bende örtü seriyim o zaman koltuklar batmasın:26:
yimekte ne var menüleri dökülün bakalımmm
mercimek çorbası sebzeli (havuç pattis soğan)
biber dolması
oğluma izmir köfte
ayran.
sütlaç :101:
klozeti bilem yokmuş ama çamsan marka parkeleri var
----
evet erkek oliş kedi gibi donmaz heralde daha rahat olurum o konuda
----
annem bebeğin kırkını çıkarıp gitcek sanıyodum "kış boyu sizdeyim bebeği size bırakamam korkar sizden" diyo
neyse annem varya rahat ederim ben
görürsün minderde oturmayı iş başa düşsünde :101:
bizim mahalleye geldi binada 6 daireyiz
çektiren olsa hemen çektirecez ama yok
kimse çektirmeyince ara gider çok pahalıymış
ve hep biz ödemeliymişiz o yüzden bekşiyoz
3 sene oldu mahalleye geleli
canım iyi bile dayanmış ben hamile olduğumu öğrendiğimde eşim internetten baktım beşiktaşlı hastane çıkışı siparişi veriyodu napıyon dedim sen hele bir kalp atışı duyulsun sağlıklımı öğrenelim falan dedimde zor ikna etmiştim
tombiş yanakların vardı zaatiiii dikkat et gözlerin görünmez sonracııma ye afiyet olsun yarasın paşayaallah allaah taktınız banaaahem normalde kendime ben öyle ağır şeyler yapmıyomki buraya gelince görümcem yaptı yidim bende afiyetle ooh yarasın yavrumaa arada olcak okadar aşeriyoz şurdaaa kaç zamandır yemiyodum içli köfteyi sen biliyooonmuuu özlemişim bulmuşken niye kaçiriiim ayrıca miğdem küçüldü az yiyom tıkanıyom zaten almam öle okadar hıh
kocam akşama gidiii, bende kendeime balık sipariş vercem onu yirim
kız kadın bişi sorcam sana sol tarafıma yattığımda sol göğsümün alt kısmı cız cızzzzz sızlıyor
bu gce de ani hareketle çok canım yandı valla bağırıverdim herif doüuruyom sandı
tam göğüsün altı katlanan kısım
sendede oluyomuydu ne zman sola yatsam sızlıyo:26::26::26::26:ne olaki:26::26::26::26:
heheeeeeee kaynoşta çıkar hergün gül gibi geçinip gidersiniz
ne dşünüp duruyosun işte ısınmana bak temizlik yapılır
hadi başak yaz tüm bilgilerini buraya o zaman az cesaretttt
yaz kızzzz
allah allaah taktınız banaaahem normalde kendime ben öyle ağır şeyler yapmıyomki buraya gelince görümcem yaptı yidim bende afiyetle ooh yarasın yavrumaa arada olcak okadar aşeriyoz şurdaaa kaç zamandır yemiyodum içli köfteyi sen biliyooonmuuu özlemişim bulmuşken niye kaçiriiim ayrıca miğdem küçüldü az yiyom tıkanıyom zaten almam öle okadar hıh
zavallı kadın sanamı baksın bebemiii
kaynoşun ananı kaçırmasında evden
ee kadın biliyor kızının beceriksizliğini
torununa acıımış ne şanslısın
çocuk büyüyor sığmıyor içeri napsın bol bol yağla gevşer o zaman ayakı geliyordur benimkiside
solumu delmişti anneme sormuştum oda bana didiki
sende benim solumu delmiştin didi
heheeeeeee kaynoşta çıkar hergün gül gibi geçinip gidersiniz
alaceuk heralde:26::26::26:
koltuk aldınızmı ki
benim klozete laf edecene
kocam akşama gidiii, bende kendeime balık sipariş vercem onu yirim
kız kadın bişi sorcam sana sol tarafıma yattığımda sol göğsümün alt kısmı cız cızzzzz sızlıyor
bu gce de ani hareketle çok canım yandı valla bağırıverdim herif doüuruyom sandı
tam göğüsün altı katlanan kısım
sendede oluyomuydu ne zman sola yatsam sızlıyo:26::26::26::26:ne olaki:26::26::26::26:
:26::26::26:
rahat rahat çarpışabilsek bari:26::26:
ayy benm bu saatlerde nefesim daralıyo vallahi öğleden sonra başlıyo duramıyorum kızlar çıkyım ben kocayıda yolcu ediyim gelirim yine sohbet güzeldi öpüyorum hepinizxi
ne dşünüp duruyosun işte ısınmana bak temizlik yapılır
hadi başak yaz tüm bilgilerini buraya o zaman az cesaretttt
yaz kızzzz
uyyy naptınnnn sen öle:)) kız daha erken diilmi doğum hangi ayda olacak?? yazlıklarını bile almışsın:) birsürü hediye gelcek, bak kaptırıp kendini alma bi çogunu 1 kere giycek kaldırıcan sonra küçük gelicek...
ben anneme inicem bugün o ne yaparsa artık
balıkmı aslında balık güzel giderdi bugün şöyle ızgarada ımmmmmm canım çekti
canım bebiş büyüdü ya ondan olabilirmi??
sevinç bende sana sorim normalde bebişin başı sağdaydı sol tarafta tepikler hissediyodum, dün akşam göğsümün tam altı şişti nefes alamadım,şimdi tepikleri sağda hissediyorum sence bebiş yermi değiştirdi?? o kadar dolanırmı yaa küçücük alanda??
pırasa yapmış bana sebze olsun diye,yanına ne yapacak daha bilmiyorum canım sorarım sonraa...annene sormadınmı akşama ne var diye ohh valla
benimde annem olsaydı burdaaaa:105::105:
olsun olsun bebişe bakarlar işte sende rahat edersin...
içimi açtın sağol
pöff hergün gelir saatlerce gitmez he mi
alaceuk heralde:26::26::26:
kız alt tarafı 1 tene aldım kız yazlık oda takımı 8 liraydı ama çok güzeldi didim aliiim pijamalarda 8 lira çok ucuz kız 2 tanede ondan aldım kuzum benim doğum martta kışın bidaa nerden gidipte alışveriş yapcam ben yavrumaaa birazını bayrama memlekete gittiğimde alcam şubattada alabilirsem doğuma gittiğimde kalanları alırım anca o işte kışın bizim yollar falan kapanıyor alamamki öle kolay kolay bidaa bişiii :26: oyüzden acelem yaaani mecburum anladııı
kızlar bende çıkıyorum azıcık netten dizi izleyim yoksa zaman geçmek bilmiyo görüşmek üzere:79:
üzülme canım o günlerde gelecek inşallah
tombiş yanakların vardı zaatiiii dikkat et gözlerin görünmez sonracııma ye afiyet olsun yarasın paşaya
çocuk büyüyor sığmıyor içeri napsın bol bol yağla gevşer o zaman ayakı geliyordur benimkiside
solumu delmişti anneme sormuştum oda bana didiki
sende benim solumu delmiştin didi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?