Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yimekte ne var menüleri dökülün bakalımmm

mercimek çorbası sebzeli (havuç pattis soğan)
biber dolması
oğluma izmir köfte
ayran.
sütlaç :101:

kocam akşama gidiii, bende kendeime balık sipariş vercem onu yirim

kız kadın bişi sorcam sana sol tarafıma yattığımda sol göğsümün alt kısmı cız cızzzzz sızlıyor
bu gce de ani hareketle çok canım yandı valla bağırıverdim herif doüuruyom sandı
tam göğüsün altı katlanan kısım
sendede oluyomuydu ne zman sola yatsam sızlıyo:26::26::26::26:ne olaki:26::26::26::26:

heheeeeeee kaynoşta çıkar hergün gül gibi geçinip gidersiniz

ohho daha çok beklersiniz herkesin göynü olcak

üzülme canım o günlerde gelecek inşallah
tombiş yanakların vardı zaatiiii dikkat et gözlerin görünmez sonracııma ye afiyet olsun yarasın paşaya

çocuk büyüyor sığmıyor içeri napsın bol bol yağla gevşer o zaman ayakı geliyordur benimkiside
solumu delmişti anneme sormuştum oda bana didiki
sende benim solumu delmiştin didi

kızzz senin iyiliğin için diyoz kızıyosan demem bişeyy yicen tabi ama dikkat etmen lazım ilerde tombiş oldum diye üzülürsün sonra,,,ooo ben millete baksaydım şimdiye 30 kilo aldıydım sen hamilesin ye derler yemem dedimmmmm vitaminimi proteinimi alayım yeter bana fazlası zarar

zavallı kadın sanamı baksın bebemiii
kaynoşun ananı kaçırmasında evden
ee kadın biliyor kızının beceriksizliğini
torununa acıımış ne şanslısın

:26::26::26:

rahat rahat çarpışabilsek bari:26::26:

ayy benm bu saatlerde nefesim daralıyo vallahi öğleden sonra başlıyo duramıyorum kızlar çıkyım ben kocayıda yolcu ediyim gelirim yine sohbet güzeldi öpüyorum hepinizxi

Son düzenleme:
annene sormadınmı akşama ne var diye ohh valla
benimde annem olsaydı burdaaaa :105::105:

çocuk büyüyor sığmıyor içeri napsın bol bol yağla gevşer o zaman ayakı geliyordur benimkiside
solumu delmişti anneme sormuştum oda bana didiki
sende benim solumu delmiştin didi

heheeeeeee kaynoşta çıkar hergün gül gibi geçinip gidersiniz

içimi açtın sağol

pöff hergün gelir saatlerce gitmez he mi

koltuk aldınızmı ki
benim klozete laf edecene
alaceuk heralde:26::26::26:

balıkmı aslında balık güzel giderdi bugün şöyle ızgarada ımmmmmm canım çekti

canım bebiş büyüdü ya ondan olabilirmi??

sevinç bende sana sorim normalde bebişin başı sağdaydı sol tarafta tepikler hissediyodum, dün akşam göğsümün tam altı şişti nefes alamadım,şimdi tepikleri sağda hissediyorum sence bebiş yermi değiştirdi?? o kadar dolanırmı yaa küçücük alanda??

daha çarpışma peşinde
anneni uyutursunuz sobalı odada
kendi odanıza gider çarpışırsınız
totonuz dona donaaa

kız alt tarafı 1 tene aldım kız yazlık oda takımı 8 liraydı ama çok güzeldi didim aliiim pijamalarda 8 lira çok ucuz kız 2 tanede ondan aldım kuzum benim doğum martta kışın bidaa nerden gidipte alışveriş yapcam ben yavrumaaa birazını bayrama memlekete gittiğimde alcam şubattada alabilirsem doğuma gittiğimde kalanları alırım anca o işte kışın bizim yollar falan kapanıyor alamamki öle kolay kolay bidaa bişiii :26: oyüzden acelem yaaani mecburum anladııı

kızlar bende çıkıyorum azıcık netten dizi izleyim yoksa zaman geçmek bilmiyo görüşmek üzere:79:

amuda bile kalkar suyun içinde yaaa
bir yerde kolu
bir yerde bacağııı
fır dönerrr

annene sormadınmı akşama ne var diye ohh valla
benimde annem olsaydı burdaaaa :105::105:
pırasa yapmış bana sebze olsun diye,yanına ne yapacak daha bilmiyorum canım sorarım sonraa...

içimi açtın sağol

pöff hergün gelir saatlerce gitmez he mi

alaceuk heralde:26::26::26:
olsun olsun bebişe bakarlar işte sende rahat edersin...

doğru sen merkeze uzağım çıkamam kışın demiştin..iyi yapmışsın güle güle kullansın cicileri

neey nasıl yaani deliyooo kız okadarda diil abartma sendeee herkesin yanakları tombişleşiyo zaten hamişken benim zaten toplu yüzüm değişmez işte daha iyi

dumancım prasa süper bir fikir
ohh ellerine sağlık şifa olsun yarasın
sağlılkı beslen annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…