Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende iyiyim canım adanadayım evet barkal fevzipaşadayım merkez otogarın arka tarafında kalıyoruz
kıza bakın hiç korkusu yok evini tarif etti:)
gec söndürüyolarmıı

saçma diilmi yaa

ufo şart o zaman

saat 11 gibi bi sönüyo,ssonra 1 de yanıyo gece..sonra 5 gibi bidaa yanıyo ama o arada soğuyo mutlaka,yine buz gibi diil ama normal sıcaklıgın biraz altına iniyo biz idare ederizde bebik üşür..

benimde sobam var hemde içi tuglalı döküm soba istersen uyutuyon istersen uyandırıyon

heryer özellikle yanmayan odaların perdeleriii
yanmayan odaların perdelerimi

uyuyup uyanan soba ne be:44::44:

kız odun tır tır tır yanar biter devamlı bakmak gerekir sobaya zor olur

koltuklar falanda batıyomu halı falan offffffffffff kakaymış bu soba yaaaaaaa
tek güzelliği kestanemiiiiii:84:

oda eksik kalsın dışardan alırık:99:

Son düzenleme:
aaa benim tezzem birde kızkardeşim orda oturuyor ama,fevzipaşa değil,barkal...sen onların karşı tarafındasın..

valla bu barkal nasıl bir yerse ortada bir cadde var karşısı başka mahalle ara sokak bambaşka bir mahalle caddede küçücük bir cadde dallas gibi mahalle

ayy soba demeyin bana ya şimdiden tasasını çekmeye başladım her yer batıyor ama ısınma yönünü düşününce o kısmı çok güzel oluyo kemiklerinin ısındığını hissediyosun

:13: evet bide çay sürekli üstünde kaynıyor yimeemi yapıyom ben
eve misafir geldiği zaman kalöriferli evi varsa
hemen sobanın yanına geçiyorrr ohhh kemiklerimiz ısınıyor diyor
pisliği olmasa çok iyide

hıh hiiçte bikerem en son 65 kiloydum almam okadar göbişim çıktı sadecene e oda olcak tabi 15+2 olduk artık 14 haftlıkken 103 gramdı oğluşum ay acaba şimdi ne kadardır :26:

adanada odunla ısınırsında buralarda donarsın yiiwwrummm kömür şart
oda berbat ediyor perdeleri felan

ewet yaa adanada yetiyor..kız ben bir sene kullandım kömürü bin pişman oldum odunda hiç değilse her yer is olmuyor..

yıkarsın sende ayda bir işin ne

ayykuzum benm donar kız oobizimle o birmi çöp bacaklım

çalş sen dumancım çalş ufo yakcan bu kışş

dumancım neden korkmam için bir sebep yokki gören görsün okuyan okusun

ayy soba demeyin bana ya şimdiden tasasını çekmeye başladım her yer batıyor ama ısınma yönünü düşününce o kısmı çok güzel oluyo kemiklerinin ısındığını hissediyosun

kestanede yapıyosun tabii tabii soba iyi:18::18::18:

tavan duvar tül perde halı kanepe batıyo onları saymazsak

adanalı ya ondan korkusu yok
anam heryer is oluyor işte halı kanepeler perdeler cam bile bir sil bez simsiyah is heçmi kullanmadın bilmiyon
sobanın yanında bir yeri var içe itekleyimce uyuyor fazla ısı vermiyor mesela evden gidecen uyutuyon gelince geri çek yanmaya devam ediyiiii
ewet yaa adanada yetiyor..kız ben bir sene kullandım kömürü bin pişman oldum odunda hiç değilse her yer is olmuyor..

annemlerde kömür yakıyor kız zırt zırt kim odun atacak ona talaş yak bariii

ne oldu tırstın hemen..devamli bakmak gerekiyor ama diğer odalarımdaki perdeler falan batmıyo koltuklarım batmıyor,ama kömür batırıyor maalesef..gerçi sen istanbulda mecbur kömür yakacaksın ısınamazsınız yoksa..
valla bu barkal nasıl bir yerse ortada bir cadde var karşısı başka mahalle ara sokak bambaşka bir mahalle caddede küçücük bir cadde dallas gibi mahalle

evet yaaa gerçekten öyle bir yer...

napiyim kocama önce git sen otur ısıt sonra ben oturuyum didim kabu etmedi

senin klozetinmi varki
yok benim klozeyim
yıkarsın sende ayda bir işin ne
:13::13::13: benim duvarlar yağlı boya ayda bir cifletiyom soba yanınca
ayykuzum benm donar kız oobizimle o birmi çöp bacaklım

çalş sen dumancım çalş ufo yakcan bu kışş
sen şanslısın başak erkek bebek sıcağı heç sevmiyor bu ıspatlanmış bişe
dumancım neden korkmam için bir sebep yokki gören görsün okuyan okusun

:13::13::13:

bazen talaşta yakıyoruz ama ben onu pek beceremiyorum akşamları eşim hallediyor onu o bastığında dört beş saat yanıyo ne güzel...

kız hem kalın odunlar var ya onlar uzun yanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…