kestanede yapıyosun tabii tabii soba iyi:18::18::18:
tavan duvar tül perde halı kanepe batıyo onları saymazsak
yaa evet minnacık bacaklar kollar üşür kıyamam ben onaaayykuzum benm donar kız oobizimle o birmi çöp bacaklım
çalş sen dumancım çalş ufo yakcan bu kışş
hey yavrummmmmmmm, ne bilem bak beydağlı vermiyo adresini tanıyan çıkıyo diyedumancım neden korkmam için bir sebep yokki gören görsün okuyan okusun
akıllı sobaymış vallaaaa,,,adanalı ya ondan korkusu yok
anam heryer is oluyor işte halı kanepeler perdeler cam bile bir sil bez simsiyah is heçmi kullanmadın bilmiyon
sobanın yanında bir yeri var içe itekleyimce uyuyor fazla ısı vermiyor mesela evden gidecen uyutuyon gelince geri çek yanmaya devam ediyiiii
annemlerde kömür yakıyor kız zırt zırt kim odun atacak ona talaş yak bariii
bazen talaşta yakıyoruz ama ben onu pek beceremiyorum akşamları eşim hallediyor onu o bastığında dört beş saat yanıyo ne güzel...
kız hem kalın odunlar var ya onlar uzun yanıyor..
adanalı ya ondan korkusu yok
anam heryer is oluyor işte halı kanepeler perdeler cam bile bir sil bez simsiyah is heçmi kullanmadın bilmiyon
sobanın yanında bir yeri var içe itekleyimce uyuyor fazla ısı vermiyor mesela evden gidecen uyutuyon gelince geri çek yanmaya devam ediyiiii
annemlerde kömür yakıyor kız zırt zırt kim odun atacak ona talaş yak bariii
:13: evet bende civilden alıyom lcw nın ürünlerinden kaliteli bence ve hesaplı oğluma gidp alt üst eşofman almalıyım bende
hoşşgeldin cnm
ne oldu tırstın hemen..devamli bakmak gerekiyor ama diğer odalarımdaki perdeler falan batmıyo koltuklarım batmıyor,ama kömür batırıyor maalesef..gerçi sen istanbulda mecbur kömür yakacaksın ısınamazsınız yoksa..
evet yaaa gerçekten öyle bir yer...
hee ben veremiyorum hayranım çokyaa evet minnacık bacaklar kollar üşür kıyamam ben onaa
hey yavrummmmmmmm, ne bilem bak beydağlı vermiyo adresini tanıyan çıkıyo diye
akıllı sobaymış vallaaaa,,,
doğru haklısın burda yanmıyor bacım 15 dk bir biter çok rüzgarlı hemen çekiyor
kaçıın kaçıın ben kaldııım:106::105:
tuğlalımı uyuyodu:26:bizimkide tuğlalı zaar çok ağır diyolar çıkaramadılar yukarı bi türlü:26::26:
-----
anemlerde yılarca soba ile oturduk ama ben hiç temzlik yapmadımki sadece sobanın dibinde minderim vardı orda otururdum:125::125::108::108::103::103::103:
neyse kocam seneye doğalgazlı oluruk bu yıl bööle olsun diyo
bakakta görek
yok benim klozeyim
sen şanslısın başak erkek bebek sıcağı heç sevmiyor bu ıspatlanmış bişe
:13::13::13:
yimekte ne var menüleri dökülün bakalımmm
mercimek çorbası sebzeli (havuç pattis soğan)
biber dolması
oğluma izmir köfte
ayran.
sütlaç :101:
hadi bakalım inşaallah....neyse kocam seneye doğalgazlı oluruk bu yıl bööle olsun diyo
bakakta görek
yimekte ne var menüleri dökülün bakalımmm
biber dolması
oğluma izmir köfte
ayran.
her güzel şeyin birde kötülüğü olur başakcım ayda bir perde yıkıyorum haftada yada 15 günde bir halı siliyorum artık koltuk silmekten bıktım die örtü aldım haftada bir onları yıkıyorum zor iş bu soba
ne dşünüp duruyosun işte ısınmana bak temizlik yapılırevet işim gücüm yok
hadi başak yaz tüm bilgilerini buraya o zaman az cesarettttbak hatunun sakladığı bişi yok
cesur olun accık kızlar
yaz kızzzzyazimi adresini telefonunu buraya
uyyy naptınnnn sen öle:)) kız daha erken diilmi doğum hangi ayda olacak?? yazlıklarını bile almışsın:) birsürü hediye gelcek, bak kaptırıp kendini alma bi çogunu 1 kere giycek kaldırıcan sonra küçük gelicek...kız ben Lcw nin ürünlerinide seviyom kendimize genelde ordan alırız çocuk içinde güzel şeyler var ama bebek ürünleri pek olmuyo orda genelde 1 yaş üstü falan var ama civil ölemi çoğu bebek ürünü prematüre bebekler için bile varay bi girdim içeri harikalar ne alcağımı şaşırdım yaaa 240 liralık alışveriş yapmışım ama bir güzel tulumlar kotlar falan aldımki sormayın tabi 2 takım pijama 2 takım komple yeni doğduğunda giyebileceği ciciler yazlık şortlu takım tek alt ve tek üst 2 yelek 2 patik vs. falan daha neler neler en çokta tulumlarına ve kotlarına bayıldım yaa çok güzelller ay dahada alırdım ya neyse birazıda başka zamana kalsın daha hediyede çok gelir nasılsaa acil ve hoşuma gidenleri aliimde ben yeter şimdik güzeel bi hftane çıkışı kldı en büyük eksik olarak onuda bebepanın bikaç takımını bebeğendim bulursam ondan alcam hastanede foto çekinirken giydirmeyee yakışıklı bi resmi olsun oğluşumun
ben anneme inicem bugün o ne yaparsa artıkyimekte ne var menüleri dökülün bakalımmm
biber dolması
oğluma izmir köfte
ayran.
hee ben veremiyorum hayranım çok
ayy adananın kışı iyiymiş yaa..
klozeti bilem yokmuş ama çamsan marka parkeleri var
----
evet erkek oliş kedi gibi donmaz heralde daha rahat olurum o konuda
----
annem bebeğin kırkını çıkarıp gitcek sanıyodum "kış boyu sizdeyim bebeği size bırakamam korkar sizden" diyo
neyse annem varya rahat ederim ben
tavuk sote pirinç pilavı salata turşu
hadi bakalım inşaallah....
güzel menüymüş ,benim yemeğim var
ekşili bamya yemeği
eli yaprak sarması
kız bengi o kadar alış veriş yapmak için daha erken değilmi
hepsini minnacık almasaydın barii hemen büyüyor bebek
bazen giydirmeye sıra gelmeden kalıyor kıyafetler
bedenli alsaydın bariii
görmemişin bir oğlu olmuş modundasın
oğlanın çükünüde koparmayında
sen böyle yemek yapmaya devam edersen 90 ı görürsünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?