amuda bile kalkar suyun içinde yaaa
bir yerde kolu
bir yerde bacağııı
fır dönerrr
neey nasıl yaani deliyoookız okadarda diil abartma sendeee herkesin yanakları tombişleşiyo zaten hamişken benim zaten toplu yüzüm değişmez işte daha iyi
kızlar şimdilik çıkıyorum ben görüşürüz
hıı iyi o zaman bende noluyo bu kız dedim endişelendim, rahat ondan tabi anasının nefesi kesilsin umrundamııı
bende çıkıyorum kızlaaar kaç saattir koltuga yapıştım pıhtılaşacam valla...kalkim asprinimi içim biraz da mutfağı toparlayım sonra yine gelirim sizde gelin tekrar olurmuuu..görüşrüüz öptüüüümmmm
kızzz senin iyiliğin için diyoz kızıyosan demem bişeyyyicen tabi ama dikkat etmen lazım ilerde tombiş oldum diye üzülürsün sonra,,,ooo ben millete baksaydım şimdiye 30 kilo aldıydım sen hamilesin ye derler yemem dedimmmmm vitaminimi proteinimi alayım yeter bana fazlası zarar
kız zaten bende bol bol salata türü yiyomkii salata hastasıyım ben en büyük vitaminim o zatensevdiğim şeyse yerim vallaa ama az yerim yok kuzum ne kızcam ama başak bitti benle uğraşmaya başladınız sizde haaa ama ben başağa benzemem eli maşalıyımdır fenaa çarparım haaa
görürüz senide tombul yanaklım
doğurdukta konuşuyok
gerçi sen benden iyi bilirsin
deliyor işte bak başakıda rahatsız etmiş
herif ayağını dayıyor kaburgayı ittireittiree
kız başak karısı sen bi doğur hele .... bak o memelerin bacaklarına varıcak memelerinle ben dalga geçcem (sonra da bana gülenyüz yapmayı öğtretiver şekerim daha önce de sen öğretmiştin)
Sewinçç cnmm grip olmmuşsun gçmiş olsunnn
Sıcak tut kendini dinlen biraz kuzumm
kocamı sımıt sarayına sımıt almaya yolladımbende kısır yapcamm buyrun sızde gelın
geliyommmmmmmmm ac pencereyiiii
basak hamile donu almaya gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?