Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kıslarrrr nasılsınız yağmurla aranız nasılllllll

iyiyim canım kendi adıma söyleyim pek bir sevişiriz yağmırla,ama dün aaşam çok şiddetliydi,neyseki kıcam fazla gecikmeden geldi

sen ne yapıyosun bağalım geç mi uyandın

yalan dünya dizisini izleyen varmı bayılıyorum ben bu diziye,bütün stresimi atıyorum walllaa

iyiyim canım kendi adıma söyleyim pek bir sevişiriz yağmırla,ama dün aaşam çok şiddetliydi,neyseki kıcam fazla gecikmeden geldi

elektürük gitmedi dimi dün birden çıktın çünkü:26:
sağol..

sobalı odada alırsın sende ben makinayla alıyorum,daha uzamadı ama bu ay kuaföre gitmeyi düşünüyorum bakalım..
yada kış aylarında en iyisi kuaför
yalan dünya dizisini izleyen varmı bayılıyorum ben bu diziye,bütün stresimi atıyorum walllaa

ay pek bi seviyolar o diziyi . ben abimin ısrarıyla izledim bi kaç kez hiç zevk alamdım:120:
benm dışımda herkes seviyo sanırsam

yolunda degıldı ama allah acıdı bana cook ua ettım aksam yyıne namaz klıcam.. 1 yada 2 yumurtam olcakms 18 dıgerlerı kalms 9 da ohh ıyı olmus :)))

dewam et canım dua etmeye RABBİM kabul eder inşaallah...aslında şu doktorlara sinir oluyorum önce korkutma politikasını hep uyguluyolar,hipokratta böyle bir kuralmı var acaba:26:

evet gitti bir ara bende çkmış oldum aniden 5 dakika araylada kıcam geldi bir daha giremedim..bencede en iyisi kuaför utanmazsak tabiii..

kız nasıl zevk almazsın harika bir komedi dizisi,hemide zekice espriler aslında sende o potansiyeldesin şaşırdım zevk almamana
bennnnnnnnnn :) bayılıyıormmmm gulıstan gulıstannn :)

kalbi ak pak yüzü gül pembeee

kuzum bu arada geçmi uyandın soruna cvp vermeyi unutmşm

hayır cnm geç uyanma lüksüm pek kalmadı eskisi gibi

oram buramın acısından fırlıyom yataktan. Allahtan anacıkım geldide önüme kahvaltımı getiriyo, bende battaniyeye sarılıp oturuyom

eyi taamm,bekliyoz bakalımiçinde sende olursan daha güzel olur tabii:))
Ayna karşında çekmeye çalıştım ama fotoları koycam liklernide koycam tam net çıkmadı linktende bakarsınız

bu bershkadan buda link Bershka Turkey - BSK sequinned shoulder sweater

buda mangodan aldıgım zeytin yeşili kazak buda link MANGO - KIYAFETLER - Hirkalar ve kazaklar - Saç örgüsü kazak

bunun linkinı bulamdım kızlar mavının sayfasında sadece koleksiyonlar var Bunuda mavıden aldım 109tl di.
kızlar ölü gibi çıkmışım kusara kalmayın bugun çoooooooooook uyudu dunde erken yattım gözlerim şişşmiş mazur görün

Son düzenleme:

oy canım menim az kaldı sık dişini ama tabi o zamanda egecik uyutmaz seni heralde...

ahh ana gibisi varmı işte doğanın kanunu herkes kendi yavrusuna titriyor..ne demişler bir türküde

ben yanarım yavrum sana,
yavrum yanar yavrusuna,
tabiatın kanunu bu ,
koyun meler kuzusuna..

hepsi çok güzeller canım sağlıkla eskitt..sende güzelsin kız kedicikkk

sadece beydağlı ve sevince özel koymuşun ama bende baktım güle güle kulllan güzelmiş

oy ne güzel türkü sözlere baak. kız torun öyle bişeyki annemde feci bi sevgi pötürcüğü oluşturdubenden bile çok seviyo onu

ben tatlı değilmiyim anne diye soruyorum " sen kendini tatlımı sanıyon maymuş" diyo bana

benm torunum olunca ege den dahamı çok sevcem

beydağlı hayatım avatarında hayırlı olsun alışmştık beren e ama buda yakştı sana

walla dedelerin ve nenelerin dedikleri hep bu yönde çocuk canımz ,torun canımızın canı o yüzden daha tatlı oluyor,diyorlar...

sanada nasip olur inşaallah egenin çocuklarını sevip büyütmek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…