kaşlarımı,biyiklarimi aldım geri geldim
selam kıslarrrr nasılsınız yağmurla aranız nasılllllll
güle güle kullan
ayy soğuktada ağda yapılmıyoki napcaz kış günü
çok sewindim canım bak gördünmü dediğim çıktı boşuna o kadar yıprattın kendini hadi inşaallah her şey yolunda gider
Hadi gozunaydin canim o zaman
Bak o Kadar stres yaptin kendine
Insallah istedigin sonuca ulasirsin
elektürük gitmedi dimi dün birden çıktın çünkü:26:iyiyim canım kendi adıma söyleyim pek bir sevişiriz yağmırla,ama dün aaşam çok şiddetliydi,neyseki kıcam fazla gecikmeden geldi
sen ne yapıyosun bağalım geç mi uyandın
yada kış aylarında en iyisi kuaförsağol..
sobalı odada alırsın sende ben makinayla alıyorum,daha uzamadı ama bu ay kuaföre gitmeyi düşünüyorum bakalım..
yalan dünya dizisini izleyen varmı bayılıyorum ben bu diziye,bütün stresimi atıyorum walllaa
yalan dünya dizisini izleyen varmı bayılıyorum ben bu diziye,bütün stresimi atıyorum walllaa
yolunda degıldı ama allah acıdı bana cook ua ettım aksam yyıne namaz klıcam.. 1 yada 2 yumurtam olcakms 18 dıgerlerı kalms 9 da ohh ıyı olmus :)))
evet gitti bir ara bende çkmış oldum aniden 5 dakika araylada kıcam geldi bir daha giremedim..bencede en iyisi kuaför utanmazsak tabiii..elektürük gitmedi dimi dün birden çıktın çünkü:26:
yada kış aylarında en iyisi kuaför
ay pek bi seviyolar o diziyi . ben abimin ısrarıyla izledim bi kaç kez hiç zevk alamdım:120:
benm dışımda herkes seviyo sanırsam
bennnnnnnnnn :) bayılıyıormmmm gulıstan gulıstannn :)
iyiyim canım kendi adıma söyleyim pek bir sevişiriz yağmırla,ama dün aaşam çok şiddetliydi,neyseki kıcam fazla gecikmeden geldi
sen ne yapıyosun bağalım geç mi uyandın
Ayna karşında çekmeye çalıştım ama fotoları koycam liklernide koycam tam net çıkmadı linktende bakarsınızeyi taamm,bekliyoz bakalımiçinde sende olursan daha güzel olur tabii:))
kuzum bu arada geçmi uyandın soruna cvp vermeyi unutmşm
hayır cnm geç uyanma lüksüm pek kalmadı eskisi gibi
oram buramın acısından fırlıyom yataktan. Allahtan anacıkım geldide önüme kahvaltımı getiriyo, bende battaniyeye sarılıp oturuyom
Ayna karşında çekmeye çalıştım ama fotoları koycam liklernide koycam tam net çıkmadı linktende bakarsınız
Eki Görüntüle 549510 Eki Görüntüle 549511 Eki Görüntüle 549512 bu bershkadan buda link Bershka Turkey - BSK sequinned shoulder sweater
Eki Görüntüle 549513 Eki Görüntüle 549514 buda mangodan aldıgım zeytin yeşili kazak buda link MANGO - KIYAFETLER - Hirkalar ve kazaklar - Saç örgüsü kazak
Eki Görüntüle 549515 Eki Görüntüle 549516 bunun linkinı bulamdım kızlar mavının sayfasında sadece koleksiyonlar var Bunuda mavıden aldım 109tl di.
kızlar ölü gibi çıkmışım kusara kalmayın bugun çoooooooooook uyudu dunde erken yattım gözlerim şişşmiş mazur görün
sadece beydağlı ve sevince özel koymuşun ama bende baktım güle güle kulllan güzelmişAyna karşında çekmeye çalıştım ama fotoları koycam liklernide koycam tam net çıkmadı linktende bakarsınız
Eki Görüntüle 549510 Eki Görüntüle 549511 Eki Görüntüle 549512 bu bershkadan buda link Bershka Turkey - BSK sequinned shoulder sweater
Eki Görüntüle 549513 Eki Görüntüle 549514 buda mangodan aldıgım zeytin yeşili kazak buda link MANGO - KIYAFETLER - Hirkalar ve kazaklar - Saç örgüsü kazak
Eki Görüntüle 549515 Eki Görüntüle 549516 bunun linkinı bulamdım kızlar mavının sayfasında sadece koleksiyonlar var Bunuda mavıden aldım 109tl di.
kızlar ölü gibi çıkmışım kusara kalmayın bugun çoooooooooook uyudu dunde erken yattım gözlerim şişşmiş mazur görün
oy canım menim az kaldı sık dişini ama tabi o zamanda egecik uyutmaz seni heralde...
ahh ana gibisi varmı işte doğanın kanunu herkes kendi yavrusuna titriyor..ne demişler bir türküde
ben yanarım yavrum sana,
yavrum yanar yavrusuna,
tabiatın kanunu bu ,
koyun meler kuzusuna..
oy ne güzel türkü sözlere baak. kız torun öyle bişeyki annemde feci bi sevgi pötürcüğü oluşturdubenden bile çok seviyo onu
ben tatlı değilmiyim anne diye soruyorum " sen kendini tatlımı sanıyon maymuş" diyo bana
benm torunum olunca ege den dahamı çok sevcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?