Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gıttım canım da regl olmadııgm ıcın gebelık testı yaptısonucu pazratesı cıkacak ben netten baktım negatıff

pazartesı tekarar gıdecem

anladım canım,ewet testin negatif olduğunu biliyorum unutma inşaallah pozitifide yakın zamanda göreceksin,şu kistlerden kurtul hayırlısıyla...

aminnnnnn :) bencede delılıler moral bozmaya bayılıyolar

iiveettttttttttt....................

kız o ne anlarrrrr
aylardır yapıklı saçlarını kestir dedimmm bide maşa alacakmış pasaklıııı
benimki işte aynı babasııı
kız o değildeee doğumdan sonra lohusayken bol bol ter atıyorsun yüzünü eyice havluyla silince bir parlıyorkiiiiiii

avatarına bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
değiştirmeeee yakıştııı inşallah tez zamanda gelsin bebekinnnnnnnn

walla benim bir eltim 2 çicuk doğurdu 2 side kendine benzetti tıpatıp hemde,bazen nasıl becerdin bir sırrı varmı diyorum...

bak sen yeni birşey daha öğrendik:26:

walla benim bir eltim 2 çicuk doğurdu 2 side kendine benzetti tıpatıp hemde,bazen nasıl becerdin bir sırrı varmı diyorum...

bak sen yeni birşey daha öğrendik:26:

valla eşini çok severesen ona benzermiş kendini çok seversen az da bencilsen sana benzermiş öyle diyolarr
eltin bencilmii

avatarına bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
değiştirmeeee yakıştııı inşallah tez zamanda gelsin bebekinnnnnnnn

değiştirmeyimmi,kalsın bir süre bakalım..inşaallah canım,kız çocuğunuda çok seviyorumda erkek çicuğuna daha bir eğilimim var sevinç,ama erkek bebek avatarı bulamadım..

değiştirmeyimmi,kalsın bir süre bakalım..inşaallah canım,kız çocuğunuda çok seviyorumda erkek çicuğuna daha bir eğilimim var sevinç,ama erkek bebek avatarı bulamadım..
bende önceden kız çiçukuna bayılırsım şimdi erkekkkkkkkkkk değiştirmee güsel olduuuu
aboowwwwww ben hiç bencil değilim yaaa,,,eltimde var biraz bencillik...
seninkiside kesin kocana benzerrrrr
Gııı gördünmü aldıklarımı

Sana prfitolilili aldım

gördüm çok güzelmiş güle güle kullan kahverengi kazağa bayıldım
prfliliiiiiiiii istemem sen yeee

walla dedelerin ve nenelerin dedikleri hep bu yönde çocuk canımz ,torun canımızın canı o yüzden daha tatlı oluyor,diyorlar...

sanada nasip olur inşaallah egenin çocuklarını sevip büyütmek....

hepimize nasib olur inşallah cnm aminnnn

kocamda öyle diyorrr,neyse bari biraz ona biraazz da bana benzesin..birde o işte kim baskın olursa ona benzer,yada kocan seni çok seviyorsa sana benzer diyorlar..bir sürü tevatür var..

SAol cnım Hıhıhıhııh ive t güzelimdi

Olurmuuuuuuu sultanııııııımmmmmmmmm sana zaten herşey bedeva

Sen sultansın söylemimize gerek varmı

waaaaaaaaoooooooowwwwwwwww

göynümü aldın haklısın hayatım söylemenize ihtiyaç yok

sultan olmakta kolay değil:89::89::89::89:

kocamda öyle diyorrr,neyse bari biraz ona biraazz da bana benzesin..birde o işte kim baskın olursa ona benzer,yada kocan seni çok seviyorsa sana benzer diyorlar..bir sürü tevatür var..

valla baskın gene inanırım ben oğlum benim gibi esmer babası beyazdır sadece ten rengi bana benziyorrrr
akrabaları hakanın küçüklüğü fotokopi gibi diyorlar

ayy sorma ya ilk .çocuk anne tarafına benzer derler ama benm gördüğüm hep ilk çocuk eğer erkekse aynı baabsının kafası konulmş gibi oluyor

baba da gururlanıyo tabiii

ama insanın kıcası yakışıklıysa bence benzemesinde sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…