gıttım canım da regl olmadııgm ıcın gebelık testı yaptısonucu pazratesı cıkacak ben netten baktım negatıff
pazartesı tekarar gıdecem
aminnnnnn :) bencede delılıler moral bozmaya bayılıyolar
boşa psikopata bağladın desene
bende 9 da zor kalktımmmmm
ohhhh misssssssssss
saol resim koydunmuuu ben sütlaçımı kendim yapıyom kadayıf al bidahakine
bende 9 u 5 geçe sren sesleriyle uyandım bugün 10 kasım yaa..ama bugün yaydım kendimi,ortalığı toparladım bulaşıkları hallettim oturdum..
kız o ne anlarrrrrevet gitti bir ara bende çkmış oldum aniden 5 dakika araylada kıcam geldi bir daha giremedim..bencede en iyisi kuaför utanmazsak tabiii..
kız nasıl zevk almazsın harika bir komedi dizisi,hemide zekice espriler aslında sende o potansiyeldesin şaşırdım zevk almamana
kalbi ak pak yüzü gül pembeee
aylardır yapıklı saçlarını kestir dedimmm bide maşa alacakmış pasaklııııhamileyken saçımı kestirisem bebğin ömrü kısalırmış tööbe estağfirullah
varmı bööle bişi yaa Allah ona bi ömür biçmiş benmi değiştirecem
kış günü bu uzun saçla çok hasta olurum ben
sağol canım ne bileyim değişiklik olsun dedim ama öteki dahamı eyiydi..şöyle renkli gözlü bir erkek çicuğu aradım ama bulamadım,nedense olişlere daha bir eğilimliyim..acaba benim çicukum olsa bana benzermiydi yoksa babası gibi kara kaş kara gözmü olurdu bilmiyorum,kiminin çicuğu tıpatıp babaya benziyor sen 9 ay taşı besle büyüt karnında herşeyiyle babaya benzesin,acık sinirleniyom ben bu duruma
kız o değildeee doğumdan sonra lohusayken bol bol ter atıyorsun yüzünü eyice havluyla silince bir parlıyorkiiiiiiibaşakkk birde ne diyolar biliyomusun eğer yüzünde hamilelik lekesi varsa normal doğum yaparken o terli halinle yüzünü saçınla silersen lekeler gidermişkadının işi yok o acıda aklına o mu gelecek dicem ama benim tanıdığım biri yapmış walla
kız o ne anlarrrrr
aylardır yapıklı saçlarını kestir dedimmm bide maşa alacakmış pasaklıııı
benimki işte aynı babasııı
kız o değildeee doğumdan sonra lohusayken bol bol ter atıyorsun yüzünü eyice havluyla silince bir parlıyorkiiiiiii
walla benim bir eltim 2 çicuk doğurdu 2 side kendine benzetti tıpatıp hemde,bazen nasıl becerdin bir sırrı varmı diyorum...
bak sen yeni birşey daha öğrendik:26:
avatarına bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
değiştirmeeee yakıştııı inşallah tez zamanda gelsin bebekinnnnnnnn
valla eşini çok severesen ona benzermiş kendini çok seversen az da bencilsen sana benzermiş öyle diyolarr
eltin bencilmii
bende önceden kız çiçukuna bayılırsım şimdi erkekkkkkkkkkk değiştirmee güsel olduuuudeğiştirmeyimmi,kalsın bir süre bakalım..inşaallah canım,kız çocuğunuda çok seviyorumda erkek çicuğuna daha bir eğilimim var sevinç,ama erkek bebek avatarı bulamadım..
seninkiside kesin kocana benzerrrrraboowwwwww ben hiç bencil değilim yaaa,,,eltimde var biraz bencillik...
Gııı gördünmü aldıklarımı
Sana prfitolilili aldım
walla dedelerin ve nenelerin dedikleri hep bu yönde çocuk canımz ,torun canımızın canı o yüzden daha tatlı oluyor,diyorlar...
sanada nasip olur inşaallah egenin çocuklarını sevip büyütmek....
bende önceden kız çiçukuna bayılırsım şimdi erkekkkkkkkkkk değiştirmee güsel olduuuu
seninkiside kesin kocana benzerrrrr
gördüm çok güzelmiş güle güle kullan kahverengi kazağa bayıldım
prfliliiiiiiiii istememsen yeee
hepimize nasib olur inşallah cnm aminnnn
SAol cnım Hıhıhıhııh ive t güzelimdi
Olurmuuuuuuu sultanııııııımmmmmmmmm sana zaten herşey bedeva
Sen sultansın söylemimize gerek varmı
kocamda öyle diyorrr,neyse bari biraz ona biraazz da bana benzesin..birde o işte kim baskın olursa ona benzer,yada kocan seni çok seviyorsa sana benzer diyorlar..bir sürü tevatür var..
waaaaaaaaoooooooowwwwwwwww
göynümü aldın haklısın hayatım söylemenize ihtiyaç yok
sultan olmakta kolay değil:89::89::89::89:
sağol canım ne bileyim değişiklik olsun dedim ama öteki dahamı eyiydi..şöyle renkli gözlü bir erkek çicuğu aradım ama bulamadım,nedense olişlere daha bir eğilimliyim..acaba benim çicukum olsa bana benzermiydi yoksa babası gibi kara kaş kara gözmü olurdu bilmiyorum,kiminin çicuğu tıpatıp babaya benziyor sen 9 ay taşı besle büyüt karnında herşeyiyle babaya benzesin,acık sinirleniyom ben bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?