Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

insan bişeylerle uğraşınca terapi gibi geliyor ben çok seviyorum örgüyü özellikle şapka ve atkı örmeye
öyle oluyor gerçekten ugraşta iyi geliyor piskolajıye
ben çıkıyommmm oğlan sapıttı başında durayımda ödevi bitsin
çantasını yırtmış daha çanta alacazzzz
kalem kutusunuda çalmışlarrrr
kıyamammmm

Tama annesi hai öptüm ikinizide tanşasata uygun fiatlı vardı çantalar

bizimki 3-5 gün vucudunu şoklucakmış oyüzden sadece ton balıgı yıcekmış bende kendime dedğim salatayı yaptım Ydim

selam kızlar naapıyonuz nasılsınız bakiim? kociş haberlere bakıyo bende bi size bakiim dedim yukarı arkidişlere çıkcaz akşam oturmaya bu arada salı çarşamba izinlilermiş arkadaşıgille malatyaya gitcez oh be kurtulduk şu denetleme belasından komutanı herkese 2şer gün izin vermiş salıda ayrıntılı ultrasonum vardı kociş oyüzden salı çarşambaya almış izni birazda beraber vakit geçirebilelim oh be yaa

hah sonunda bulabildim cicilerini güzellermiş canım ne giysende yakışıyo maaşallah sana kahvesi benimde hoşuma gitti sade ama güzel

Başak ablam allaha emanetsin kızzzzz inşallah allahın izniyle Gelicek bebeğimizz Allhım burdaki bütün ablalarıma kardeşlerime Versin bebeklerini En kısa zamanda

aminnnnnnnnnn

sağol aşşkım inşallah fırt diye çıkarırım yavrucakı

Basakkkkkss bende seni arayacaktim

==== =======
Ogluma canta alamadim az yagmur yagiyordu dinsinde dedim
Esim aradi dayisigil bize caya gelecekmisss hemen mutfaga kostum
Kakaolu kek yaptim peynirli poaca yaptim esimde tatli almis meyve felan
Sohbet muhabbet guzel gecti simdi gittiler

ohhoooo benm annem neler diyor
şimdiye kadars evdiğim çocuklar da neymiş acaba başka çocuk severmiyim bunda sonra
ne abin ne sen hiç tatlı değilmişsiniz vs vs
Allah hepimize kısmet etsin inşallah torun görmeyi

oğlişler genelde babanın kafası oluyo ama bazı çocuklar öyle hem anneden hem babadan alıyor kimseyi kırmıyor

ben geldim
15 dakika önce geldim hemen üstümü değiştirip makinaya çamaşır atıp buraya koştum
nasılsınız bakayım

ne güzel sevdiğim insanları misafir etmeyi bende çoks everim onlar gittikten sonraki yorgunluğu da

bende sana msj atcaktım muhabbet olursa çaldır geliyim diyeçünkü artık hava soğuk oldu
bugün soba yaktık. odadan hiç çıkasım gelmiyo.anca muhabbet koyuysa gelürüm bundan sonra

Nazoo 300 fatiha ekle canim

sağol canım hemen ekliyorum
2000 den az kaldı inşallah 2..3 güne biter diye düşünüyorum

daha kucağına alsın daha neler diyecek kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…