öyle oluyor gerçekten ugraşta iyi geliyor piskolajıyeinsan bişeylerle uğraşınca terapi gibi geliyor ben çok seviyorum örgüyü özellikle şapka ve atkı örmeye
kıyamammmmben çıkıyommmm oğlan sapıttı başında durayımda ödevi bitsin
çantasını yırtmış daha çanta alacazzzz
kalem kutusunuda çalmışlarrrr
Ayna karşında çekmeye çalıştım ama fotoları koycam liklernide koycam tam net çıkmadı linktende bakarsınız
Eki Görüntüle 549510 Eki Görüntüle 549511 Eki Görüntüle 549512 bu bershkadan buda link Bershka Turkey - BSK sequinned shoulder sweater
Eki Görüntüle 549513 Eki Görüntüle 549514 buda mangodan aldıgım zeytin yeşili kazak buda link MANGO - KIYAFETLER - Hirkalar ve kazaklar - Saç örgüsü kazak
Eki Görüntüle 549515 Eki Görüntüle 549516 bunun linkinı bulamdım kızlar mavının sayfasında sadece koleksiyonlar var Bunuda mavıden aldım 109tl di.
kızlar ölü gibi çıkmışım kusara kalmayın bugun çoooooooooook uyudu dunde erken yattım gözlerim şişşmiş mazur görün
Saol canım benimmm :=) bende sevdim kahveyihah sonunda bulabildim cicilerinigüzellermiş canım ne giysende yakışıyo maaşallah sana kahvesi benimde hoşuma gitti sade ama güzel
cnm ne dmeek istedn anlamadım:26::26::26::26::26:
öyle oluyor gerçekten ugraşta iyi geliyor piskolajıye
kıyamammmm
Tama annesi hai öptüm ikinizide tanşasata uygun fiatlı vardı çantalar
ben çıkıyommmm oğlan sapıttı başında durayımda ödevi bitsin
çantasını yırtmış daha çanta alacazzzz
kalem kutusunuda çalmışlarrrr
Başak ablam allaha emanetsin kızzzzz inşallah allahın izniyle Gelicek bebeğimizz Allhım burdaki bütün ablalarıma kardeşlerime Versin bebeklerini En kısa zamanda
geçen pazartesi bi tanıdığa gittik kadınında 3 aylık torunu var
torun başka bişeymiş söylerlerdi de inanmazdım diyor
hatta kızına sizin papucunuz dama atıldı diyormuş
benim en küçük kardeşimin oğlu hem anneye hem de babaya çok benziyor tam kıvamında tutturmuşlar
Basakkkkkss bende seni arayacaktim
==== =======
Ogluma canta alamadim az yagmur yagiyordu dinsinde dedim
Esim aradi dayisigil bize caya gelecekmisss hemen mutfaga kostum
Kakaolu kek yaptim peynirli poaca yaptim esimde tatli almis meyve felan
Sohbet muhabbet guzel gecti simdi gittiler
ben geldim
15 dakika önce geldim hemen üstümü değiştirip makinaya çamaşır atıp buraya koştum
nasılsınız bakayım
Nazoo 300 fatiha ekle canim
ohhoooo benm annem neler diyor
şimdiye kadars evdiğim çocuklar da neymiş acaba başka çocuk severmiyim bunda sonra
ne abin ne sen hiç tatlı değilmişsiniz vs vs
Allah hepimize kısmet etsin inşallah torun görmeyi
oğlişler genelde babanın kafası oluyoama bazı çocuklar öyle hem anneden hem babadan alıyor kimseyi kırmıyor
Ayni babaannesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?