Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

pasaklıs ensin

eğer bunu uzmanlar keşfetse o teri saklar cilt bakımında kullanırlar

canım tavuk gögsü tatlsı yapıcektim vazgeçtim tatlı kriizimde tuttu ne yapsam acaba ya canım çok fena tatlı çekiyor :18::18::18:gidicek bizim diyet :18::18:

meyva ye sende hemencecik,krizin geçer,niye krize girdin kız adet dönemindemisin yoksa:18:

canım tavuk gögsü tatlsı yapıcektim vazgeçtim tatlı kriizimde tuttu ne yapsam acaba ya canım çok fena tatlı çekiyor :18::18::18:gidicek bizim diyet :18::18:

kadın ben irmik helvası yapacam
ama bak bir elmayı rendele
üstüne azıcık tarçın dök vee yee
tatlı aklına bile gelmezzz

haklısın hayatım ve bnm sadece kaliteli espirilere güldüğümü anladığına sevindm
aslında gülse birselin dizisi öyle basit komedi olmaz biliyorum ama eşref saatime mi denk gelmedi acaba

paşa karısı hoşgeldin
eyi gelebildin
canım anca işlerim bitti bol kıvırcık turp rendeledim az tuz sirke zeytin yagı 4 tavuk köftesi bir kase yogurt tatlıda çekiyor canım dedigini yapam bari iyi gelir
meyva ye sende hemencecik,krizin geçer,niye krize girdin kız adet dönemindemisin yoksa:18:
:18::18:malesef regliyim bebem ya
kadın ben irmik helvası yapacam
ama bak bir elmayı rendele
üstüne azıcık tarçın dök vee yee
tatlı aklına bile gelmezzz

ben gidiyimde yapayımda yiyeyim bakalım neler olucek

tabiki benzemesinde sorun yok ama,anada o kadar taşıyo oda gururlansın ecuk banada benzemiş deyi...hem ben kıcamdan güzelimöyle diyorlar yanii

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ben kıcamı daha çok beğeniyom burnu kulakı benden daha yağuşuklu sankim

paşamcım resmlerini gördüm kızz maaşallah zayıflamşım çok tatlı olmşunnnnnnnn

kızlar kıcam işe gitcek ben yimek veriyim de geliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…