kız o ne anlarrrrr
aylardır yapıklı saçlarını kestir dedimmm bide maşa alacakmış pasaklıııı
kız o değildeee doğumdan sonra lohusayken bol bol ter atıyorsun yüzünü eyice havluyla silince bir parlıyorkiiiiiii
donarsın tabi havada soğuk sinüzit olursun ALLAH muhafaza...bana soruyosan yok maalesef olsa virirdim
canım tavuk gögsü tatlsı yapıcektim vazgeçtim tatlı kriizimde tuttu ne yapsam acaba ya canım çok fena tatlı çekiyor :18::18::18:gidicek bizim diyet :18::18:
canım tavuk gögsü tatlsı yapıcektim vazgeçtim tatlı kriizimde tuttu ne yapsam acaba ya canım çok fena tatlı çekiyor :18::18::18:gidicek bizim diyet :18::18:
evet gitti bir ara bende çkmış oldum aniden 5 dakika araylada kıcam geldi bir daha giremedim..bencede en iyisi kuaför utanmazsak tabiii..
kız nasıl zevk almazsın harika bir komedi dizisi,hemide zekice espriler aslında sende o potansiyeldesin şaşırdım zevk almamana
kocam geldiiiiiiiiiiiiii
heee iyiy yaptın o zaman ellerine sağlık...çokta yorma kadınceğizi,uyusun dinlensin bari..
iyi hadi bağalım öle olsun....ne yimek yaptın
canım anca işlerim bitti bol kıvırcık turp rendeledim az tuz sirke zeytin yagı 4 tavuk köftesi bir kase yogurtpaşa karısı hoşgeldin
eyi gelebildin
:18::18:malesef regliyim bebem yameyva ye sende hemencecik,krizin geçer,niye krize girdin kız adet dönemindemisin yoksa:18:
kadın ben irmik helvası yapacam
ama bak bir elmayı rendele
üstüne azıcık tarçın dök vee yee
tatlı aklına bile gelmezzz
tabiki benzemesinde sorun yok ama,anada o kadar taşıyo oda gururlansın ecuk banada benzemiş deyi...hem ben kıcamdan güzelimöyle diyorlar yanii
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
fön makinan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu
o yapıklı saç kururmuu maşa alacağına fön makinası alsan eyi
fazla yokkkkkestir gitsin ne o öyleee
yapık yapıkkkkk
paşamcım resmlerini gördüm kızz maaşallah zayıflamşım çok tatlı olmşunnnnnnnn
kızlar kıcam işe gitcek ben yimek veriyim de geliyim
bende diyom zati
ben kıcamı daha çok beğeniyom burnu kulakı benden daha yağuşuklu sankim
anneler uzuns açlı olur
senden de hiç fazla bişi yok
1 adet elma 1 adet armud rendelendi tarçın konuldu yemeye başlıcem işşallah tatlı krizim gider
tekyu kardeş kız sevinç güzel oldu be boza gibi tadı var
canım çok güzel olur bir tane cevizde koyabilirsin içine ben öyle yapıyom ohhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?