oy canım menim az kaldı sık dişini ama tabi o zamanda egecik uyutmaz seni heralde...
ahh ana gibisi varmı işte doğanın kanunu herkes kendi yavrusuna titriyor..ne demişler bir türküde
ben yanarım yavrum sana,
yavrum yanar yavrusuna,
tabiatın kanunu bu ,
koyun meler kuzusuna..
oy ne güzel türkü sözlere baak. kız torun öyle bişeyki annemde feci bi sevgi pötürcüğü oluşturdubenden bile çok seviyo onu
ben tatlı değilmiyim anne diye soruyorum " sen kendini tatlımı sanıyon maymuş" diyo bana
benm torunum olunca ege den dahamı çok sevcem
walla dedelerin ve nenelerin dedikleri hep bu yönde çocuk canımz ,torun canımızın canı o yüzden daha tatlı oluyor,diyorlar...
sanada nasip olur inşaallah egenin çocuklarını sevip büyütmek....
sağol canım ne bileyim değişiklik olsun dedim ama öteki dahamı eyiydi..şöyle renkli gözlü bir erkek çicuğu aradım ama bulamadım,nedense olişlere daha bir eğilimliyim..acaba benim çicukum olsa bana benzermiydi yoksa babası gibi kara kaş kara gözmü olurdu bilmiyorum,kiminin çicuğu tıpatıp babaya benziyor sen 9 ay taşı besle büyüt karnında herşeyiyle babaya benzesin,acık sinirleniyom ben bu duruma
başakkk birde ne diyolar biliyomusun eğer yüzünde hamilelik lekesi varsa normal doğum yaparken o terli halinle yüzünü saçınla silersen lekeler gidermişkadının işi yok o acıda aklına o mu gelecek dicem ama benim tanıdığım biri yapmış walla
ayy sorma ya ilk .çocuk anne tarafına benzer derler ama benm gördüğüm hep ilk çocuk eğer erkekse aynı baabsının kafası konulmş gibi oluyor
baba da gururlanıyo tabiii
ama insanın kıcası yakışıklıysa bence benzemesinde sorun yok
bir yandan oğluma ders yaptırıyom o yüzden yavaşım
evettttt zaten dağılmışlar
nazo yimekte ne war :44:
Ben sanaaaa fındıklı fıstıklı baklava alacammmbende önceden kız çiçukuna bayılırsım şimdi erkekkkkkkkkkk değiştirmee güsel olduuuu
seninkiside kesin kocana benzerrrrr
gördüm çok güzelmiş güle güle kullan kahverengi kazağa bayıldım
prfliliiiiiiiii istememsen yeee
:92::92: yaniiii yaniiiiiiwaaaaaaaaoooooooowwwwwwwww
göynümü aldın haklısın hayatım söylemenize ihtiyaç yok
sultan olmakta kolay değil:89::89::89::89:
evet olur valla gidecek arkadaşımda yok bir tane arkadaşım var oda çalışıyorbir sürü kimse vardı bi mesajı yazdım geldim kimse kalmamış sayfada
daha aklımda hiç bişey yok ama bi arkadaşa oturmaya gidebiliriz makina bitsin arayacam
ozaman akşama bişey yapmam çayın yanında bişeyler yeriz olur biter
Ben sanaaaa fındıklı fıstıklı baklava alacammm
:92::92: yaniiii yaniiiiii
Belki şöyle birşey yapabilirim aklımdaki şu yani
etli tavuk sote ( biber domates karbaıber kımyon kekık oh mıs mıs )
Şehriyeli pilav ( azcık yaglı )
havuç kırmızı marul salatalık kaşar peynırı rendelenip salata zeytin yağlıı
Bunu düşünüyorum bendee
Nazdemir aplam sende hoş geldin
Başak ablam allaha emanetsin kızzzzz inşallah allahın izniyle Gelicek bebeğimizz Allhuım burdaki bütün ablalarıma kardeşlerime Versin bebeklerini En kısa zamanda
Salatam çok güzel olur allah için hemen bir paketyapıp adresine yollaya bilirimmgüzel menüüüü o salatadan banada yolla
aminnnnnn aminnnnnnn aminnnn...
Salatam çok güzel olur allah için hemen bir paketyapıp adresine yollaya bilirimmhttp://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...cakal-yaz-yazdan-kalma-kare.html#post26567236 kıızz bak buda benımki burda kıloluydu ama görün diye gnderdim heaa Şişkoydu ozmanlar
Belki şöyle birşey yapabilirim aklımdaki şu yani
etli tavuk sote ( biber domates karbaıber kımyon kekık oh mıs mıs )
Şehriyeli pilav ( azcık yaglı )
havuç kırmızı marul salatalık kaşar peynırı rendelenip salata zeytin yağlıı
Bunu düşünüyorum bendee
Nazdemir aplam sende hoş geldin
Başak ablam allaha emanetsin kızzzzz inşallah allahın izniyle Gelicek bebeğimizz Allhuım burdaki bütün ablalarıma kardeşlerime Versin bebeklerini En kısa zamanda
evet olur valla gidecek arkadaşımda yok bir tane arkadaşım var oda çalışıyor
oldu şimdiiiiii
hea hakan Benmkide tanıştıgımzada 70 kıloydu şimdi 85 ama şuan diyettehizmette sınır tanımamışsın
terlikinde güzelmişşşş sen kilolu görmemişsin
benim kocam 65 kiloydu tanıştığımızda
şimdi 95 kiloo
kız ismi hakanmııı yoksaa
benim kocamda hakan
SAol ablaıcm hangi kazagım Yeşil ve omuzlarında taş apartlı olan kazak diğeri hırkahoşbuldum canım aldıkların çok güzeller hatta kazağı kendim yapabilirmiyim diye bayağı bi inceledim modelini çalmayı düşünüyorum
benimde en yakın arkadaşım çalışıyor ne zaman musait olursa ozaman görüşebiliyoruz
bu gideceğim kişide en yakın arkadaşımın teyzesi ama genç kafa dengi birisi
birde aynı mahalede otursak süper olacak hiç çıkmayız birbirimizden
SAol ablaıcm hangi kazagım Yeşil ve omuzlarında taş apartlı olan kazak diğeri hırkaKolay aslında ama Makıne işleri punlar galibam :26:bende tam bılmyıorum ama Attığm liklerden daha net görrsün
Bende kazak örüyorummmmm annemeevet kazak olanı ama öyle ip bulursam yaparım değişik bir ipi var
hazır gibi olur düz örgümde makinadan çıkmış gibi güzel oluyor
Bende kazak örüyorummmmm anneme
ben çıkıyommmm oğlan sapıttı başında durayımda ödevi bitsin
çantasını yırtmış daha çanta alacazzzz
kalem kutusunuda çalmışlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?