Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam o zmaan aklım sende kalmıcakolmadı oyun kulübüne git

YARENCİM CNM ÇOK ÖPÜYORUM BEN YORULDUM ÇIKIYORUM HAYIRLI GECELR SONRA DEVAM EDERİZ SOHBETE SORACAKLARIM OLUR SANA

çuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

yok canım alıştım ben 15 sene olacak yarın
artık kendi kendime oyalanacak bişeyler buluyorum
oyun kulübüne gireyim iyi fikir bayadır oynamıyordum

ay maaşallah kınayımda benmkide bööle olsun
herkese sööleme nazar etmesinler huyu değişmesin yavrucakın
gerçi bebekler kırkından sonra huy değiştirir derler ama

evet cnm fırtına ncesı sessızlık olabılır bızımkısı
he bu arada uzman tv de bı ebe var gaz çıkarma teknıgını falan ordan mutlaka ızle mesela benım ıkıncı ebebgım ama ben yanlşış bılıomuşum doğrusunu öğrendım er emzırmeden sonra 2 gak tamamdır

tamam o zmaan aklım sende kalmıcakolmadı oyun kulübüne git

YARENCİM CNM ÇOK ÖPÜYORUM BEN YORULDUM ÇIKIYORUM HAYIRLI GECELR SONRA DEVAM EDERİZ SOHBETE SORACAKLARIM OLUR SANA

çuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

tamam tatlım benım şimdi belınde agırır cnm her ıstedıgınde cevaplayabılırm öpuldun cok

yok canım alıştım ben 15 sene olacak yarın
artık kendi kendime oyalanacak bişeyler buluyorum
oyun kulübüne gireyim iyi fikir bayadır oynamıyordum
snin kocacık 15senedir bu şekildemi çalışıyor
ayrıca bugün evlilik yıldnümünz dimi
:123::123::123::123::123::123::123::123::123:

çoluklu çocuklu nice senelere inşallahhhhhhhhhh

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:92::92::92::92:

çok sağol cnm bakıcam teşekkür ederim
tamam tatlım benım şimdi belınde agırır cnm her ıstedıgınde cevaplayabılırm öpuldun cok
evet cnm bel ağrısı kaçınılmaz

günaydın tatl böcükleeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlıı pazarlar kızlarr nasılsınız ıyısınzdır umarım benım 2metre uzunlugunda boy akvaryumum var onu temızlıoruz esımle balıklarımm kocamann oldu cok mutluyum :) sonrada gezmeye gıtcez aksamda sıtenın toplantısı var oraya gıtcez.. basakk ıkı saattır gecmısıı okudum bana aıt bır kelıme yazmamıssın cok sagol sevınc ablam bosuna demıyo sana kendını dusunuyo bu karı tek dıye hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) ınsan bı sevındm senın adına asılaman ıptal olmamıs der küsümm senle.. ablacım kakaolu kekı pek sewerım canımı cektrdın gelıp yemem lazım sana :) oglusuna kaıtelı bı canta alda ablacım bı daha yırtılmasın babaannesı cımrıymıs zaar :) nazocumm senıde cok opuormm hepınızı coook opuormm ve sewıorumm

Günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn yavrucanlarr

HEpinize iyi pazaralarr , İyi günler Bebişlerle kocişlerle İyi pazarlarrrrrrrrrrr havalar soguk sıcak tuttun kendinizii

Sabah sabah Barbunya yapım dedim yaptım dudukluyu bı açtım yanmış Yazık oldu

Neysse gari bende bügün SEvdiceğime ayırcam 2 haftadadır pazar günleri Yasin okuyorum Allah kabul etsin gene sizin için okuycam Allah hepnizin yarve yardımcısı olsun ailelerinizinde

Öptüm sizi

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
...
..
....

Avatarından sıkılanlar için kızlarrr

..
..
..
..
..
..
..

kızlarrrrr nabersinizzz ?ben iyiyim hala hastalanmadım bakalım c.tesiye kadar olmazsam dr yolu görünüo yine bana...şimdi ıslak kek yapmaya gidiom işyerine götürcem...öpüyorum hepinizi Allah a emanet olunn...görüşürüz

huu huuu naslsınıııız? kociş evdeydi genelde bugün gelemedim oyüsden koyun koyuna yattık uyudukoturduk tv izledik doya doya vakit geçirdik şimdikte mama hazırlıycam onu yiyceez hadi ben geri kaçar hoşçakalııın

amannn cnm beım eger normal olcaksa fazla kg olmasın dışarıdada buur aras 37 haftada 3780 dı 40 ta 5 e eyakın olurmuştu aaa okadar yerden cıkarmı okadar cocuk dımı ama

37. haftada okadar kilomuu maaşallah tosuna sende iyi bakmışsın kız ay sanki geleceğimi gördüm gibi galiba benimkide böyle giderse tosun olcak zaten 1-2 hafta ilerdeymiş yavrucağım bakalım hayırlısı senin doğum nasıl oldu canım anlatsana biraz

canım gel ben sana taze taze yaparım kek He o karı öyledir üzülme. Sen de çanta aldım kuzum lisanslı 90 tl para verdim. Kociste bana. Cüzdan aldı

Rapor veriyim
Sabah kahvaltıya kaynosa gittik
Ordan çarşıya çıktık oğlumun çantasını
Aldık eşimin dayisigile gittik baga gittik
Ewe geldik çay iciyikk

nasılsınız kızlar herkesler nerelerde..merak ettinizmi bilmiyorum ama rapor vereyim bende cuma akşamı çok ağrım vardı doğurdum dermişim yok tabi daha çok şükür doğurmadım azcık daha zamanım var:) c.tesi dr a gittik 1400 gr olmuş kızım maşallahhhh çok iyi dedi herşeye,bundan sonra 15 günde bir kontrol olacak... 10-15 ocak arasında sezeryanla alınacakmış...40.haftayı beklemiycekmiyiz.38-39 gibi doğum olacak...ilk defa nst ye girdim,uyuz hemşire kalp atışını bulamadı ... sancım normalde 20-30 lardaydı kociş beni güldürdü sonra 70 lere dayandı :)) kızlar nst de sizinde karnınızı sıkıştırıyolarmıydıı? karnımın üst kısmı sıkıldı bebiş delirdi içerde resmen 10 dk bi tuhaf oldu...esneyip duruyodu uykucu kızım benim:) neyse sonra çıktık hastaneden kocicim istanbula gidecekti dedim bende geleyim beraber gidelim,bastık istanbula gittik hiç planda yokken değişik bi haftasonu oldu, bu son yolculuğum olur artık Allah izin verirse doğurana kadar yolculuk yapmıcam:26:

soba aldım kızlar elektırıklı gunduzlerı kombıyı yakmayım dıye

keskem komurlu sobamız olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…