tamam o zmaan aklım sende kalmıcakolmadı oyun kulübüne git
YARENCİM CNM ÇOK ÖPÜYORUM BEN YORULDUM ÇIKIYORUM HAYIRLI GECELR SONRA DEVAM EDERİZ SOHBETE SORACAKLARIM OLUR SANA
çuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ay maaşallah kınayımda benmkide bööle olsun
herkese sööleme nazar etmesinler huyu değişmesin yavrucakın
gerçi bebekler kırkından sonra huy değiştirir derler ama
tamam o zmaan aklım sende kalmıcakolmadı oyun kulübüne git
YARENCİM CNM ÇOK ÖPÜYORUM BEN YORULDUM ÇIKIYORUM HAYIRLI GECELR SONRA DEVAM EDERİZ SOHBETE SORACAKLARIM OLUR SANA
çuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
snin kocacık 15senedir bu şekildemi çalışıyoryok canım alıştım ben 15 sene olacak yarın
artık kendi kendime oyalanacak bişeyler buluyorum
oyun kulübüne gireyim iyi fikir bayadır oynamıyordum
çok sağol cnm bakıcam teşekkür ederimevet cnm fırtına ncesı sessızlık olabılır bızımkısı
he bu arada uzman tv de bı ebe var gaz çıkarma teknıgını falan ordan mutlaka ızle mesela benım ıkıncı ebebgım ama ben yanlşış bılıomuşum doğrusunu öğrendım er emzırmeden sonra 2 gak tamamdır
evet cnm bel ağrısı kaçınılmaztamam tatlım benım şimdi belınde agırır cnm her ıstedıgınde cevaplayabılırm öpuldun cok
günaydın tatl böcükleeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amannn cnm beım eger normal olcaksa fazla kg olmasın dışarıdada buur aras 37 haftada 3780 dı 40 ta 5 e eyakın olurmuştu aaa okadar yerden cıkarmı okadar cocuk dımı ama
hayırlıı pazarlar kızlarr nasılsınız ıyısınzdır umarım benım 2metre uzunlugunda boy akvaryumum var onu temızlıoruz esımle balıklarımm kocamann oldu cok mutluyum :) sonrada gezmeye gıtcez aksamda sıtenın toplantısı var oraya gıtcez.. basakk ıkı saattır gecmısıı okudum bana aıt bır kelıme yazmamıssın cok sagol sevınc ablam bosuna demıyo sana kendını dusunuyo bu karı tek dıye hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) ınsan bı sevındm senın adına asılaman ıptal olmamıs der küsümm senle.. ablacım kakaolu kekı pek sewerım canımı cektrdın gelıp yemem lazım sana :) oglusuna kaıtelı bı canta alda ablacım bı daha yırtılmasın babaannesı cımrıymıs zaar :) nazocumm senıde cok opuormm hepınızı coook opuormm ve sewıorumm
soba aldım kızlar elektırıklı gunduzlerı kombıyı yakmayım dıye
keskem komurlu sobamız olsaydı
güle güle ısının:) napcan kızkömürlü sobayı nasıl uğraşıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?