Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi akşamlar hepinize bir bakayım dedim sizleree

DUMANIM kuzum bitanemm,sen ocakta doğum yapacaksın çok şükür RABBİM e inan bana şu an ağlıyorum senin adına çok seviniyorum canım kardeşimherşeyin yolunda olmasına çok sevindimm

BELİNAYYY sakın adetliyken saçını açık renge boyatma yada balaj falan yaptırmaya kalkma özellikle adetin ilk günlerinde saç açılmaz ,eski bir kuaför olarak söylüyorum...

SEVİNÇ çantanız ve cüzdanınız hayırlı olsun....

NAZEMİR cim 100 fatiha ekleee

BAŞAK çım sende 50 tefriciye ekleee

Son düzenleme:

canımsın yaaa çok sağol bugüne kadar hep birbirimiz için üüzldük sevindik, inşallah canım bundan sonra senin içinde hep seviniriz... seni çook seviyorum canım arkadaşım benimm

canımsın yaaa çok sağol bugüne kadar hep birbirimiz için üüzldük sevindik, inşallah canım bundan sonra senin içinde hep seviniriz... seni çook seviyorum canım arkadaşım benimm

sende benim canımsın kardeşim gibisin bunu biliyorsun dimi,ewet ne günler geçirdik ama prensesini kucağına aldığında bunların hepsini unutacaksın inşaallah..bende seni çooookkkkk seviyorum

kaç gün bekleriz o kestaneleri yemek için allah bilir

suna acmıyacam ama boyadım dun ne kadar bekleyım bal kahveye bayadık kopuk boya ıstegım gıbı tutmadı

acıp bal kopugune bıyamayı dusunuyorum:26::26:

suna acmıyacam ama boyadım dun ne kadar bekleyım bal kahveye bayadık kopuk boya ıstegım gıbı tutmadı

acıp bal kopugune bıyamayı dusunuyorum:26::26:

canım birincisi köpük boyayla boyama her zaman krem boya daha güzel sonuç verir....kendi doğal rengindenmi döndün bu renge,birde evde bu renklere boyandığı zaman birkerede sonuç alamzsın sen 10 gün sonra tekrar boya..

duman herseyın suana kadar saglıklı ALLAH ıznı ıle kucagına alcaksın takvım yapmayı hla dusunmuyomusun:26::26:
ben en cok onda hevesım var

sende benim canımsın kardeşim gibisin bunu biliyorsun dimi,ewet ne günler geçirdik ama prensesini kucağına aldığında bunların hepsini unutacaksın inşaallah..bende seni çooookkkkk seviyorum

yaa o kadar kötü günler geçirdikki ben halaa tam yaşayamıyorum sevincimi... kucağıma almadan da bitmez bu düşünceler:26: sen ve yasemin ve paşam da sağlıklı bi hamilelik geçirin daha mutlu olucam eskilerden bi biz kaldık:26: offf neyse akşam akşam duygu patlaması yaşamayalım

kızlar ben çıkayım artık ütü filan yapıcam yatıcam sonra yine iş varöptüm hepinizi

sacım ucu tek sıyah yanı dogal rengı oyuzden acmak ıstemdım kopuk boyada kolay oluyo hmencıkde tuttu krem boyayı bırının boyması lazım:26::26:

duman herseyın suana kadar saglıklı ALLAH ıznı ıle kucagına alcaksın takvım yapmayı hla dusunmuyomusun:26::26:
ben en cok onda hevesım var

canım valla bazen yapsammı diyorum ama ne bileyim herhalde yapmadan bitiririm... eskiden yapıp sildiğim takvimleri unutamıyorum

çok haklısın canım,bende kötü oluyorum ama bak sen çok yaklaştın inşaallah yaseminde paşada ve tüm arkadaşlarımızda ve inşaallah bende yaşarız bu duyguları...

hadi git yap işlerinide yat gezginci yine istanbula gidip gelmişsin..bende çıkacam zaten iyigeceler canım

evet 15 senedir aynı şekilde çalışıyor alıştım artık
çok sağol canım inşallahçoluklu çocuklu oluruz

bende seni

ne güzel bir hafta sonu olmuş doktordanda güzel haberlerle gelmişin ALLAH devamınıda hep böyle güzel getirsin ve yavruna sağlıkla kavuşursun

slm kızlar ben annemdeydım

sabah kırmızlarm geldı bakalım yarın dok gıdecemm:18::18:

hadi hayırlısı olsun doktordanda güzel haberlerle gel inşallah

çok sağol canım ağzına sağlık bitti artık duam sizinde verdiğiniz sayıyla ALLAH kabul etsin

evet canım yeni eski bütün arkadaşlarımız için duacıyım, Allah herkese sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik yaşamayı nasip etsin...

sacım ucu tek sıyah yanı dogal rengı oyuzden acmak ıstemdım kopuk boyada kolay oluyo hmencıkde tuttu krem boyayı bırının boyması lazım:26::26:
uçları siyah diye açılmamıştır,krem boyayı birini bulursan boyat bulamazsanda sen 10 gün sonra bir daha boya zaten 10 günde biraz daha açılır..

canım valla bazen yapsammı diyorum ama ne bileyim herhalde yapmadan bitiririm... eskiden yapıp sildiğim takvimleri unutamıyorum

yapam kuzum ben çok iyi biliyorum yapıp silmeyi bunca zaman yapmadın böylede gitsin,doğunca kızın için yaparsın takvimi

üzülme annem ınanıyorum saglıkla bebgını kucagına alcaksın ınsallah
inşallah canım

ne güzel bir hafta sonu olmuş doktordanda güzel haberlerle gelmişin ALLAH devamınıda hep böyle güzel getirsin ve yavruna sağlıkla kavuşursun

canım valla pat diye olunca daha güzel bi gezi oldu:) en kötü günümüz böyle olsun diyorum çook tşkkr ederim...

hayde kaçtım ben kızlar byeeeeee

ablacımm nasılsınn ıyımısınnn
sağol kuzum sen nasılsın dah iyi olduğun kesin..bende eşim netin başından kalkmışken biraz size bakayım dedim,birazdan çıkarım
çok sevindim canım ALLAH kabul etsin inşaallah...bu arada evlilik yıldönümünüzmüş çocuksuz kutladığınız son seneniz olur inşaallah canım daha nice mutlu yıllara
evet canım yeni eski bütün arkadaşlarımız için duacıyım, Allah herkese sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik yaşamayı nasip etsin...

ammiiinnnnnnn...

nazo bende 150 fatıha okudum allah kabul etsın

sağol canım bitti çok şükür duam sizlerinde sayesinde
küsürat vardı onlarda bitti şimdi sizlerden aldığım sayıyla

benimde çok güzel kapadı beyazları falan çok hoşuma gitti köpük boya benim bir süre sonra açılırdı beyazlar halende açılmadı

amiiiiiinnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…