iyi akşamlar hepinize bir bakayım dedim sizleree
DUMANIM kuzum bitanemm,sen ocakta doğum yapacaksın çok şükür RABBİM e inan bana şu an ağlıyorumsenin adına çok seviniyorum canım kardeşim herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm
BELİNAYYY sakın adetliyken saçını açık renge yada balaj falan yaptırmaya kalkma özellikle ilk günlerinde saç açılmaz ,eski bir kuaför olarak söylüyorum...
SEVİNÇ çantanız ve cüzdanınız hayırlı olsun....
NAZEMİR cim 100 fatiha ekleee
BAŞAK çım sende 50 tefriciye ekleee
canımsın yaaa çok sağol bugüne kadar hep birbirimiz için üüzldük sevindik, inşallah canım bundan sonra senin içinde hep seviniriz... seni çook seviyorum canım arkadaşım benimm
kaç gün bekleriz o kestaneleri yemek için allah bilir
DUMANIM kuzum bitanemm,sen ocakta doğum yapacaksın çok şükür RABBİM e inan bana şu an ağlıyorumsenin adına çok seviniyorum canım kardeşim herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm
BELİNAYYY sakın adetliyken saçını açık renge boyatma yada balaj falan yaptırmaya kalkma özellikle adetin ilk günlerinde saç açılmaz ,eski bir kuaför olarak söylüyorum...
suna acmıyacam ama boyadım dun ne kadar bekleyım bal kahveye bayadık kopuk boya ıstegım gıbı tutmadı
acıp bal kopugune bıyamayı dusunuyorum:26::26:
sende benim canımsın kardeşim gibisin bunu biliyorsun dimi,ewet ne günler geçirdik ama prensesini kucağına aldığında bunların hepsini unutacaksın inşaallah..bende seni çooookkkkk seviyorum
canım birincisi köpük boyayla boyama her zaman krem boya daha güzel sonuç verir....kendi doğal rengindenmi döndün bu renge,birde evde bu renklere boyandığı zaman birkerede sonuç alamzsın sen 10 gün sonra tekrar boya..
duman herseyın suana kadar saglıklı ALLAH ıznı ıle kucagına alcaksın takvım yapmayı hla dusunmuyomusun:26::26:
ben en cok onda hevesım var
yaa o kadar kötü günler geçirdikki ben halaa tam yaşayamıyorum sevincimi... kucağıma almadan da bitmez bu düşünceler:26: sen ve yasemin ve paşam da sağlıklı bi hamilelik geçirin daha mutlu olucameskilerden bi biz kaldık:26: offf neyse akşam akşam duygu patlaması yaşamayalım
kızlar ben çıkayım artık ütü filan yapıcam yatıcam sonra yine iş varöptüm hepinizi
canım birincisi köpük boyayla boyama her zaman krem boya daha güzel sonuç verir....kendi doğal rengindenmi döndün bu renge,birde evde bu renklere boyandığı zaman birkerede sonuç alamzsın sen 10 gün sonra tekrar boya..
canım valla bazen yapsammı diyorum ama ne bileyim herhalde yapmadan bitiririm... eskiden yapıp sildiğim takvimleri unutamıyorum
snin kocacık 15senedir bu şekildemi çalışıyor
ayrıca bugün evlilik yıldnümünz dimi
:123::123::123::123::123::123::123::123::123:
çoluklu çocuklu nice senelere inşallahhhhhhhhhh
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:92::92::92::92:
hayırlıı pazarlar kızlarr nasılsınız ıyısınzdır umarım benım 2metre uzunlugunda boy akvaryumum var onu temızlıoruz esımle balıklarımm kocamann oldu cok mutluyum :) sonrada gezmeye gıtcez aksamda sıtenın toplantısı var oraya gıtcez.. basakk ıkı saattır gecmısıı okudum bana aıt bır kelıme yazmamıssın cok sagol sevınc ablam bosuna demıyo sana kendını dusunuyo bu karı tek dıye hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) ınsan bı sevındm senın adına asılaman ıptal olmamıs der küsümm senle.. ablacım kakaolu kekı pek sewerım canımı cektrdın gelıp yemem lazım sana :) oglusuna kaıtelı bı canta alda ablacım bı daha yırtılmasın babaannesı cımrıymıs zaar :) nazocumm senıde cok opuormm hepınızı coook opuormm ve sewıorumm
nasılsınız kızlar herkesler nerelerde..merak ettinizmi bilmiyorum ama rapor vereyim bendecuma akşamı çok ağrım vardı doğurdum dermişim yok tabi daha çok şükür doğurmadım azcık daha zamanım var:) c.tesi dr a gittik 1400 gr olmuş kızım maşallahhhh çok iyi dedi herşeye,bundan sonra 15 günde bir kontrol olacak... 10-15 ocak arasında sezeryanla alınacakmış...40.haftayı beklemiycekmiyiz.38-39 gibi doğum olacak...ilk defa nst ye girdim,uyuz hemşire kalp atışını bulamadı ... sancım normalde 20-30 lardaydı kociş beni güldürdü sonra 70 lere dayandı :)) kızlar nst de sizinde karnınızı sıkıştırıyolarmıydıı? karnımın üst kısmı sıkıldı bebiş delirdi içerde resmen 10 dk bi tuhaf oldu...esneyip duruyodu uykucu kızım benim:) neyse sonra çıktık hastaneden kocicim istanbula gidecekti dedim bende geleyim beraber gidelim,bastık istanbula gittik hiç planda yokken değişik bi haftasonu oldu, bu son yolculuğum olur artık Allah izin verirse doğurana kadar yolculuk yapmıcam:26:
slm kızlar ben annemdeydım
sabah kırmızlarm geldı bakalım yarın dok gıdecemm:18::18:
BELİNAYYY sakın adetliyken saçını açık renge boyatma yada balaj falan yaptırmaya kalkma özellikle adetin ilk günlerinde saç açılmaz ,eski bir kuaför olarak söylüyorum...
çok haklısın canım,bende kötü oluyorum ama bak sen çok yaklaştın inşaallah yaseminde paşada ve tüm arkadaşlarımızda ve inşaallah bende yaşarız bu duyguları...
hadi git yap işlerinide yat gezginci yine istanbula gidip gelmişsin..bende çıkacam zaten iyigeceler canım
uçları siyah diye açılmamıştır,krem boyayı birini bulursan boyat bulamazsanda sen 10 gün sonra bir daha boya zaten 10 günde biraz daha açılır..sacım ucu tek sıyah yanı dogal rengı oyuzden acmak ıstemdım kopuk boyada kolay oluyo hmencıkde tuttu krem boyayı bırının boyması lazım:26::26:
canım valla bazen yapsammı diyorum ama ne bileyim herhalde yapmadan bitiririm... eskiden yapıp sildiğim takvimleri unutamıyorum
inşallah canımüzülme annem ınanıyorum saglıkla bebgını kucagına alcaksın ınsallah
ne güzel bir hafta sonu olmuşdoktordanda güzel haberlerle gelmişin ALLAH devamınıda hep böyle güzel getirsin ve yavruna sağlıkla kavuşursun
sağol kuzum sen nasılsın dah iyi olduğun kesin..bende eşim netin başından kalkmışken biraz size bakayım dedim,birazdan çıkarımablacımm nasılsınn ıyımısınnn
çok sevindim canım ALLAH kabul etsin inşaallah...bu arada evlilik yıldönümünüzmüşevet 15 senedir aynı şekilde çalışıyor alıştım artık
çok sağol canım inşallahçoluklu çocuklu oluruz
bende seni
ne güzel bir hafta sonu olmuşdoktordanda güzel haberlerle gelmişin ALLAH devamınıda hep böyle güzel getirsin ve yavruna sağlıkla kavuşursun
hadi hayırlısı olsun doktordanda güzel haberlerle gel inşallah
çok sağol canım ağzına sağlık bitti artık duam sizinde verdiğiniz sayıyla ALLAH kabul etsin
evet canım yeni eski bütün arkadaşlarımız için duacıyım, Allah herkese sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik yaşamayı nasip etsin...
nazo bende 150 fatıha okudum allah kabul etsın
sacım ucu tek sıyah yanı dogal rengı oyuzden acmak ıstemdım kopuk boyada kolay oluyo hmencıkde tuttu krem boyayı bırının boyması lazım:26::26:
evet canım yeni eski bütün arkadaşlarımız için duacıyım, Allah herkese sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik yaşamayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?