Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saclarımı boyadım dun kızlar ballaı kahve ydı sanırım eplerı tuttu ucu tutmadı sımdı oryalle acacam bıra bekleyımmı:26:

kullanmasını bılmyıorumda canım ne bıleyım ben onla anca ısınıyoru koye falan gıdıncee gecensene 50 ayndı kombı hep hıc ısınamadım hep hasta gectı:2::2:

evet cnm kombide ısınmak biraz sıkıntı sonuna kadar açmak gerekiyo filan..ama sobada da tek 1 oda ısınıyo öyle düşün sen

demı yaa koye gıdınce bıde esım dedı oyle bı yakıyokı cam bıle acıyoruz sıcaktan kombı ne kadr derecesı yuksekde olsa ısınamaıyorum
sobaya ya başkadır o sıcaklıgı sevgisi

Biz daha kombi yakmadık ama Evde bir odada borsu girişi var eve 40 borulu sobamı dşesem

ne kadar beklemem lazım kı suan hastayım 5 gun falan bekklesem yetermıkı:18::18:
daha yani boyamışsın abla bide rayel çok yakar saçları zaten blliyorsunda Bana kalsa 2 hafta bekle ama görünümünde memnun kalmadıysan 1 hafta bekle boya ablacım ama saç kremını bol kullan saçına

evet orası oyle canım ben kucukken sobanın ustunde mandalına kızartırdım ne guzeldı soba kucuk olmak

valla soba resmen insanın iliklerini ısıtıyo,kestanesi güzel oluyoooo,mandalina mis gibi kokuyo bunları bende çook özlüyorum,ama napalım artık idare edicez

daha yani boyamışsın abla bide rayel çok yakar saçları zaten blliyorsunda Bana kalsa 2 hafta bekle ama görünümünde memnun kalmadıysan 1 hafta bekle boya ablacım ama saç kremını bol kullan saçına

annem ucu sıyah oldu dıbı tutu ortaı falan degısık oldu 1 hafta bekleyım boyamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…