soba aldım kızlar elektırıklı gunduzlerı kombıyı yakmayım dıye
keskem komurlu sobamız olsaydı
soba aldım kızlar elektırıklı gunduzlerı kombıyı yakmayım dıye
bende aynı hislerdeyım kombı ne yaasoba aldım kızlar elektırıklı gunduzlerı kombıyı yakmayım dıye
kullanmasını bılmyıorumda canım ne bıleyım ben onla anca ısınıyoru koye falan gıdıncee gecensene 50 ayndı kombı hep hıc ısınamadım hep hasta gectı:2::2:
Bekle biraz saçalrın yanar:18:saclarımı boyadım dun kızlar ballaı kahve ydı sanırım eplerı tuttu ucu tutmadısımdı oryalle acacam bıra bekleyımmı:26:
bende aynı hislerdeyım kombı ne yaasıcakcık çatır çatır soba olsaydı
Cnm hayırlı olsun gel bize kömür sobasi yanıyor sicacikkkk misssss
Duman gozunaydin cnm güzel haberler almış sin
evet cnm kombide ısınmak biraz sıkıntı sonuna kadar açmak gerekiyo filan..ama sobada da tek 1 oda ısınıyo öyle düşün sen
canım gel ben sana taze taze yaparım kek He o karı öyledir üzülme. Sen de çanta aldım kuzum lisanslı 90 tl para verdim. Kociste bana. Cüzdan aldı
Bekle biraz saçalrın yanar:18:
demı yaa koye gıdınce bıde esım dedı oyle bı yakıyokı cam bıle acıyoruz sıcaktan kombı ne kadr derecesı yuksekde olsa ısınamaıyorum
daha yani boyamışsın abla bide rayel çok yakar saçları zaten blliyorsunda Bana kalsa 2 hafta bekle ama görünümünde memnun kalmadıysan 1 hafta bekle boya ablacım ama saç kremını bol kullan saçınane kadar beklemem lazım kı suan hastayım 5 gun falan bekklesem yetermıkı:18::18:
evet orası oyle canım ben kucukken sobanın ustunde mandalına kızartırdımne guzeldı soba kucuk olmak
sobaya ya başkadır o sıcaklıgı sevgisi
Biz daha kombi yakmadık ama Evde bir odada borsu girişi var eve 40 borulu sobamı dşesem
Sıcak tutun kendinizi bebişler versin allah hımen
ben kucuk odada oturuyorum bıde kucuk soba aldım oyle ısınıyorum sımdılık kombı yanan kadar
daha yani boyamışsın abla bide rayel çok yakar saçları zaten blliyorsunda Bana kalsa 2 hafta bekle ama görünümünde memnun kalmadıysan 1 hafta bekle boya ablacım ama saç kremını bol kullan saçına
valla soba resmen insanın iliklerini ısıtıyo,kestanesi güzel oluyoooo,mandalina mis gibi kokuyo bunları bende çook özlüyorum,ama napalım artık idare edicez
petegın usunde yaparız bızde
iyi geceler kedıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?