Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aa ismi ne olacak canım inşallah burda hava güneşli ama soğukkkk
bende nolsun aynı yemekte ne war menü bulamadım eyimi

Neşem olucak cnmm
Yemekte
Domatesli arpa şehriye çorbası
Zeytinyağlı taze fasülye
Kabaklı hawuçlu müjwer
Fırında Tawuklu patates
Pirinç pilawı
Salata turşu
Fantaa

Tawsiye ederim cnmm

kızlar nasılsnız napıyosunuzz basagımmm cok merak edıyorum senıı wallaha.. havalar ıyıce sogudu ıstanbuldada yarın aşılamam var dun gece 1 bucukta yaptık catlatma ıgnemı heyecan stres korku 3u 1 arada kahve gıbıyım yemın ederım :)

begüm ins tutar asılaman ... Ama kendini sakın kaptırma ben ağla ağla perisan olmustum...telden giriyorum artık alışmam lazım telden girmeye

begüm ins tutar asılaman ... Ama kendini sakın kaptırma ben ağla ağla perisan olmustum...telden giriyorum artık alışmam lazım telden girmeye

ınsallah.. kaptıracak bırsey yok tup bebekde bıle tutma ıhtımalı yuzde 40.. asılamada yuzde 15 -20 allah ızın verırse olur yapcak bısey yok.. zaten umutsuzum lutfen bana tutmadı aglamak gıbı seyler soylemeyın gunlerdır stres ıcındeym aglıyorum sureklı

ahannda geldimmmm:)

kızlarr nasılsınız:)Başakkk annnemmmm naan az kalmışş..hadi hayırlısı bitanem:)
Allah kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin:)
mihendis olarakda doortutum seni annemmm:)
ama önce kasılmaların kinetik enerjisini ölçmem lazım çünkü itme vektörünü ona göre belirlicez:)ahahah:)delimiyim neyim ya...

hee annem bacaklarımda güzel herbiyanımda güzel ama gel görkü ne işe yarıyorlar:)öyle kullanılmadan duruyorlar köşede bacak güzelliği yerine baht güzelliği olaydı eyyydiii

aşkımmm tatlımmmm nasılsın:)
valla artık iyiyim falan diyecek zamanları bile aştım..çok şükür iyice toparlandım:) eskisinden bile huzurlu ve mutluyum..

hepinizi hasretle öperekten gidiyom kızlar:)bana dua edin sınav haftasındayız,köpekler gibi çalışıyorum ama off zorluyo dersler:)
hadiii kendinize iyi bakın..inşallah bol bol hamile haberleriyle inler buralar...
canlarım benimmm.....

canım kendine çok iyi bakkk dua edecem sınavların iyi geçer inşallah
sen becerirsin zaten akıllı kızsın

sevın basak dogurmusmu

kızz daha gecen catal muaneye gıtmıstı gunu yokmjydu dahaaa

nromalmı yapmıs hadı gozmuz aydınn

rabbım analı babalı buytsun

kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzz

ben dun hastanaye gıttımm dokt tekrar tetsleımı yenıledı buyuk ohtımal asılama olckk

esım testını orda tekrar yaptılarrrrr

asılama ıcın sartmıss

sımdık net bakayım dıdım

A yazıyoo 0 yazıyo kafam karıstı

eskı sonzularında a hız sayısı 15 yzzıyoduuu sımdı 0 a mı dusmus alnata bıldım mı :44::44:

sevinç bende işimi gücümü bıraktım haberi vermek için girdim kk ya ama sen benden önce vermişin
bende arayacaktım ama yorgunum uyuyacam yazmış bende rahatsız etmiyim dedim

bende anlamıyorum canım
hadi hayırlı olsun yeni tedavin

Hayirli olsun catlatma ignen canim. Insallah tutacak olumlu dusun.. Olmuycak bisey degil. Hakkinda hayirlisi olsun bitanem. Zaman gecmek bilmez simdi, biseylerle oyalanmaya calis kafan dagilsin. Insallah tutunacak sana sende ona..
başak msj atmış dün gece doğum yapmış ayrıntıları yazacakmış daha sonra...

Anaaaa cok sukur hadi gozumuz aydin
Egemiz geldi cok sukur
Basakcim Allahim saglikli hayirli omur versin
Anali babali buyusunnn
Insallah darisi bizlereee

neyse ben çıkıyorum yemek yapıyorum
bi taraftanda buzdolabı temizledim ama mutfağı dağıttım şimdide mutfağı bi düzene sokayım akşama görüşmek üzere

ben aradım açmadı karııı evde olduğuna göre normal doğurmuştur
heç bişeden haberim yokkkk şoklardayım
ben ona demedimmi 38. haftanda doğurursun diyee
kadın bana inanmadı Allah analı babalı büyütsün inşallah
heber verir zaaarrr

sevinç bende işimi gücümü bıraktım haberi vermek için girdim kk ya ama sen benden önce vermişin
bende arayacaktım ama yorgunum uyuyacam yazmış bende rahatsız etmiyim dedim

Bend enosunu verınd earayım dıyecektım yorgunmusss dınlensın

normal dogum mu yapmsı acaba :44:

bende dün aramıştım açmadı musait değildi heralde
bugünde mesajda dün gece doğum yaptım, yorgunum uyuyacam yazmış bende aramadım onun için

keşke yakın olsaydık giderdik başak karısını ziyarete
çok merak ediyom keşke detaylarıda yazaydııı
neyse ben taciz ederim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…