Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım sorma herşey yepyeni şıkır şıkır kız
biraz sırtımın agrııs geçti gibi yere uzanınca fena oluyor

sevinnççim bebem 350 çektim 300 kaldı gidiyim namazımı kılıyım devam 300 çekiyim bitiriyim
yemekelri yaptım çok şükür aç karnımıda doyurdum şimdi 7 takıma yedielrimi yazayımda ibadetime bakayım eşim gelmeden sonra görüşürüz bebenm

hatunlarrr napıyonuzzz özledim giremiyom kaçgündür..başım kalabalık..görümcem bizdeydi..dün gitti..bugünde eşimin teyzesi geldi..işti güçtü derken anca girebildim..şuan biyere gittiler eşimde gelmedi fırsattan istifade gireyim dedim..telefondan girmeye çalışcam rahat rahat giremiyorum ya böyle bazen foruma sinir oluyorum..

napayım walla hergün geliom kimse olmuo...geç saatte giriolar benimde uykum gelio..sen nasılsın?ben dün hastalandım cnm ilacı bitirdikten sonra 3. günü oldum...sende bayağ yoğun günler geçiriosun maaşallah...

ayy evett :) normalde pek gelenimiz gidenimiz olmaz..kaynoşla takılırız..o yokken hiç kimse gelmez zaten : ) ama geldimide peş peşe geliyolar anacım : )

hmm iyi bari normal dimi adetin..ben soğan kürüne başladım 6 gün bitti bugün bakalım nolcak..

oooo sende benim gib kaynoşlai iyi anlaşanlardansın demek öyle oluyo walla ayaklarını sürüolar sanırım normal ama öncekilere nazaran biraz fazla sancılı ve pıhtılı...ben soğan kürü yaptım adetim böle gecikti bidahada yapamam sanırım cesaretim yok...hem 11. günü dra gidicem bişi yapmayim bakalım ne durumdayım....ilk defa yumurtlamama bakılacak yaaaa ne durumdayım hep merak ediodum...bakalım 22 sinde görcem büyükmü küçükmü yumoşlar hakkında hayırlısı olsun cnm....bu ay soğan kürü sebep olur inşallah ve güzel haberler verirsin bize

inşallah güzel şeyler olur hepimizin hakkında..bebişler gelir biran önce.. : )
benimki geliyomuş..ben kaçtım..görüşürüzzz

Son düzenleme:
Nirdesiniz beaaaaaaa

Kiz pasa uyanda baliga gidelimm fatihalar coktaaan bitti
Tkb karisi dogurdumu

selam hatunlar nasılsınız???? paşammm napıyon özledim seniiii çalışıyomusun hala?

kızlar çok sancım var benim ayakta duramıyorum ama yatar vaziyette iyim... kramplar iyice arttı

Sagol tatlim iyiyim Sen nasilsin ??
Gecmis olsun canim
O Kadar ise sirtmi dayanir cnm dikkat et kendine
Sen pihtili degilmiydun zatiii? Aman olmada Allah korusun :))
selam hatunlar nasılsınız???? paşammm napıyon özledim seniiii çalışıyomusun hala?

kızlar çok sancım var benim ayakta duramıyorum ama yatar vaziyette iyim... kramplar iyice arttı

Canim gecmis olsun
Ne sancisiymis bu sordunmu doktoruna, insallah Biran once gecer?? Bu arada sen su 3 km yuruyuslerine devam ediyomusun, hani biara gecici olarak birakmistin diye hatirliyorum
Bol Bol dinlen canim.. Opuyorum

Nirdesiniz beaaaaaaa

Kiz pasa uyanda baliga gidelimm fatihalar coktaaan bitti
Tkb karisi dogurdumu

bugün gardorobumu düzenledim kışlıkları tam çıkarmamıştım onları çıkardım akşama kadar nerdeyse yatak odasında geçti
akşamda battaniyeyi çektim üstüme dizilerimi izledim onun için gelemedim
dünde evlilik yıldönümümüzü kutlamak için yemeğe gitmiştik yalnız çok iyi geldi valla bugünde gidesim geldi eşimle yalnız kalmayı özlemişim

doktoru aramadınmı canım başkada mesaj yazmamışın son durumun ne acaba merak ettim:26:

öyle bi test yaptırmadım daha doğrusu ilk düşükte doktora söylemiştim ilk düşükte o testler yapılmaz hem çok pahalı dedi
varmı yokmu bilmiyorum

Canım bana yumurta tembelliği var dedi.2.5 yıldır bebeğimiz olmuyo.klomen çatlatma iğnesi falan oldum gene olmadı bide üstüne kist oldu 2-3 ayda öle bekledim.benim yumurtalarım klomenle gelişiyo canım işte bende bu ay kistim gitmişse eğer aşılama isticem.rabbim hepimize nasip eder inşallah.

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnn nasssınız ?herkese selamlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…