senın hıslern kuvvetlı sence tutcakmı ne hıssedıonn :)
canım şu anda kendi durumumda söz konusu olduğu için heç bişe hissedemiyom :101:
hiç bir şeye konsantre olamıyorum ama dua ediyorum merak etme
canım sorma herşey yepyeni şıkır şıkır kızaynen bende yeni evlenenleri gördükçe daha doğrusu çeyizlerini falan keşke bu zamanda evlenmek varmış diyorum
ama önemli olan huzur tabi herşeyin olmuş huzur olmadıktan sonrada hepsi boş
inşallah canım hepimizin bebeksiz son yıldönümü olur
amiiinnn
amiiiinnnn canım sayenizde bitti
inşallah
çok sağolun kızlar inşallah nasip olsur bizede çoluklu çocuklu ömür sürmek
çok geçmiş olsun canım inşallah kendi yaşamını sürderecek kadar da olsa iyileşme gösterir
amiiiiinnn RABBİM kimseyi bir başkasına muhtaç etmesin
biraz sırtımın agrııs geçti gibi yere uzanınca fena oluyorablamada ebe neler söylemiş kendini kastığı için ama çatır çatır 3 tane normal doğurdu
benimde babam felç geçirdi ve 15 gün yaşadı şimdi siz öyle diyince korktum bende de varmı diye:26:
canım en sonda yazdığını okuyunca ben bile duygulandım sanki o anı ben yaşamışım gibiALLAH ta onlara kolaylıklar versin
ben normal muayenede bile nasıl kasarım kendimi ve her gittiğim doktorada söylerim ona göre davransınlar diye
ve aşılamadan çok korkuyordum canım yanacak diye
doktorda kızımız çok korkuyor aşılamadan dedi hemşiresine
ve banada kendini kasmazsan daha rahat olur dedi
gerçektende hiçte düşündüğüm gibi olmadı ben anlamadım bile acı falan duymadım sende rahat ol
amiiinnn canım sayenizde
çok güzelmiş
hayırlısı olsun
benimde çok tutulur hemen bir tane sprey ilacım (doline) var ondan sürüyorum iyi geliyor
hatunlarrr napıyonuzzz özledim giremiyom kaçgündür..başım kalabalık..görümcem bizdeydi..dün gitti..bugünde eşimin teyzesi geldi..işti güçtü derken anca girebildim..şuan biyere gittiler eşimde gelmedi fırsattan istifade gireyim dedim..telefondan girmeye çalışcam rahat rahat giremiyorum ya böyle bazen foruma sinir oluyorum..
napayım walla hergün geliom kimse olmuo...geç saatte giriolar benimde uykum gelio..sen nasılsın?ben dün hastalandım cnm ilacı bitirdikten sonra 3. günü oldum...sende bayağ yoğun günler geçiriosun maaşallah...
ayy evett :) normalde pek gelenimiz gidenimiz olmaz..kaynoşla takılırız..o yokken hiç kimse gelmez zaten : ) ama geldimide peş peşe geliyolar anacım : )
hmm iyi bari normal dimi adetin..ben soğan kürüne başladım 6 gün bitti bugün bakalım nolcak..
inşallah güzel şeyler olur hepimizin hakkında..bebişler gelir biran önce.. : )
benimki geliyomuş..ben kaçtım..görüşürüzzz
Nirdesiniz beaaaaaaa
Kiz pasa uyanda baliga gidelimm fatihalar coktaaan bitti
Tkb karisi dogurdumu
kız okumuyummu 300 zü
hayir okuma ben sana hafta sonuna kadar demistim yaa gecmisi okumuyonmu kizz hafta sonu bitti
Allah kabul etsin sen okursan basak karisina tefriciye oku biraz son 500 kalmis
Ne okursan
Sagol tatlim iyiyim Sen nasilsin ??Başakcım biraz korkutmuş dktor seni salak dktr
Tabiiki kasılır o hakdeyken ben şimdiye kadar çok rahatım diyen birini dıymadım cnmm
Hiçç sıkma cnını bebem herşey olucağına warır
Umudumm nbr durumlar nasıll
Tünaydın kızlarrrr
Gecmis olsun canimyok canım ya sırtım tutuldu agrıyor egilip dogrulamıyorum daha yeni uyandım kahvaltı yapmadım yemek yok ev işi var dantel yapıcem bu halimle nasıl yapıceksem:2::2:yürüşede gidemedim sırtım yüüznden bugün dün yapamadıgım işleri yapıcem şöyle
menüde yapackalarım
bol parça etli bezelya
pirinç pilavı
kabak lı havuç çorbası yavuk sulu etli
tatlı tavuk gögsü yapıcem işşllah
mutfagı toplucem
evim temiz namaz kılıcem 650 adet fatiha çekicem söz verdim
ablama bile gitmedim sırtımın agrısından
oglumu çok özledim dün yegenim resimlerini koymuş sıpam çok büyümüş kokusu burnumda tütüyorşubatta ablamın kızı evleniyor ocagın son haftası bende allah nasip ederse gidicem tabi bebegim olmazsa nasip bakalım ben kalkayım işlerimi halledeyim namazıkılıyım ilkindiye kadar fatihalarımı çekeyim vakit bulursam gene girerim ama önce karnımı doyurmam lazım
Sen pihtili degilmiydun zatiii? Aman olmada Allah korusun :))ablamada ebe neler söylemiş kendini kastığı için ama çatır çatır 3 tane normal doğurdu
benimde babam felç geçirdi ve 15 gün yaşadı şimdi siz öyle diyince korktum bende de varmı diye:26:
canım en sonda yazdığını okuyunca ben bile duygulandım sanki o anı ben yaşamışım gibiALLAH ta onlara kolaylıklar versin
ben normal muayenede bile nasıl kasarım kendimi ve her gittiğim doktorada söylerim ona göre davransınlar diye
ve aşılamadan çok korkuyordum canım yanacak diye
doktorda kızımız çok korkuyor aşılamadan dedi hemşiresine
ve banada kendini kasmazsan daha rahat olur dedi
gerçektende hiçte düşündüğüm gibi olmadı ben anlamadım bile acı falan duymadım sende rahat ol
amiiinnn canım sayenizde
çok güzelmiş
hayırlısı olsun
benimde çok tutulur hemen bir tane sprey ilacım (doline) var ondan sürüyorum iyi geliyor
selam hatunlar nasılsınız???? paşammm napıyon özledim seniiii çalışıyomusun hala?
kızlar çok sancım var benim ayakta duramıyorum ama yatar vaziyette iyim... kramplar iyice arttı
Nirdesiniz beaaaaaaa
Kiz pasa uyanda baliga gidelimm fatihalar coktaaan bitti
Tkb karisi dogurdumu
selam hatunlar nasılsınız???? paşammm napıyon özledim seniiii çalışıyomusun hala?
kızlar çok sancım var benim ayakta duramıyorum ama yatar vaziyette iyim... kramplar iyice arttı
Sagol tatlim iyiyim Sen nasilsin ??
Gecmis olsun canim
O Kadar ise sirtmi dayanir cnm dikkat et kendine
Sen pihtili degilmiydun zatiii? Aman olmada Allah korusun :))
Canim gecmis olsun
Ne sancisiymis bu sordunmu doktoruna, insallah Biran once gecer?? Bu arada sen su 3 km yuruyuslerine devam ediyomusun, hani biara gecici olarak birakmistin diye hatirliyorum
Bol Bol dinlen canim.. Opuyorum
tesekkur ederm allah razı olsun.. yumurtam coktu ıgneyle buyudu olgulasma konusu bunyeden bunyeye ve aldıgıın doza baglı.. ucretse hastaneden hastaneye degısıyr canım medıcana ınternatıonal a gıdıyorm benım hastanem malesef cok pahallı ıkı kutu ıgne kullandıgım ıcın1.500 e yakın tuttu.. ıgneler 250 tl. bıde hastaneler 500 yada 750 asılama ucretı alıyo hastanesıne baglı.. bıde yumurtan ılacla buyurse ıalc 10 tl.. benım ılacla buyuyo.. bıde senın sorunun ne oda var bende pko var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?