merhabalar saracım naber?
slm biricikim nasılsın?ben saat 10 da hastaneye gidicem idrar tahlili yaptırıcam dktrum yaptır dedi.çünkü wc ye 1 saat içinde 4_5 kez gidiyorum ağrım oluyo idrar yollarında iltihap olabilirmiş bakalım nolcak gidip geleyim kahvaltımı yapayım gideyim grşrz:79:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktordan gelince yaz tamam mı merak ederim seni
Sewinççç cnmm maraşta deprem olmuşşl 4,7
Nasılsınızzz mirak ettimm bişi yoktur inşallahh
belkide kendini göstermiyor sevinç ablaa :103:benim kırmızılar gelmedi ama ateşim düştü
yani bu ayda tutturamadıkkkk
slm canlarım nasılsınız napıyosunuz???
başak doğurdunmu canım :)
biraz bakındım geçmişe moralini bozmuş dr sıkma canını hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahh sen bebişini düşün ona kavuşacağın anı düşün ayrıcasezeryan bile olsan kötü bişey değil ben memnun kaldım sezeryan izim şimdiden bile görünmez oldu incecik çizgi
sevinç hanım size bidaha yazmicam çoğunlukla görmüyosun yazdıklarımı
belkide kendini göstermiyor sevinç ablaa :103:
Bügün benmkinin doğum gunu Enemm bi yaş daa büyüdü
Evimi toparlamadım daha :18: Azcık toparlyayım azcık toz alım biraz paspas toz var zaten Çamaşırlarımı toparlıcam Bügünden itibaren salata yiyoruz 1 ay Sağlık hesabı
Herkeez ansıl bebek çalışmaları nasıl Başak ablam nasılsın sancın agzrın varmııı Gelince yaz Merak ediyorum seni çokvallahÇok heycanlıyım bebiş gelcek
Sevinççim nasılsın Oğlan nasıl seninn
slm biricikim nasılsın?ben saat 10 da hastaneye gidicem idrar tahlili yaptırıcam dktrum yaptır dedi.çünkü wc ye 1 saat içinde 4_5 kez gidiyorum ağrım oluyo idrar yollarında iltihap olabilirmiş bakalım nolcak gidip geleyim kahvaltımı yapayım gideyim grşrz:79:
İyiyim cnm nasıl olimm aynı ..
Çok geçmiş olsun sanada kötü bişi çıkmaz inşallahh
Ama bence hamişlerde normal bebiş büyüdükçe organları sıkıştırıyo yer kalmıyoya sıklaşıyo wc
Yinede dr kntrolü şart cnmmm
Hbrini bkliyorumm
Sewinçç nbr cnm ayy demek hissetmedin çok iyi olmuşşş
Maraşı okuyunca direk seni düşündüm cnmm
Dün gece kardeşim geldi eşide hamişş
Hala olucam yaa tuhaf bi duyguu
5 aylık şuan kızımız olcakk kısmetse
maaşallah canım darısı başına inşallah
hala olmak çok güzel bir duyguuu
Birdahaki aya yaparsın sen Sende bu güzellikk Bu hırsss bu ateş varkennnnnnnoo bir yaş daha büyüdü demek hayırlı yaşları olsun inşallah
oğlum iyi hazırlandı okula gitti
bebek çalışmaları sanırım benimkisi bu ay hüsran ateşim düştü çünkü
Inshallah yoktur zaten canimmm :))bugün gardorobumu düzenledim kışlıkları tam çıkarmamıştım onları çıkardım akşama kadar nerdeyse yatak odasında geçti
akşamda battaniyeyi çektim üstüme dizilerimi izledim onun için gelemedim
dünde evlilik yıldönümümüzü kutlamak için yemeğe gitmiştik yalnız çok iyi geldi valla bugünde gidesim geldi eşimle yalnız kalmayı özlemişim
doktoru aramadınmı canım başkada mesaj yazmamışın son durumun ne acaba merak ettim:26:
öyle bi test yaptırmadım daha doğrusu ilk düşükte doktora söylemiştim ilk düşükte o testler yapılmaz hem çok pahalı dedi
varmı yokmu bilmiyorum
İnşallahh cnmm
İlk kez tadıcam ya farklı bi heyecann
Ama benim kızım olursa da kuzeniyle aynı ismi taşıcak ne güzel dimii
Sen nasılsın
Bugün hawa yağışlı karanlık sıkıcı puff
Birdahaki aya yaparsın sen Sende bu güzellikk Bu hırsss bu ateş varkennnnnnn
Gel gel bebeişim gel gel sana hasretim gellllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?