Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Oyyyy yawyummmmm
Maşallahh 41 kere
Hayırlı uğurlu olur inşallahhhh
Kime benzemiş başakcımm

ayy cnm bende burcunu merak ediyodum
aslında yay o0lcaktyı ama
demek akrep oldu
çoks evndm akrep erkekleri zarif düşünceli olurlar
ya ben yay burcuyum sevgilim akrep oda 14 kasım dogumlu dun dogum gunuydu haha akrep oldu ama çok inatcı olurlar anasıııı çok çapkın olurlar hadi gözün aydın
Senin ağzını burnunu yeri O yumuduk ellerini Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepsini ısısrıımmm bu ne tatlılıkk teyzemmmm her nekadar annanı sanal tanısamda Sanal teyzeyim

41bin defa maşllah kuzumu maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah

كنت أمك والأسرة ما ولدا طيبا أن تكون ملاكا من السماء، والله يبارك لك دائما بلدي ( Sen gökyüzünden gelen melek annene ve aile ne hayırlı evlat olasın allahım hep korusun sizi)

Gözümüz aydınn EGE cik hoşgeldi
iyi olmalarına da çok sevindim
çok merak ediyorum bende ege yi oyy nasıl tatlıdır şimdi oğluma arkideş :)

ay yeşiliiim bu senin oğluşunmuuu? ay o nasıl tatlı bişey öyle yaa yerim onu beeen allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin allahım mavilerde çok yakışmış cicisi güzele benziyo nerden aldın markası falan ne kız?

anammmm ooyyy maaşşallahhhh EGE beye 41 kere maaşallah çok tatlı kokla yerime başakçım kime benziyor bu paşa böyleee

Sagol canim
Insallah iyi gecer bakalim kafamin dagilmasi icin iyi olacak..
işaallah canım
sagol canım ablacım geldım eve sımdı cok az acıdı canım onun dısında ıyıyım allaha sukur..
çok sewindim canım şimdi geriye heyecanlı bekleyiş kalıyor hadi hayırlısı
yaa deme öyle önce hürrem doğursun benimki daha çok küçük(

ayy dumann ewet bidenem sıra sana geliyor kız çok heyecanlı yaaaaa:18::18:

sevinç nerde bugün pek girmemişşş:26::26:sevinç gelde haber ver annem ya kırmızıların geldimi geldiyse hiç canını sıkma kuzum hayırlı zamanı vardır mutlaka

Son düzenleme:

oy yavrum benim yaa şuna bak minnacık savunmasuz öyle masumkiii yer onu teyzesi yeeer ay darısı başımıza artık yaa hayırlısıyla bizde alalım yavrularımızı kucağımıza inşallaah kız çocuğun saçlarını tara yada düzelt bi dağınık dağınık çekmişsin

begümcüm hadi hayırlı olsun inşallah tutarda sende yavruna kavuşursun canım benim çok yorma bu aralar kendini dikkat etmen lazım

begümcüm hadi hayırlı olsun inşallah tutarda sende yavruna kavuşursun canım benim çok yorma bu aralar kendini dikkat etmen lazım

yatıcam canım hep uzanıorum geldıgımden berı.. bıde progesteron jel verdı tutunsun dıye.. herseyımz ıyıymıs gerısı allaha kalmıs dedı doktor ınsallah olur kuzum.. sen nasılsn bebıss nasıll

ay onun jelidemi varmıış ay hadi inşallah olur yaa ateşini ölçtünmü kız bide ovulasyon testlerinden yap bakalım arada bakalım savaşıyomu içinde yavrun

evet ablacım heyecannlı ve gergın :) sn nasılsn ablam

sağol canım bende çok şükür iyiyim,başakın haberiyle daha iyi oldum. çay içiyorum gel beraber içelim,yimeğimizi erken yidik eşim iş için şehir dışına gitti,bende buraya bakayım dedim..

sende dikkat et bura iş falan yapma ağır kaldırma sakın..

ay onun jelidemi varmıış ay hadi inşallah olur yaa ateşini ölçtünmü kız bide ovulasyon testlerinden yap bakalım arada bakalım savaşıyomu içinde yavrun

yok yok yapmıcam canım bıse umutlanıyorum sonra ovulasyon testım var bır paket yumurtlama takıbınde almıstm.. sonra cok uzuluyorum kuzucumm..

bnde cook sevındım egemıze :) afıyet olsun ablamm ohh keske yakın olsak.. ben duramam sabah 8 de ewı supururum ama yapmıcam kesınlıkle esım supurcek etcek artık.. verdıgı jel sopa gıbı bısey canımı acıtcak cok ama yapcak bısey yok

keşke canım...sakın haa iş falan yapma yapsın eşin,boşver sen işi....evet sopa gibi ama derin nefes al ve nefesini veririken sık jeli içine 15 gün boyunca mı kullanacaksın...bende hiç sevmeme fitilide o zıkkımıda ama yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…