Kızlarrrrrr bizi bu kadar sahiplendiğin için çok tşk ederim çok mutlu oldum okuduklarıma
ayrıntılı olarak yazamadım ama merak ettiklerinizi yanıtlıycam
şimdilik olişi koyip gidiyim artık az önce çimdim üşütmeyim
Eki Görüntüle 554102
ya ben yay burcuyum sevgilim akrep oda 14 kasım dogumlu dun dogum gunuyduayy cnm bende burcunu merak ediyodum
aslında yay o0lcaktyı ama
demek akrep oldu
çoks evndm akrep erkekleri zarif düşünceli olurlar
Senin ağzını burnunu yeri O yumuduk ellerini Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepsini ısısrıımmm bu ne tatlılıkk teyzemmmm her nekadar annanı sanal tanısamda Sanal teyzeyimKızlarrrrrr bizi bu kadar sahiplendiğin için çok tşk ederim çok mutlu oldum okuduklarıma
Eki Görüntüle 554102
Gözümüz aydınn EGE cik hoşgeldi
iyi olmalarına da çok sevindim
çok merak ediyorum bende ege yi oyy nasıl tatlıdır şimdi oğluma arkideş :)
Kızlarrrrrr bizi bu kadar sahiplendiğin için çok tşk ederim çok mutlu oldum okuduklarıma
Eki Görüntüle 554102
işaallah canımSagol canim
Insallah iyi gecer bakalim kafamin dagilmasi icin iyi olacak..
çok sewindim canım şimdi geriye heyecanlı bekleyiş kalıyor hadi hayırlısısagol canım ablacım geldım eve sımdı cok az acıdı canım onun dısında ıyıyım allaha sukur..
yaa deme öyle önce hürrem doğursun benimki daha çok küçük(
Eki Görüntüle 554102
baasakkk kardesımm canım benım hosgeldınnn allah analı babalı saglıklı buyutmeyı nasıp etsın egemız hosgeldıııı.. asılamam oldu bıtanemmmm agrım var cok sen nsılsn agrın sızın yoktur ınsallah
begümcüm hadi hayırlı olsun inşallah tutarda sende yavruna kavuşursun canım benimçok yorma bu aralar kendini dikkat etmen lazım
ettim inanki o sancı arasında isim bilem saydım
rabbim kabul eder inşallah
işaallah canım
çok sewindim canım şimdi geriye heyecanlı bekleyiş kalıyor hadi hayırlısı
ayy dumann ewet bidenem sıra sana geliyorkız çok heyecanlı yaaaaa:18::18:
yatıcam canım hep uzanıorum geldıgımden berı.. bıde progesteron jel verdı tutunsun dıye.. herseyımz ıyıymıs gerısı allaha kalmıs dedı doktor ınsallah olur kuzum.. sen nasılsn bebıss nasıll
evet ablacım heyecannlı ve gergın :) sn nasılsn ablam
ay onun jelidemi varmıışay hadi inşallah olur yaa ateşini ölçtünmü kız bide ovulasyon testlerinden yap bakalım arada bakalım savaşıyomu içinde yavrun
ay onun jelidemi varmıışay hadi inşallah olur yaa ateşini ölçtünmü kız bide ovulasyon testlerinden yap bakalım arada bakalım savaşıyomu içinde yavrun
sağol canım bende çok şükür iyiyim,başakın haberiyle daha iyi oldum. çay içiyorum gel beraber içelim,yimeğimizi erken yidik eşim iş için şehir dışına gitti,bende buraya bakayım dedim..
sende dikkat et bura iş falan yapma ağır kaldırma sakın..
ewet jel olanıda var ben bir hamileliğimde kullanmıştım,ama genelde tüp bebek yapanlara ve aşılamaya veriyolar....
bnde cook sevındım egemıze :) afıyet olsun ablamm ohh keske yakın olsak.. ben duramam sabah 8 de ewı supururum ama yapmıcam kesınlıkle esım supurcek etcek artık.. verdıgı jel sopa gıbı bısey canımı acıtcak cok ama yapcak bısey yok
acıyomu ablam ya yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?