Insallah Allahim hayirli bi omur versin egemize..
Insallah canim hayirlisiysa bu is olsun istiyorum, calismayi ozledim
Pasam nerdesin yaaa?? :))
Eline saglik bitanem..,
Hamile kalirsam birakirim canim isi, simdi kafam dagilsin diye istiyorummm
Korkunun ecele faydasi yok derler ya canim:)
Bende yasdan dolayi panic halindeyim yoksa Daha uzun bekleerdim canimmm
Ne guzel hareketli geciyor gunlerin:))geldim gülüm kusura bakma dügün telaşemiz varya her hafta bir evleniyor sülalede bitmedi gitti devamı daha çok bekar var
başak karısınada sevindim kız sevinç kaısı faceye telini at yada sizlerden bilen varsa atsın arıcem karıyıpipiliyi dogurmuş ne güzel darısı bizlere olsun işşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayni korku bende de var kizlar inanin dr a gdp muayene olmaya korkuyorum 6aydir ugrasiyoz ama tik yok
ayni korku bende de var kizlar inanin dr a gdp muayene olmaya korkuyorum 6aydir ugrasiyoz ama tik yok
amiiinnnnnn canım aminnnngeldim gülüm kusura bakma dügün telaşemiz varya her hafta bir evleniyor sülalede bitmedi gitti devamı daha çok bekar var
başak karısınada sevindim kız sevinç kaısı faceye telini at yada sizlerden bilen varsa atsın arıcem karıyıpipiliyi dogurmuş ne güzel darısı bizlere olsun işşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kızlarrrrrr bizi bu kadar sahiplendiğin için çok tşk ederim çok mutlu oldum okuduklarıma
ayrıntılı olarak yazamadım ama merak ettiklerinizi yanıtlıycam
şimdilik olişi koyip gidiyim artık az önce çimdim üşütmeyim
Eki Görüntüle 554102
ay yeşiliiim bu senin oğluşunmuuu?ay o nasıl tatlı bişey öyle yaa yerim onu beeen allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin allahım mavilerde çok yakışmış cicisi güzele benziyo nerden aldın markası falan ne kız?
Kızlarrrrrr bizi bu kadar sahiplendiğin için çok tşk ederim çok mutlu oldum okuduklarıma
Eki Görüntüle 554102
canım benim sorunum hamil kalamamak değil,hamilelikten sonrası 7 bebek kaybım var maalese o yüzden bir daha cesaret edebilirmiyim bilmiyorum...
senin belli bir problem varmı ,inşaallah yakın zamanda gelir bebeğin..
işşallah canım ya markete gittim eşimle ordata birşey yok 60 tl gittiNe guzel hareketli geciyor gunlerin:))
Evet egecik geldi, hosgeldi
Amin insallah darisi bizlere
Ben igneye ragmen kaybettigim icin dahada korku var..
Insallah en kisa surede bizimde sipalar gelir :))
canım sorma ne döktüm kurtlarımı yarın kına var pazar günü dügün varamiiinnnnnn canım aminnnnbende çok sevindim başakın doğurmasına ayrıcada şok oldumm
ohh maaşşallah düğünlere doyamadın kız,iyi dökmüşsündür kurtlarınıı
Eki Görüntüle 554102
işşallah canım ya markete gittim eşimle ordata birşey yok 60 tl gittiyarında pazar var ne etcez bebem ya
canım sorma ne döktüm kurtlarımı yarın kına var pazar günü dügün vargene getti paralar
canım rabbim analı babalı büyütsün işşallah kardeşim inan çok duygulandım senle bri arkadaşım daha dogurdu adınıda ahmet arda koydu 2 seferde beni teyze ettiniz mutlu ettiniz rabbim ömür versin yavrularımıza darısı bizlere olsun işşallah
Eki Görüntüle 554102
yarınki iş görüşmende başarılar Rabbim hakkında hayırlısını versin....bende çok memnunum işimden ama hamile kalırsam naparım bilmiom...patron benden öncekine sormuş oda bebek düşünüoz demiş...bana sormadı Allahtan :) hamileliğimde sorun olmazsa çalışırım ama ben...
Canim canin sagolsun varsin 60 gitsin :)
Allahim ege bebege saglikli uzun omur versin...
Bizimde Boyle bebelerimiz olacak mi pasam?? Olur insallah yaaa Ben saglikli bir gebelik ve kucagima almak istiyorum yavrumu
Sagol canim
Amin hayirlisi olsun hakkimizda
hamile kaliincada devam edersin bi saglik problemin yoksa..
Bak Duman masallah ne guzel calisiyor, ustelik onunda onceden kayiplari vardi yanlis hatirliyorsam duzeltsin beni:)) biz pihtiliyiz malumm
olucek canım olucek ben teldeyim dönücem birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?