Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Insallah Allahim hayirli bi omur versin egemize..
Insallah canim hayirlisiysa bu is olsun istiyorum, calismayi ozledim

Pasam nerdesin yaaa?? :))

geldim gülüm kusura bakma dügün telaşemiz varya her hafta bir evleniyor sülaledebitmedi gitti devamı daha çok bekar var
başak karısınada sevindim kız sevinç kaısı faceye telini at yada sizlerden bilen varsa atsın arıcem karıyı pipiliyi dogurmuş ne güzel darısı bizlere olsun işşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Eline saglik bitanem..,
Hamile kalirsam birakirim canim isi, simdi kafam dagilsin diye istiyorummm

Korkunun ecele faydasi yok derler ya canim:)
Bende yasdan dolayi panic halindeyim yoksa Daha uzun bekleerdim canimmm

ayni korku bende de var kizlar inanin dr a gdp muayene olmaya korkuyorum 6aydir ugrasiyoz ama tik yok

Ne guzel hareketli geciyor gunlerin:))
Evet egecik geldi, hosgeldi
Amin insallah darisi bizlere

ayni korku bende de var kizlar inanin dr a gdp muayene olmaya korkuyorum 6aydir ugrasiyoz ama tik yok

Ben igneye ragmen kaybettigim icin dahada korku var..
Insallah en kisa surede bizimde sipalar gelir :))

canım benim sorunum hamil kalamamak değil,hamilelikten sonrası 7 bebek kaybım var maalese o yüzden bir daha cesaret edebilirmiyim bilmiyorum...

senin belli bir problem varmı ,inşaallah yakın zamanda gelir bebeğin..

amiiinnnnnn canım aminnnnbende çok sevindim başakın doğurmasına ayrıcada şok oldumm
ohh maaşşallah düğünlere doyamadın kız,iyi dökmüşsündür kurtlarınıı

oyyy maşallahh EGE kuzumuza yerim ben o yanaklarııı çok tatlı canım oğlumun arkadaşı
ciciside pek güzel yakışmışş ayy başak çok duygulandım yaaa Allahım herkese nasip etsin inşallahhh

evet canım :) amin canım benim teşekkür ederiz
canım cicisi hediyeydi ama mavişler çok yakışıyor oğluma teyzesi
darsı senin bebişin resimlerini görmek olsun canımm
bence sende bi maviş takım al oğlişine :)

canım benim şuna bak ya maşallahh harika bişey bu yaa yavruşum benimm oyyy ne güzel kokuyodur o şimdi ..

canım benim sorunum hamil kalamamak değil,hamilelikten sonrası 7 bebek kaybım var maalese o yüzden bir daha cesaret edebilirmiyim bilmiyorum...

senin belli bir problem varmı ,inşaallah yakın zamanda gelir bebeğin..

Evet aynen ( bendede kayiplar dusukler(

Ne guzel hareketli geciyor gunlerin:))
Evet egecik geldi, hosgeldi
Amin insallah darisi bizlere

Ben igneye ragmen kaybettigim icin dahada korku var..
Insallah en kisa surede bizimde sipalar gelir :))
işşallah canım ya markete gittim eşimle ordata birşey yok 60 tl gittiyarında pazar var ne etcez bebem ya
amiiinnnnnn canım aminnnnbende çok sevindim başakın doğurmasına ayrıcada şok oldumm
ohh maaşşallah düğünlere doyamadın kız,iyi dökmüşsündür kurtlarınıı
canım sorma ne döktüm kurtlarımı yarın kına var pazar günü dügün vargene getti paralar
canım rabbim analı babalı büyütsün işşallah kardeşim inan çok duygulandım senle bri arkadaşım daha dogurdu adınıda ahmet arda koydu 2 seferde beni teyze ettiniz mutlu ettiniz rabbim ömür versin yavrularımıza darısı bizlere olsun işşallah

Canim canin sagolsun varsin 60 gitsin :)
Allahim ege bebege saglikli uzun omur versin...
Bizimde Boyle bebelerimiz olacak mi pasam?? Olur insallah yaaa Ben saglikli bir gebelik ve kucagima almak istiyorum yavrumu

Allah ım şu meleğin güzelliğine bakkkk kırkbir kere maaşallahhhhhhhh nazarlardan korusun rabbimmmuslu çocuk olsun gaz sıkıntısı cekmesin inşallahhhhhhhbaşakcımmmm kokla yerime prensi kendine ve egeciğe ii bak öpüldün....buarada tamda KK nın 12. yaş gününde doğurdun ayrıca ablamında doğum günü hiç unutmam artık

yarınki iş görüşmende başarılar Rabbim hakkında hayırlısını versin....bende çok memnunum işimden ama hamile kalırsam naparım bilmiom...patron benden öncekine sormuş oda bebek düşünüoz demiş...bana sormadı Allahtan :) hamileliğimde sorun olmazsa çalışırım ama ben...

aşılama yaptırmışsın cnm ...inşallah bebişin tutunur...Rabbim hakkında hayırlısını versin...dualarım seninle....

Sagol canim
Amin hayirlisi olsun hakkimizda
hamile kaliincada devam edersin bi saglik problemin yoksa..
Bak Duman masallah ne guzel calisiyor, ustelik onunda onceden kayiplari vardi yanlis hatirliyorsam duzeltsin beni:)) biz pihtiliyiz malumm

Sagol canim
Amin hayirlisi olsun hakkimizda
hamile kaliincada devam edersin bi saglik problemin yoksa..
Bak Duman masallah ne guzel calisiyor, ustelik onunda onceden kayiplari vardi yanlis hatirliyorsam duzeltsin beni:)) biz pihtiliyiz malumm

aminnnnnnnnnnnn....evet canım maaşallah dumana bende calışırım tabi çok buyuk sorunlar olmazsa...patron yeni başlamışken tam adapte olacakken hamilelik izni vs olcak dıe korkuo sanırım...ama bebişim olsun sağlıklı olalımda ben izindede çalışırım walla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…