Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

15 gun sabah kalkar kalkmaz dedı ablacım dedı yap onu gezın bıraz evde dagılsn ıcınde.. bende hıc sevmem fıtıl de bunuda sevmedım bıde acıcak gıbı geldı.. bugun asılama yaparken bı kez acıdı ama suan agrım var az kanamam olmadı ama allaha sukur

yok yok yapmıcam canım bıse umutlanıyorum sonra ovulasyon testım var bır paket yumurtlama takıbınde almıstm.. sonra cok uzuluyorum kuzucumm..

haklısın canım ne deyim düşünmemeye çalış sen en iyisi ama içime güzel şeyler doğuyo bakalım hadi hayırlısıyla gelir inşallah yavrun daha fazla bekletmeden bu arada benimkide ne olsun iyi çok şükür canım büyüyoz artık biraz biraz teyzesi

sevindim çok ağrının olmamasına...ewet görüntüsü biraz geriyor insanı ama plastik zaten sabah yataktayken yap,derinlere gitsin iyiceee ama sonra kalk gezin

yesın onu teyzesıııı fındık o fındıkkkk :) aa gercektenmı bıtanemm hadı ınsallah hamılesın ya hıssedersın sen :)

sağol banada teklif ettiğin için..

neyse kızlar ben çıkayım kocişimle konuştum gelmiş malatyadan çıkıyomuş şimdi karakoldan gidiyim üstümü başımı değişiyim az çeki düzen vereyim kendime hadi baay

neyse kızlar ben çıkayım kocişimle konuştum gelmiş malatyadan çıkıyomuş şimdi karakoldan gidiyim üstümü başımı değişiyim az çeki düzen vereyim kendime hadi baay
güle güle kocişini bekletmeee..
allahım neler yapıyoruz mubarek muharrem ayında rabbım acısın hepımıze bebıslerımız gelsın ınsallah
canım yaptığınız hayırlı bir yavru için merak etme sen...amin canım:))
Hosbilduk tatlim. Nasilsin canim??

sağol kuzum iyiyim çok şükür,çay içiyorum doldurayımmı sanada sen ne yapıyosun senin bat ne zamandı

umudummm hoşgeldin kuzumm

Cay icerim canim dolduru ver bi bardak:))
Yarin is gorusmem var stresliyim biraz
Bakalim insallah olur
Canim bati 21 Kasim
Sen karat vermedinmi Daha kuzumm?? Yasimiz ilerliyor kuzum biliyosun. Rabbim hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Cay icerim canim dolduru ver bi bardak:))
Yarin is gorusmem var stresliyim biraz
Bakalim insallah olur
Canim bati 21 Kasim
Sen karat vermedinmi Daha kuzumm?? Yasimiz ilerliyor kuzum biliyosun. Rabbim hakkimizda hayirlisi olsun insallah

hemen doldurdumm

inşaallah iyi geçer iş görüşmen,hayırlı ve uğuru gelir sana bebişin de gelir birlikte ee sen hamile olursan çalışacakmısın:26:

ewet canım yaşım ilerliyor ama çok korkuyorum umudum yaa eşimde yanaşmıyor ne yapacağımı bilemiyorumm

Eline saglik bitanem..,
Hamile kalirsam birakirim canim isi, simdi kafam dagilsin diye istiyorummm

Korkunun ecele faydasi yok derler ya canim:)
Bende yasdan dolayi panic halindeyim yoksa Daha uzun bekleerdim canimmm

Eline saglik bitanem..,
Hamile kalirsam birakirim canim isi, simdi kafam dagilsin diye istiyorummm

Korkunun ecele faydasi yok derler ya canim:)
Bende yasdan dolayi panic halindeyim yoksa Daha uzun bekleerdim canimmm
afiyet olsunn:))
desene bu ay hamile kalırsan iş hayatın hemen bitecek

ewet yaş olayı benide çok düşündürüyor zamanda su gibi akıp gidiyor bakalım zaman bize neler gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…