Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla pek rahatmış...ama dikkat ediyomusun hep bu tür insanları buluyor böyle şeyler bizim gibi pimpirikli inciğini cinciğini bilmeye çalışanları herşeyi bilmek isteyenleri değil...
walla gözleri aydın ne güzel sürpriz olmuş...

o yıne 7 haftalık :) benım arkadasım varya 7 ay adet olmuyan bı tıp hıc takmaz kafaya yıne adet olmamıstı 4 ay dedm artık evlısınn bı test yap banane dıyo :=))) neyse ben doktora gıderken oda geldı 11 haftalık hamıle :))) ben şok olmustm :)) kım varsa hıcbıseyı takmayan genıs tasasız onun her seyı oluyo valla

sal bakalım birde öyle dene sevinç

inşaallah biz hiç yakmayız soba..ne güzel kurtulurum pisliğinden

ayy ben çok yorgunum ya boynum,sırtım belimm çooookkk ağrıyorrrrr

aynen canım aynen
aBBooowwwwwwww beni bulmaz ben 3 haftalık öğrenirim

inşallah canım dikkat et ya
sevinç bir tabak aşure gnder kızz cevizi bol olsunnn

gönderim kız bende yapacam bol cevizliiiiiiiiiiii

abla ya ben de agır kaldırmıstm belım agrıyodu ya aynı o agrıdan var 2 gundr ıs de yapmıom ama yıne egılemıyorm nıye kı ya

umudum ne alemdesin belirti varmı canım:18::18:
Kizzzz goguslerim hafif agriyo ama bu adet belirtisidir bende. Bide biz esimle kustuk ya yumurtlama haftami kacirdimdi.. Bahsetmistum yaaa. O yuzden cok beklentim yok canim hayirlisi
Ohhhh ne guzel missssss
O yorgunluga degiyooo :))
Ama sen yinede dikkat etseydin kuzum.
Teyzen nasil oldu ? Ciktimi yogun bakimdan?
Biz bu aksam kaynoslara gidicez..
Buarada esimin kuzeni esinden ayrilmis yazik uzuldum iki tane de cocuklari var.. babasiz buyuycekler

kız ben inanmıyom o yımırtlama haftasında full çalıştım bacım hani tık yok Rabbimin gönlü olsun yeter
bu arada herşeyinde hayırlısını versin.

abla ya ben de agır kaldırmıstm belım agrıyodu ya aynı o agrıdan var 2 gundr ıs de yapmıom ama yıne egılemıyorm nıye kı ya
kız bırak işi gücü sen bol,bol dinlen kuzum yaaa belki aşılamanın etkisidr inşaallahta belirtidir
sen bırakma senin durumun farklıııı

nooldu kız ne pişirdin bende
tarhana çorbası
barbunya
pirinç pilavı ve turşu ayran var

bende zeytinyağlı pırasa ve domatesli makarna

tabi turşu bizdede varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…