Iyiyim cok sukur canim benim sen nasilsin ?
iyiym hayatm ezanı beklıyorum 2 dakıkya okuncak orucumu accam :)
Sagol canim insallah.nasılsın cnm?maaşallah ii okumuşsun tefriciyeyi...ben kendim için okumaya bile başlayamadım bilionmu...sanada okucaktım güyabitiriosun bile....kusura bakma Allah kabul etsin şimdiden...
iyiym hayatm ezanı beklıyorum 2 dakıkya okuncak orucumu accam :)
Sagol canim insallah.
Canimmm sanada okuruz hep birlikde merak etme, Daha bitmedi devam ediyorum 1000 kaldi Daha:))
çok saol cnm benimmm...işe başlayınca namazlarda gitti...inşallah tekrar başlayabilirim ...umudum abdest alıomusun okumadan önce...ben bu gazdan abdest tutamam gibi
kızlar nasılsınız görüşmeyeli...bir kaçgündür giremedim,büyük temizliğe başladımm,bugün son rütuşlar kaldı bititririm inşaallah...arada da hastaneye teyzemi ziyarete gidiyorum..
SEVİNÇÇ bu arada bende 15 kilo yeşil zeytin aldım bu arada onuda yaptım sarıolak heeee 3,5 lira ya almış eşim kilosunu tarsustan geldi..kız ne yaptın bu arada adet oldunmu?? geçmişi okuyamadım...
hepinize hayırlı cumalar kızlar
RABBİM tüm hastalara şifa versin inşaallahh...AMİN..
çıkayım da işlerime devam edeyim fıtıklarımda pörtledi yine,şu ev bitsin kendimi kocakarı yöntemleri uygulayan bir kadının ellerine teslim edecem heralde:18: artık dayanamıyorum,ağrılara................
Canim abdest Almaya calisiyorum elimden geldigince :) ama bu tefriciyeler adet doneminde bile okunmasinda sakinca yokmus dendi bana. Ama Ben dikkat etmeye calisiyorum., ne gazi kiz :)) bende kucuge cok gidiyorum bi bardak cayda 10 defa wc'ye giderimm :))
Merhaba kızlar nassınız.?
<bügün börülcem geldi istanbuldaki.Yarın dönüyor , bende onun la gidiyorum istanbula yarın 11 ucagıyla. salı gunu doncem ordada yazarım size
canım benım allah razı olsun.. nasılsın ıyımısn[SUP][/SUP]
Allah kabul etsin begümcümmm...
Allah Kabul etsin canimmm :)
Bende 2 gun tutabildimm sadece
begüüüüümmmmmmmmmmmnapıyon gızzzzzzzzzzz
fıstık ablammmmmmmmmmmmmmm :) ıyıyım sımdı orucumu actm bat son 6 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?