Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nasılsın cnm?maaşallah ii okumuşsun tefriciyeyi...ben kendim için okumaya bile başlayamadım bilionmu...sanada okucaktım güya bitiriosun bile....kusura bakma Allah kabul etsin şimdiden...

nasılsın cnm?maaşallah ii okumuşsun tefriciyeyi...ben kendim için okumaya bile başlayamadım bilionmu...sanada okucaktım güya bitiriosun bile....kusura bakma Allah kabul etsin şimdiden...
Sagol canim insallah.
Canimmm sanada okuruz hep birlikde merak etme, Daha bitmedi devam ediyorum 1000 kaldi Daha:))

Sagol canim insallah.
Canimmm sanada okuruz hep birlikde merak etme, Daha bitmedi devam ediyorum 1000 kaldi Daha:))

çok saol cnm benimmm...işe başlayınca namazlarda gitti...inşallah tekrar başlayabilirim ...umudum abdest alıomusun okumadan önce...ben bu gazdan abdest tutamam gibi

çok saol cnm benimmm...işe başlayınca namazlarda gitti...inşallah tekrar başlayabilirim ...umudum abdest alıomusun okumadan önce...ben bu gazdan abdest tutamam gibi

Canim abdest Almaya calisiyorum elimden geldigince :) ama bu tefriciyeler adet doneminde bile okunmasinda sakinca yokmus dendi bana. Ama Ben dikkat etmeye calisiyorum., ne gazi kiz :)) bende kucuge cok gidiyorum bi bardak cayda 10 defa wc'ye giderimm :))

merak ettim canım seni kolay gelsib teyzene Allah şifa versin zeytininizi güle güle yiyin
Kırmızılar gelmedi test negatif öyle bekliyom

selam hanımlar bugün eşimin halası aşure pişiriyormuş çağırdı ordaydım yeni geldim sabahtan barbunya ve tarhana çorbası yapmıştşm pilavımı pişirecem şimdi yine gelirimi

tuvalet allahın emri zaten bildiğin os....k cnm gaz dediğim ben çıkıom cnmmmm

Merhaba kızlar nassınız.?

<bügün börülcem geldi istanbuldaki.Yarın dönüyor , bende onun la gidiyorum istanbula yarın 11 ucagıyla. salı gunu doncem ordada yazarım size

beydağlııııııııııııııııııııııııııııııııı işi bitirdinmi
özledik haber edeydin bari merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…