sağol canım evet çok zorluyor artık beniii,seninde orucunu ALLAH kabul etsin canım....allah şifa versın ablacımm coook geçmiş olsun cok zor o bel agrısı
walla çooooooooooooooookkkkk yoruldum umudum yaaa ama her yer mis gibi olduuuu...Amin canim insallah saglikli gebeliklerle, saglikli evlatlar nasip etsin Rabbim
Allah Kabul etsin canim
Amin insallahhh
Amin insallahhh
Beydaglimmm cok yorma canim kendini
Insallah Amin
Bende sizlere Hayirli cumalar diliyorum Rabbim bu muharrem ayinda, su mubarek gunlerde dualarimizi Kabul etsin insallahhhhhhhh. Amin..
Bugun evdeyimm
Bugun tefriciyelerimi bitirmeye caliscam Allah izin verirse 1400 gibi kaldi. Bitirdikden sonra da namazimi Kilmak istiyorum.
canım ağır iş yapmasan bak başlamasın yine bel ağrıların...geçmiş olsun merak ettim bende kaç gündür göremeyince
yumurtaları ultrasonla sayıyolar canım ama birde kan veriyosun ordan da rezervine bakılıyo o daha kesin çözüm,o yüzden ultrasondaki çok moralini bozmasın..bir ay çok bir ay az yumurtlamış olabilirsin
sağol canım evet çok zorluyor artık beniii,seninde orucunu ALLAH kabul etsin canım....
walla çooooooooooooooookkkkk yoruldum umudum yaaa ama her yer mis gibi olduuuu...
walla sözde kadın geldi dumanım ama ben ondan çok yoruldumm,sağol canım merak ettiğin için..
Allah kabul etsin canım bizede dua et tamamı ayy son 6 desene çok heyecanlıııııııııııı:18::18::18::18:
sağol canım evet çok zorluyor artık beniii,seninde orucunu ALLAH kabul etsin canım....
walla çooooooooooooooookkkkk yoruldum umudum yaaa ama her yer mis gibi olduuuu...
walla sözde kadın geldi dumanım ama ben ondan çok yoruldumm,sağol canım merak ettiğin için..
bitirdim walla ama bende bittim sevincim ama değdi kız heryer mis gibi oldubeydağlıııııııııııııııııııııııııııııııııişi bitirdinmi
özledik haber edeydin bari merak ettim
merak ettim canım seni kolay gelsib teyzene Allah şifa versin zeytininizi güle güle yiyin
Kırmızılar gelmedi test negatif öyle bekliyom
Merhaba kızlar nassınız.?
<bügün börülcem geldi istanbuldaki.Yarın dönüyor , bende onun la gidiyorum istanbula yarın 11 ucagıyla. salı gunu doncem ordada yazarım size
haftaya persembe kan vercem test ıcn ablam etmem mı ettım bıtanecık ablam bnm ablam oldun sen bı kucuk kardesım vardı bıde ablam var artık :)
abla yalnız bsey oldu bana degısık geldı :) benım canım adete 10 gun kala tatlı ıster bu sefer hıc ıstemıyo bıde cok sınırlı olurum cok sakınım :) erkan dedı huzura ermıssın :))) yada oructan :)
bitirdim walla ama bende bittim sevincim ama değdi kız heryer mis gibi oldubende sizi özledimmmm
sağol kuzum merak ettiğin için fırsat bulupta giremedim yaaa
kız niye olmadın o zaman sen
tabiii ablanım artık ben senin bende kardeş çok sende eklenmiş oldun
ayyy inşallah kuzum yaa inşallah bebeğin seninledir
en çok ben mirak etmiştim ama
:100::100::100:
amin ablacım allah razı olsun... son 6 kaldı ablam :)
en ufakları da ben oluyım kardeslerının :) ablacım ınsallahh bakalım benle degılse de hayırlısı degılmıcez dıcez artık allahtan sual olmaz
toprammmm
:100::100::100:
ayyy çok heyecanlı begüm inşaallah hadi hayırlı haberi alırsın inşaallah...
stres yaptım ateş ölçme yöntemi yüzünden ondan zaaar yada menapoza girdim
doktora gittim kanda bişe çıkmadı söktürücü verdi bende içmedim az daha bekliim dedim
ellerinize sağlık misssssssssssssssss olmuştur eminim sobayı kurdunmu yaktınmı
kesinlikle Rabbim en iyisini verecektir elbet sabır sabır sabır
bendede heyecan dısında korku var :)))
kesinlikle Rabbim en iyisini verecektir elbet sabır sabır sabır
yaa size bişe anlatyayımda şok olun bugün eşimin halasıgile gittim yaaa
halanın gelini 7 ay önce korunmayı bırakmış ama tık yokmuş
süreklide adeti gecikiyormuş yine adeti gecikmiş buda test yapmış bişe yok
araya bayram seyran girmiş heç oralı olmamış bakmış gelen giden yok
söktürücü için doktora gitmiş doktor kistten şüphelenmiş
vajinal ultrasonu bir takmış 7 haftalık bebek güp güp kalp atışları
doktor şok olmuş bizim gelindeeebatın üstünden 1 ay geçmiş neredeyse
rahatlığa bak yaaaaa
ne menapozu kız delirdinmi tövbe estağfırr,,içme içme bekle belki çicuk hala dölleniyodur belli olmaz bu işler..
aman sevinç yaa valla ben hiç bu ateş ölçmelere falan girmemiştim zaten birsürü stres oluyor üstümüzde birde onla yormadım hiç kafamı sende ölçme bence....
yok kız daha kurmadık sobayı o kadar soğuk yok bizim buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?