Aynennnn :))) bende normalde tutardim kendimi ama buay sinirlerime hakim olamadim:)
Canim asureden bahsediyolar annemde yarin yapiyo, kaynosumda haftaya yapiyiiiii :)
Sende durumlar ne? Bat ne. Zamandi kuzum??
Afiyet olsun kuzum :)
Ben pilavlari yemiyom sevmiyim pilav eskiden pirinci severdim artik onuda yemiyom heleki pihtililara cok iyi degilmis diye duydum ya tamamen hayatimdan cikardim ama kocis seviyuuuu ona yapiyom:)
Pasam mm inanmiyiiiim nerde rapor???
Yine mi misafir??? Kiz sana ne Kadar misafir geliyoo ?
söylediğim hiçbişyi yapmadan geldim =))=))
temizlite çarşı işide yarına kaldı
saçlarıma yine kırmızı balyaj attırdım uçlarına tabi birazda uçlarından kestirdim..
nerdesiniz
abowwwww başak aman çocuğu tek başına bırakma hayin emellere kurban gitmesinselam hatunlarrrrrr
rapor veriyim
olişim sarılık oldu, kaynanam "çişini içirielim geçer" dedi
asla böyle bişey yapmayacağımıcı söylediğim halde ben oda da yokken bebeğin altını açmş elinde bardakla çiş yapmasını beklemiş
her dakka işeyen olişim inadına işememiş. o arada odaya ben girdim bardağı saklamaya kalktı kadın
bi haşladım kadını ama offffffffkendimden hiç beklemezdim bağırdım çağırdım
kadın kaçtı gitti evden
bu ne arkadaşım yaaa çişe .oka kaldık sanki ne acayip düşünceler
amannnnnnn.. keyfim isterse ama heç sanmıyom para saççamıbana bakkkkkkkk
Bengisu nerelerde epeydir yok galiba iyidir inşallah bi sıkıntı yoktur
çooook geçmiş olsunn kuzumm benımm allah şifa versin...
plesentada kanama oldugundan beri yürüyüş yapmıyorum cnm bundan sonrada zor gibi, ama yavaş yavaşdaolsa yapsam çok iyi olur aslında,kim bilir belki normal doğururum...:26:
geçmiş olsun cnm,tetonoz öyle bikaç gün ağrı yapıyomuş ,en kısa zamanda geçer ağrıların inş..
sen daha vurulmadınmıda yapıyomuş diyosun canımsağol canım yaa inş. bu seferkini atlattık sayılır bakalım 1 ay sonraki noolcak :26:
ben geldimm...dr a gittim ne sağda ne solda yumurta yokmuş adet olunca klomene başlıcam...içime doğanda buydu zaten hislerimde yanılmamışım başım ağrıo çok sıktım kendimi ağlamamak için şuanda bile gözlerim doluyo yazarken bağıra bağıra ağlamak istedim ama tek kalamadım...dr la konuşurkende sesim titredi kesildi zorla konuştum...üzülme sakın dedi kadınların çoğu stres yapıo ondan böle oluyo dedi...stres yapma hamilede kalabiliosun dedi...
selam hatunlarrrrrr
rapor veriyim
olişim sarılık oldu, kaynanam "çişini içirielim geçer" dedi
asla böyle bişey yapmayacağımıcı söylediğim halde ben oda da yokken bebeğin altını açmş elinde bardakla çiş yapmasını beklemiş
her dakka işeyen olişim inadına işememiş. o arada odaya ben girdim bardağı saklamaya kalktı kadın
bi haşladım kadını ama offffffffkendimden hiç beklemezdim bağırdım çağırdım
kadın kaçtı gitti evden
bu ne arkadaşım yaaa çişe .oka kaldık sanki ne acayip düşünceler
Bengisu, belinaysu nerdesiniz kizlarrrr??
yok kız ben vurulmadım..sağlık ocağına gittim yaptırmak için, bi dr u arayıp sorayım dedim adam bana kızdı napıyosun sen orda diyeistemedi kesinlikle bende yaptırmadım... tetonoz hijyenik olmayan bi ortamda doğum yaparsan diye vuruluyomuş, ben birde pıhtılaşma için çok iğne kullandığım için gerek yok dedi dr..
Gunaydinnn tatlimmnmnn..
Nasilsin? Belirtu varmi giiiiiii?? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?