Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aynennnn :))) bende normalde tutardim kendimi ama buay sinirlerime hakim olamadim:)

Canim asureden bahsediyolar annemde yarin yapiyo, kaynosumda haftaya yapiyiiiii :)

Sende durumlar ne? Bat ne. Zamandi kuzum??

benim bat 2 aralık ama 4ü ne kadar yolu var ondan sonra hala da olmazsa geçikirse bi hafta beklemeyi düşünüyorum sonra test yaparım.. yaa cnm geçen sefer gebeliğimi çok erken öğrendim daha günüm geçmeden kan testi yaptırıyodum vitaminler için dedim hadi onada bakın belki çıkar kısmet ya çıkmıştı tabii erkenden öğrendim bi telaş bi panik bide ilk gebelik ya heyecan dorukta benim tabii hergün idrar testi yapıyodum ne zaman çıkacak idrar testinde diyee..sonra kalp atışı ne zaman duyulacak diyee panik dolu doktora gittim yani o bikaç haftada geçmedi bi türlü zaman anam..sonrada kalp atımı yok..yavaş haftaya bidaa bakalım derken düştü gitti...o yüzden o zaman dedim ki bidaha hamile kaldığımda inş kalırımda adetim iice geçsin öle test yapıcam dedim şimdi de bunu düşünüyorum bu seferde beklerim geç öğrenirim ama ya pıhtıdan dolayı o arada bişii olursa diye korkuyorum açıkcası:18:ayyy Allah ım ne yapacam ben yaaa:26::18: kısmet artık kızlar akıl verin yaa bana..neyse aaa aşureeee çok severim bu arada bende yapıyııım yaa bi ara kız bazen içi çok karışık oluyo ölee sevmiyorum ben böyle koca koca meyveler atıyolar felan dolduruyolar üzümü sevmiyoruum.. ben ilk geçen sene yaptım tadı çok güzel oldu ama rengi karardı tarçından mı ne bişiyden dedilerdi unuttum şimdi sen bilirsin seviinççcim neyse yaparken bidaa tiikkat ederiim artık..

Afiyet olsun kuzum :)
Ben pilavlari yemiyom sevmiyim pilav eskiden pirinci severdim artik onuda yemiyom heleki pihtililara cok iyi degilmis diye duydum ya tamamen hayatimdan cikardim ama kocis seviyuuuu ona yapiyom:)

Aaa anaaaaam:18::18:bende pıhtılı oldum ya:18:ne yapacazzzbizde hergün pilav varr:26:
Pasam mm inanmiyiiiim nerde rapor???

Yine mi misafir??? Kiz sana ne Kadar misafir geliyoo ?

söylediğim hiçbişyi yapmadan geldim =))=))

temizlite çarşı işide yarına kaldı
saçlarıma yine kırmızı balyaj attırdım uçlarına tabi birazda uçlarından kestirdim..
nerdesiniz

Cnm siyahın üstüne mi attın balyajı güzel olmuştur

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
derrrya

Aaa kendi kendime konuşup duruyom kimsede yok gidiiimde soraa geliim barii anam...

abowwwww başak aman çocuğu tek başına bırakma hayin emellere kurban gitmesin gene senin kaynoş iyiymiş küçükken bi komşumuuzn çocugu sarılık olduydu kardeşinin çişiin içirdilerdi,başkasının çişini içeğine ıyyy öğğğğğ devamını getiremiycemmmm:26::26: nerden anladınız sarılık oldugunu? dr a götürün hemen kız mor ışık tutuyolar bebişlere dimi

doğum yapan kızlar size bir soru,göbekte oluşan bu çizgi doğumdan sonra ne kadar zamanda geçiyo?

Been döndüüm aranızaa anca bugün kendime geldim sayılır naapiim :26: duşumu falanda alabildim çok şükür oh be mis oldum kocişte nöbetçi bugün yalnıs kaldım kocişi özledim ühülü iştee

sen daha vurulmadınmıda yapıyomuş diyosun canım sağol canım yaa inş. bu seferkini atlattık sayılır bakalım 1 ay sonraki noolcak :26:

sen daha vurulmadınmıda yapıyomuş diyosun canım sağol canım yaa inş. bu seferkini atlattık sayılır bakalım 1 ay sonraki noolcak :26:

yok kız ben vurulmadım..sağlık ocağına gittim yaptırmak için, bi dr u arayıp sorayım dedim adam bana kızdı napıyosun sen orda diye istemedi kesinlikle bende yaptırmadım... tetonoz hijyenik olmayan bi ortamda doğum yaparsan diye vuruluyomuş, ben birde pıhtılaşma için çok iğne kullandığım için gerek yok dedi dr..

Son düzenleme:

üzülme canım yaa kafaya taktıkça inadına olmuyor bidahaki aya tedaviye başlarsın nur topu gibi yumoşların olur sonrada inşallah

aboooooov ay iyiki yakalamışsııın ıııyy çocuğa çişini içirceedi demekki haa :120: töövbe töövbee ay cahıllığa baak yaa oh iyi yapmışın vallaa bağırışına sağlık :84: bidaa fazla yanaşamaz çicuğuna öyle şeylerede cesaret edemez işte ne güzel kız sen genede bidaa yalnız bırakma çocuğunu kaynoşunla naapcağı belli olmaz bu karının belliki :26: kız anan yokmuydu yanında odamı görmemiş :26: aferin egemizede akıllı çucuk iyikide yapmamış ozaman bu arada merak ettim ne diye bağardın çağırdında tırstı gitti karı peki sonra nooldu kocişe dedinmi olanları hanginize kızdı? :26: ay anlat gelince çok merak ettiim

Bengisu, belinaysu nerdesiniz kizlarrrr??

ay sağol canım düşünüpte sormuşsun benide teşekkürler ayrıca begüme ve dumanımada teşekkürler geçmiş olsun dilekleri için tabi mervişimede gerisinede küstümülü işteee insan bi meyak edey yaa naaptı bu kız nerelerde hastamı kolu nasıl oldu acaba diyee hıh işte konuşmayılı sizlee hadi gidiyomulu ben hıh

ay kusuya bakma bitanem yaa arada baktım ilk sayfayada bişii yazan olmayınca geçmişe daldım 40 sayfaya baktım anlıycağın bitti çok şükür hıı iyi bari ne güsel tetenoz derdin yok yaa oh iyiymiş valla bende bidaa vurulasım yok çok ağrıdı kolum kaç gün kendime gelemedim halsizdim ateşlendim falan yaa istemiyom bende bidaa ama 1 ay sonya vuyucaklay galiba genee :18: şaklayın beni vuyamasınlay bidaa :18::26: neyse sanada iyi geceler kuzum bende yatıyım hoşçakaal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…