Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gözün aydın ablacım valla ya psıkolojım alt üst ooldu (

canım sen çok kastın çok stres yaptın ben herşeyin farkındayım
sürekli ya gebelik belirtisi ya adet belirtisi kafayı yedin zaten
olmasa sakın üzülme çünküüü harap ettin kendini zaten
sana çok kızıyorum ama ben olsam napardım onuda bilemiyorum
ama şunu biliyorumki stres yaptıkça zaten gelmiyor ondan eminim artık
bak bana bırak bebek gelmesini kırmızılardan bile oldum bu ay

cok ıyı anlamıısn abla benı valla olumsuz da olsa olsunn artık evden cıkamıom temızlk yapamıom tv net tv net kafayı yedım off olumsuzsada hayırlısı dıcem geccem artık beklemkten delırcem :)))

cok ıyı anlamıısn abla benı valla olumsuz da olsa olsunn artık evden cıkamıom temızlk yapamıom tv net tv net kafayı yedım off olumsuzsada hayırlısı dıcem geccem artık beklemkten delırcem :)))

cnm senin ilk denemeler mi olmuyomu sorun ney..?listeye baktım ordan okuyum diyee orda da yokmuşun...ahhhh bu sorunlar bitmiyoo malesef inş hepimiz sonunda kavuşuruz bebişlerimize...

offf ne zormuş bu yaaaaaa Kızlar aklınız varsa aşılama yaptırmayın bakın kadın kafayı yidiiiii
kız tüp bebek yaptırıp olumsuzu görenler var heç okumadınmııı:18::18::18:

cnm senin ilk denemeler mi olmuyomu sorun ney..?listeye baktım ordan okuyum diyee orda da yokmuşun...ahhhh bu sorunlar bitmiyoo malesef inş hepimiz sonunda kavuşuruz bebişlerimize...

ben listede varım pko var bende asılama yaptrdım cnm ılk kez persmbe test gunum de herseyden mımlenıyorum demın kasımı aldım adetım yaklastı dıyorm ama oyle adet olmadan acır :)

offf ne zormuş bu yaaaaaa Kızlar aklınız varsa aşılama yaptırmayın bakın kadın kafayı yidiiiii
kız tüp bebek yaptırıp olumsuzu görenler var heç okumadınmııı:18::18::18:

okudum abla ollumsuz olsun bak orucluyum uzulmucem soz.. ama evde durmaktan sıkıldım artık bıse yapmadn delı gıbı oturuom

Hööö neyyykız sevinç şaşırdın mı:26:hayırdır kuzum bi sorun mu vardı kiii..

kızzzz 7-8 gün gecikti annem kan testi de yaptım bişe çıkmadı
stres yaptığım için kırmızılarda gelmedi
gergin sinirli heryerim şiş
bir şekilde bekliyordum ki bu sabah teşrif ettiler

okudum abla ollumsuz olsun bak orucluyum uzulmucem soz.. ama evde durmaktan sıkıldım artık bıse yapmadn delı gıbı oturuom

begümcüm toplam 4 hamilelik geçirmiş birisi olarak ilk hamilelik belirtileriyle adet belirtileri arasında hiç bir fark göremedim ben
herşey son güne kadar aynı ya kırmızılar geliyor yada bebek:26::26:

ben listede varım pko var bende asılama yaptrdım cnm ılk kez persmbe test gunum de herseyden mımlenıyorum demın kasımı aldım adetım yaklastı dıyorm ama oyle adet olmadan acır :)

Haaa doğru gördüm...ahhh hepimiz öyle oluyoruz ben güya bu sefer beklicem hiç telaş etmeden diyodum iice geçiksin belirti aramıcam güya diyodum ama olmuyo olmuyo olmuyooosen içini ferah tut aynı kasık ağrısı hamişliktede oluyo ama belli olmaz belirtiler zaten benziyo birbirine inş gönlüne göre olsun..Ama sevinç çok doğru söylemiş üstüne düştün mü olmuyo serbert bırakınca oluyo vallaa...hadi hayırlısı bakalım..

begümcüm toplam 4 hamilelik geçirmiş birisi olarak ilk hamilelik belirtileriyle adet belirtileri arasında hiç bir fark göremedim ben
herşey son güne kadar aynı ya kırmızılar geliyor yada bebek:26::26:

kaşıma taktım suan vallaha :) ahh ablam ahh basının etını yıyorm helal et hakkını

kızzzz 7-8 gün gecikti annem kan testi de yaptım bişe çıkmadı
stres yaptığım için kırmızılarda gelmedi
gergin sinirli heryerim şiş
bir şekilde bekliyordum ki bu sabah teşrif ettiler

Hııııı hayırlısı yaa..Aa bugünde bu kelimeyi ne çok kullandım ama gerçekten öyle herşeyin hayırlısı...

kasık degıl bıtanem kaşımı aldım agrıdı dıyorm normalde agrımaz bı adet olmadan acırdı

Hııııı hayırlısı yaa..Aa bugünde bu kelimeyi ne çok kullandım ama gerçekten öyle herşeyin hayırlısı...
aferin kız her zaman kullan tabiki herşeyin hayırlısı her işte bir hayır vardır canım
kasık degıl bıtanem kaşımı aldım agrıdı dıyorm normalde agrımaz bı adet olmadan acırdı

getir o kaşlarını yolayım
kendini ne kadar kastıysan kıl köklerin sertleşti zaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…