Slm kızlarr
Nasılsınızz
Begümcümm her bünye farklıdır sen kimseye takılma cnmm
Son 5gün hadi hayırlısı
merhabalar güzel hatunlarrrrrnasılsınız?bi size bakayım dedim birazdan anneme gidicem çamaşır yıkanaıyo bitsin makinayı bekliyom sereyim hemen çıkıcam annem bekliyo bugün ordayız yemekte sizler iyisinizdir inşallah.:87:grşrz pztrsi
ııyıyız cm hep aynı ohh bol bol ye bol bol gez son gunlerın :)
sağol tatlım dimi ama doğru sölüon. eeeeeeeeeee sen nassın? son 5 günnnn hadi hayırlısı cnm merakla bekliyorum güzel haberini
Pasam mm inanmiyiiiim nerde rapor???
Yine mi misafir??? Kiz sana ne Kadar misafir geliyoo ?
söylediğim hiçbişyi yapmadan geldim =))=))
temizlite çarşı işide yarına kaldı
saçlarıma yine kırmızı balyaj attırdım uçlarına tabi birazda uçlarından kestirdim..
nerdesiniz
benim bat 2 aralık ama 4ü ne kadar yolu var ondan sonra hala da olmazsa geçikirse bi hafta beklemeyi düşünüyorum sonra test yaparım.. yaa cnm geçen sefer gebeliğimi çok erken öğrendim daha günüm geçmeden kan testi yaptırıyodum vitaminler için dedim hadi onada bakın belki çıkar kısmet ya çıkmıştı tabii erkenden öğrendim bi telaş bi panik bide ilk gebelik ya heyecan dorukta benim tabii hergün idrar testi yapıyodumne zaman çıkacak idrar testinde diyee..sonra kalp atışı ne zaman duyulacak diyee panik dolu doktora gittim yani o bikaç haftada geçmedi bi türlü zaman anam..sonrada kalp atımı yok..yavaş haftaya bidaa bakalım derken düştü gitti... o yüzden o zaman dedim ki bidaha hamile kaldığımda inş kalırımda adetim iice geçsin öle test yapıcam dedim şimdi de bunu düşünüyorum bu seferde beklerim geç öğrenirim ama ya pıhtıdan dolayı o arada bişii olursa diye korkuyorum açıkcası:18:ayyy Allah ım ne yapacam ben yaaa:26::18: kısmet artık kızlar akıl verin yaa bana..neyse aaa aşureeee çok severim bu arada bende yapıyııım yaa bi ara kız bazen içi çok karışık oluyo ölee sevmiyorum ben böyle koca koca meyveler atıyolar felan dolduruyolar üzümü sevmiyoruum.. ben ilk geçen sene yaptım tadı çok güzel oldu ama rengi karardı tarçından mı ne bişiyden dedilerdi unuttum şimdi sen bilirsin seviinççcim neyse yaparken bidaa tiikkat ederiim artık..
Aaa anaaaaam:18::18:bende pıhtılı oldum ya:18:ne yapacazzzbizde hergün pilav varr:26:
Cnm siyahın üstüne mi attın balyajı güzel olmuştur
canım işim vardı da rapor veremedim dünün raporunu veriyorum dinle biraz ama yanına çayını al okurken
sabah erken kalktım evi dip köşe temizledim sonracıma oturdum ablamın kızına dantel yaptım sonra eşim geldi işten malzeme alıcekmiş evde biraz onunla görüştüksonracıma o gitti dereotlu peynirli pogaça yaptım pırasalı kol böreg,i şöbiyet yaptım elma dilimlerinden frında patates dilimleri yaptım ıssız adam keki vardı turşu salata misafirleride çagırdım oturduk yedik banada ne iltifatlar sizlerde gelsenizde bende sizlerede hizmet etsem yaw gelseniz bana hepinizi topilik ederim haberiniz yok allah var şöbiyet çok güzel olmuştu
kız havanı sevsinler pek gözel olmuşun he birazda uzaktan çekte koy yaw hep yakım olmiyi
benim elhamdurillah misafirim eksik olmaz rabbim eksikligini göstermesin alttakiler geldi peşine kaynı kaynanası geldi 2 geliyodu gittiler eşimle buluşmakta bri başka bahara kaldı gene uyuya kalmışım hanım biz ne zaman kavuşucez senle dedi bana dedim bey kısmet
ögretmelre gününüz kutlu olsun aşure gününüde mubarek olsun
paşamm senın bu yemeklerı duyunca orucum sakata gırmesın :) ben bıgun hamıle kalırsam sevınc ablamla senın yemeklerı okuyunca yanınza gelebılırım cok canım cekıyo :)))
allah kabul etsin bende tutucektimde unutmuşumsen hamile kal ben sevinç karısıyla yapmaya gelirim kız sen merak etme evi halledeyim canım namaızm duruyor eşim evde sonra görüşürz zaman bulursam girerim
Bende iyiyim cnmıyıyım tatlım sen nasılsınn evet son 5 pöfffgece ruyama bıle gırıyo artık stresten patlıcam olumlu yada olumsuz beklemek en zoru bılıyım ne oldugunu ona gore hareket etcem.. ruyamda test yaptırıyorm beta hcg 17 cıkıo olumsuz sanırım..
Ohh afiiyet olsun size cnmmmerhabalar güzel hatunlarrrrrnasılsınız?bi size bakayım dedim birazdan anneme gidicem çamaşır yıkanaıyo bitsin makinayı bekliyom sereyim hemen çıkıcam annem bekliyo bugün ordayız yemekte sizler iyisinizdir inşallah.:87:grşrz pztrsi
Bende iyiyim cnm
Akşama misafirlerim war eşimin akrabaları
Kaynoşuda çağırdım sende gel die
Şimdide ewi temizlicem
Bthcg 17 pozitif cnmm 5ten sonrası pozitiff
İnşallahh gerçekleşirr mutluluğunla bizde mutlu oluruzz cnmm
Ohh afiiyet olsun size cnmm
Bn iiiyim bildiğin gibi
Bebiş nasıll yaman beyy
insallah cnm valla öyle gördüm tersı cıkarms rüyanı ben umutlu degılım kendımı hazrlıyorm mutsuzluga yoksa cok uzulurum dıye umutsuz begumum 10 gndr :) adetm 1 aralık ama asılama yaptralı 14 gun oluyo persmbe baktrıyım dımı cnm
Belirtu olmasi gerekmiyir cok erken Belirtu icin. Bence sen kanda baktir carsamba gunuuu :)yok yavrum ya bende hıcbısey yok bı topıke bakıyorum herkesın agrısı var bnle yaptıran bnde bı gogus agrısı vr bıde cok nadır kasıklar agrıyo.. adet olcm sanrm cnm
Hosgelmissin canimm iyiyiz sen nasilsin ?Slm kızlarr
Nasılsınızz
Begümcümm her bünye farklıdır sen kimseye takılma cnmm
Son 5gün hadi hayırlısı
Selam canim iyiyiz sen nasilsin bebis nasil? Ohhh gez bakalim bebisle:)merhabalar güzel hatunlarrrrrnasılsınız?bi size bakayım dedim birazdan anneme gidicem çamaşır yıkanaıyo bitsin makinayı bekliyom sereyim hemen çıkıcam annem bekliyo bugün ordayız yemekte sizler iyisinizdir inşallah.:87:grşrz pztrsi
:)))) yaa seni seviyim sanirsam Ben pasam... Heee cayimi aldim dinliuom:))canım işim vardı da rapor veremedim dünün raporunu veriyorum dinle biraz ama yanına çayını al okurken
sabah erken kalktım evi dip köşe temizledim sonracıma oturdum ablamın kızına dantel yaptım sonra eşim geldi işten malzeme alıcekmiş evde biraz onunla görüştüksonracıma o gitti dereotlu peynirli pogaça yaptım pırasalı kol böreg,i şöbiyet yaptım elma dilimlerinden frında patates dilimleri yaptım ıssız adam keki vardı turşu salata misafirleride çagırdım oturduk yedik banada ne iltifatlar sizlerde gelsenizde bende sizlerede hizmet etsem yaw gelseniz bana hepinizi topilik ederim haberiniz yok allah var şöbiyet çok güzel olmuştu
kız havanı sevsinler pek gözel olmuşun he birazda uzaktan çekte koy yaw hep yakım olmiyi
benim elhamdurillah misafirim eksik olmaz rabbim eksikligini göstermesin alttakiler geldi peşine kaynı kaynanası geldi 2 geliyodu gittiler eşimle buluşmakta bri başka bahara kaldı gene uyuya kalmışım hanım biz ne zaman kavuşucez senle dedi bana dedim bey kısmet
ögretmelre gününüz kutlu olsun aşure gününüde mubarek olsun
allah kabul etsin bende tutucektimde unutmuşumsen hamile kal ben sevinç karısıyla yapmaya gelirim kız sen merak etme evi halledeyim canım namaızm duruyor eşim evde sonra görüşürz zaman bulursam girerim
vee aleykümselamKızlar bunu pıhtı..topiğinden bi arkadaş paylaşmış bende bizim topiklede paylaşıyım didiiim...
günaydın kızlar.
bugün muharremin 10. günü
ben bugün bebek kıyafeti yada biberon alıcamm bugün alınan şeyin 1 yıl mahrumiyeti görülmezmiş.gecen senede almıştım.
bugün eve ufak tefek erzak alınırsa 1 yıl boyunca o evde bereket olunur.
fakir fukarayı sevindirmek ve sadaka vermek bugün çok sevaptır.
bugün gusledenler ufak tefek hastalıklaırndan kurtulur.
en az 10 müslümana 1 er selam veya 1 müslümana 10 selam verilir
selamun aleykum
ablam hosgeldınn naber.. ya ben kasımı aldım cok agrıdı bu demek oluyo kı adet olcam cunku o zaman hassaslasıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?