yaaa nedemessin : D ben çay içmek için kocamı beklersemherkesin çayını içtiği saatlerde benimki daha yeni geliyo oluyo işten..geç çıkıyo çayımıda yimemide tek içiyorum
kaynoş bacısıyla yarın gelcek..malesefki yalnızlığımız kısa sürdü bu sefer..
ellerine sağlık hayatım bizde yedik ekşili nohutlu et kabamızıpazardan sonra anneme gittim yimeğimede yaptım..
buzluktan bamya çıkardım bir poşet ekşili,nohutlu onu yaptım birde bulgur pilavı,turşu...
ya sevinç hani yazmıştım ya genç çocuk öldü diye çocuğun kalbine pıhtı atmış ve ondan ölmüş,pıhtılaşma çıkmış ve öncesinde hiç bilmemişler,ben bunu duyunca iyice kötü oldum,şimdi gittim korkumdan kendime corasprin aldım gün aşırı içerim ,, aslında yazmıcaktım ama sonra düşündüm bilgilenmek korkutsada yinede iyidir..
o gün doktorum programındaki cerrah diyordu ölümlerde üçüncü sıradaymış bu zıkkım pıhtılaşma
avatarın değişmiş çok tatlıymış ,bu resmi hastanelerde falan görmüştüm inşaallah böyle tatlı bir çicukun olur,nerdesin kızzzzzzzzzz,sobanın önünde uydunmu yosamm
polly kızzzzzzzz bugün bir çay bardağı ness içtim diyee
yarım saat hızlı tempoda yürüdüm geldim
ellerine sağlık hayatım bizde yedik ekşili nohutlu et kabamızı
:18::18: iç beydağlı limon greyfurt ye annem Allah korusun ben vaktinde araştırdım ciddiyetini biliyom:18:
allah korusun coraspinin hiç bir zararı yok 8 aydır içiyom
amin cümlemize versin Allahımmm yok kız ne uyuması oğlana ders çalıştırıyom psikopata bağladım resmen yaaa
biz okuduk onu
benide mi göremiyosunuzzzzzzzzz
doğum hikayemi yazıyom:126:
ettim haftalardır içmiyommmmmyasak etmedinmi daha kendine
çok şükür gördüm son sayfayı...
içecem kız çok korktum ben:18::18:
afiyet olsun sizede erken yemişsiniz ne güzel..
walla ders yaptırmak için büyüüükkkk bir sabır lazım küçücük çocuklarada bir sürü ders veriyolar benim yeğenim okuldan bıktı bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?