Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaw bir tane kurban eti konur alla allaa yapmamışınızki nerden bileceeeniz
kahve pıhtıyı arttırıyormuş aferin iç sen

ıyyyyyyyyy öğğğğğğğkkkkkyapmadım ama annem yaparken yanındaydım hep ilk defa duyuyom buarada çokkkk ilgincime gitti türk kahvesi dahilmi bunaaa

Son düzenleme:
:76::76:
:115::116:

dumanda gelmiyiii
nazonun da annesigil geldi heç yok
bengisuda kayıp :26:

kıme sövdün gıııııııııı:44:

baamı sövdün bakmadım ki geçmişe

bende seni seviyem

Evrim teorisine inanmıyorum
yoksa sevdiim insan sövdüğüm insana nasıl dönüşebilirki.
kız bu yazıya karşılık sölemiştim
sana niye sövim kız deli

çok haklısın hayatımm faydalı tabiikii
pist taze anne napıyon bakım
ay senın bu kv maşalla cok nostaljık ya
sızın evın ortamı duşunemedım bı an
bebış nasıl

napalım nm ya hayırlısı ile şu zor günlerin geçmesini bekliyoruz
Rabbim yardımcımz olsn
sizde iyisinz inşalah

:126: beydağlı kız pazardan gelemedinmiiii
aaşaama ne yimek yaptın:26:

pazardan sonra anneme gittim yimeğimede yaptım..

buzluktan bamya çıkardım bir poşet ekşili,nohutlu onu yaptım birde bulgur pilavı,turşu...

ya sevinç hani yazmıştım ya genç çocuk öldü diye çocuğun kalbine pıhtı atmış ve ondan ölmüş,pıhtılaşma çıkmış ve öncesinde hiç bilmemişler,ben bunu duyunca iyice kötü oldum,şimdi gittim korkumdan kendime corasprin aldım gün aşırı içerim ,, aslında yazmıcaktım ama sonra düşündüm bilgilenmek korkutsada yinede iyidir..

o gün doktorum programındaki cerrah diyordu ölümlerde üçüncü sıradaymış bu zıkkım pıhtılaşma

walla bende kk da öğrendim hep bunları...ewet bu uğurda kafayı yemezsek iyidir

günaydın canlarımm nasılsınızzz ? adet oldum demın yarun 2.asılamaya baslıyoruz ınsallah 11 de doktora gıtcem... ılk tedavımde cuma baslamıstı 2 cıde ınsallahh hayırlara vesıle olur...

bebem inşallah 2.cide tutar..duacınız.. :)

huuhuu hatunlarrr napıyonuz??
benim kaynoş dün kızına gitti..bende bugün evi süpürdüm toz falan aldım kalsik haftalık temizlik işte balkon malkon yıkadım..çamaşır yıkadım..sonrada çimdim geldim..papatya çayı içiyorum şuan..geçmişi okumaz olaydım.. nescafem bitti sonuncuyu sabah içtim ve bakkala gitmeye üşeniyorum bende tam bir bağımlıyım..sevincin dediği gibi her gelenle içerim..günde enaz 3 kere içerim offf hele o kokusu yokmu abur cubur yememek için çabalıyorum ama kırmızıların haftasında olduğum için bugünlerde yiyorum bisküvi falan canım çekiyo napim
adet belirtilerim dediğim gibi henüz yok..sadece sivilcelenmelerim oldu..azöncede kirpiklerime baktım bikaçtanesi yapışmıştı =))=)) hamilelik belirtisimiydi bu banyodan çıkıncamı oldu beydağlı bnde senin gibiyim memişlerime bakarım habire bi

napim canım bende oturuyorum...içmeyiver sende şu neskahveyi boşver akşam yimeğinden sonra çay demlersin,ne bu kadar içiyosunuz şunu sevinçte azalttı zaten....
kaynoşunda yokmuş kıcanla keyfini çıkarın evin....hee kirpik içinde öyle derler

avatarın değişmiş çok tatlıymış ,bu resmi hastanelerde falan görmüştüm inşaallah böyle tatlı bir çicukun olur,nerdesin kızzzzzzzzzz,sobanın önünde uydunmu yosamm

yaaa nedemessin : D ben çay içmek için kocamı beklersem herkesin çayını içtiği saatlerde benimki daha yeni geliyo oluyo işten..geç çıkıyo çayımıda yimemide tek içiyorum
kaynoş bacısıyla yarın gelcek..malesefki yalnızlığımız kısa sürdü bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…