yaw bir tane kurban eti konur alla allaa yapmamışınızki nerden bileceeeniz
kahve pıhtıyı arttırıyormuş aferin iç sen
All doğrusunu gönderiyorum ayyy:120: aşure et dedin kafam karıştı...
Böööööyyyyy bilmekte istemiyeem
ıyyyyyyyyy öğğğğğğğkkkkkyapmadım ama annem yaparken yanındaydım hep ilk defa duyuyom buarada çokkkk ilgincime gittitürk kahvesi dahilmi bunaaa
kıme sövdün gıııııııııı:44:bende sevdiğime söverim arada
kıme sövdün gıııııııııı:44:
baamı sövdün bakmadım ki geçmişe
bende seni seviyem
hahhahah akıl akıl gel baaa takılEvrim teorisine inanmıyorum
yoksa sevdiim insan sövdüğüm insana nasıl dönüşebilirki.
kız bu yazıya karşılık sölemiştim
sana niye sövim kız deli
walla işin zorr o kaynoşla başakcım Allah yardımcın olsun...hıçkırık iidir kız ciğerleri gelişir hıçkırsın ağlasınbende uzun sürünce kıyamazdım yeğenlerime ablama emzirde geçsin su nietine derdim
pist taze anne napıyon bakım
ay senın bu kv maşalla cok nostaljık ya
sızın evın ortamı duşunemedım bı an
bebış nasıl
:126: beydağlı kız pazardan gelemedinmiiii
aaşaama ne yimek yaptın:26:
Begümcüüüm cnm ooh toparlanmışsın çok sevindim inş bu sefer hayırlı haberlerini alırız cnm...hayırlısı olsun bakalım..
Cnm üzmemeye çalış kendini dicem ama işee yaramaz biliyorum ne desek boş paşacım yaa..Yapma böyle tatlım bol bol dua et ne güzel namazını da kılıyosun..Allah büyük gün doğmadan neler doğar cnm...habersiz bırakma çokk...:26:
Aaaaaaaaayyyyyyy kız beydağlı Allah iğliğini versin ayyyy ne güldüüüüm ha haaaaa cnm valla kız doğrudur yani bişii diyemicem biz bu uğurda kafayı yiyoruz resmen anam..Ben de evde dolandıkça ikidebi blüzümü kaldırıp bakıyom kararma oldumuki acaba diyee ama bu yazdığın gibisinni heeç duymamıştım ayyyyy bu ne yaaaa
Neyyyyy:120::120:ne demek o eti aşurenin içine mi atıyonuz ben mi yanlış anladım acabaaa :120::120:böööyk..
Cnm bu kadar stres yapmamaya çalış çok etkiliyoo...İnş tutar hayırlısı olsun bakalım..
günaydın canlarımm nasılsınızzz ? adet oldum demın yarun 2.asılamaya baslıyoruz ınsallah 11 de doktora gıtcem... ılk tedavımde cuma baslamıstı 2 cıde ınsallahh hayırlara vesıle olur...
bebem inşallah 2.cide tutar..duacınız.. :)
huuhuu hatunlarrr napıyonuz??
benim kaynoş dün kızına gitti..bende bugün evi süpürdüm toz falan aldım kalsik haftalık temizlik işte balkon malkon yıkadım..çamaşır yıkadım..sonrada çimdim geldim..papatya çayı içiyorum şuan..geçmişi okumaz olaydım..nescafem bitti sonuncuyu sabah içtim ve bakkala gitmeye üşeniyorum bende tam bir bağımlıyım..sevincin dediği gibi her gelenle içerim..günde enaz 3 kere içerim offf hele o kokusu yokmu abur cubur yememek için çabalıyorum ama kırmızıların haftasında olduğum için bugünlerde yiyorum bisküvi falan canım çekiyo napim
adet belirtilerim dediğim gibi henüz yok..sadece sivilcelenmelerim oldu..azöncede kirpiklerime baktım bikaçtanesi yapışmıştı =))=)) hamilelik belirtisimiydi bubanyodan çıkıncamı oldu beydağlı bnde senin gibiyim memişlerime bakarım habire bi
napim canım bende oturuyorum...içmeyiver sende şu neskahveyi boşver akşam yimeğinden sonra çay demlersin,ne bu kadar içiyosunuz şunu sevinçte azalttı zaten....
kaynoşunda yokmuş kıcanla keyfini çıkarın evin....hee kirpik içinde öyle derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?