ya benimki zaten sıkkındı...seninki niye sikıldı
sevinç sen sobada su kaynıyo diyorsun ya bende balkon kapısı açık oturuyom bir yağmur yağaydı eyiydi..
ben çıkıyorum şimdilik pazara gitmem ilazım sonra görüşürük bebeammm
ne bilim yaaaaaaaaaaa
günaydın canlarımm nasılsınızzz ? adet oldum demın yarun 2.asılamaya baslıyoruz ınsallah 11 de doktora gıtcem... ılk tedavımde cuma baslamıstı 2 cıde ınsallahh hayırlara vesıle olur...
haklısın canım hamile kalmadığıma üzülemiyorum hamile kalsam da sevinemeyecem korkularım o kadar çokkiii:18::18::18:
aaa kız ben ilk defa geçen sene yaptım çok basit akşamdan dövmeyi nohutu ve fasülyeyi ayrı ayrı ıslat
sabah nohutla fasülyeyi ayrı ayrı az haşla bu arada büyük bir tencereye dövmeyi koy bolcada su iyice kaynasın açılmaya yüz tutunca
nohutunu fasülyesini koy hep beraber pişir şekeri sütlaç gibi sonradan konuyor şekerden önce kayısı felan koyman istersen ben doğrayıp koyuyom sonra şekerini ilave et
az belli olsun dövme çekiyor bir çay kaşığı tuzda koy varsa bir tiki kurban eti şekerlede karıştıra karıştıra pişir yüzüne ceviz ohh misss
resmen nescafe ye aş eriyom
bi tane içsem nolar kii
çaresizlik çok zor birşeykızlar onu anladım ne olur bana bir daha bebek ne zaman düşünüyorsun diye sormayın olurmu içim acıyor bazı sebeplerden dolayı bebek düşünmüyorum şimdilik
iyi iyi bravo sana kalbin çarpmıyomuydu kız bu kadar kahveye...tamam işte ne güzel azltmışsın,bu günden sonrada tekrar başlama bu da arada kaçamak olsun..
geçen gün sabah doktorum programında konu pıhtıydı keşke izlemeseydim canım sıkıldı walla ALLAH hepimizi korusun ayrıntılara hiiç girmicem şimdi..
üzülme paşam Allahım bir kapıyı kapatırsa birini açarmış sabret canım..
izlemedimmi sanıyorsun beydağlımmmmm:18::18: bende izledim:18::18:
Canım sıkkın canlarım bir ara giremezsem kusura bakmayın olurmuçıkıyourm ben namazımı kılıyım vakti geçmesin sonra yemeklere bakıcem menüde yalancı işkembe çorbası taze fasülye krusundan yarmalı yemegini kıymalı b,ber patlıcak kurusu dolması kabak tatlısı var ben kaçtım ne olur kendinize iyi bakın benide düşünüm üzülmeyin olurmu ben yeterinde üzülüyorum zate k,i,b
hadi hakkında hayırlısı olsun begümcümmmm...Allah yar ve yardımcın olsunnn
ben yanlış okumadım demi tike et koyuyon
ben hergün bir çay bardağı türk kahvesi içiom..aradada 1 kupa nescafe içerim... nolurki ?aşırı içmem nescafeyi...:26::26:
öyle paşacım haklısın çok zor...bende düşünmüyoruz diorum artık soranlara...kayınbabamın rahatsızlığından dolayı uygun ortamda olmuo diorum...Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin tez zamanda inşallah.....
ne diolardı yaaaa ben izleyemiom banada anlatın bilgilendirin lütfen amaaaaaa
özletme kendini ama emiiçok öptümmm Allaha emanet ol Rabbim dualarını kabul etsinn (ezanda okunuo burda Rabbim sesimizi duysun)
Begümcüüüm cnm ooh toparlanmışsın çok sevindim inş bu sefer hayırlı haberlerini alırız cnm...hayırlısı olsun bakalım..günaydın canlarımm nasılsınızzz ? adet oldum demın yarun 2.asılamaya baslıyoruz ınsallah 11 de doktora gıtcem... ılk tedavımde cuma baslamıstı 2 cıde ınsallahh hayırlara vesıle olur...
çaresizlik çok zor birşeykızlar onu anladım ne olur bana bir daha bebek ne zaman düşünüyorsun diye sormayın olurmu içim acıyor bazı sebeplerden dolayı bebek düşünmüyorum şimdilik
yani bayağı bir olumsuzdun ama boşver artık unut onu..ikinciye odaklanman ve umutla başlaman daha iyi...o delilikleri herkes yapmıştır ,ben korunmayı bıraktığımda burda okumuştum diye adet günüm gelmeden karbonat alıp onun üzerine işiyodumkabarırsa hamileymişsin,dibe çökerse değilmişsin,hergün kırk kere göğüslerimi mıncıklamaktan bir hal olmuştum acaba büyüme varmı,gözbebeklerim büyümüşmü diye aynaya bakardım durmadan daha neler,neler,,ama hepsi boşşş...
kız dene nolacak suyunu bol koy katı olursa sıcak su ekleniyor becerirsin valla ilk denememde tutturdum canım kurban bayramından sonra geliyor ya aşure ayı kurban eti varsa evde bir tike atılıyor annemler öyle yapardı
kaynoşlarda yapıyor:26::26:
mrb kızlar yeni katıldım ben aranıza.bana destek olurmusunuz ne olur çok ihtiyacım var.aşılama yaptıralı 6 gün oluyor çok sıkıntıdayım içimdeki his tutmadı diyor..çok yıprandım 1 yıldır beri ya ne yapcam bilmiyorum.
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanapıyon
bir çay bardağı nescafe içtim yarım saat tempolu yürüyüş yaptım
eve geldim yimemi yaptım tv açtım buraya damladım
Napıyım cnm iyiiyim..Afiyet olsun okudum nescafe krizini...dayanamayıp içtin gene neyse çay bardağında içmişiin..temizlik yaptım bende eskiden bi çırpıda yaptığım işleri şimdi dinlene dinlene yapıyorum hamileysem diyeee şimdide duş alıp çarşıya çıkıcam..akşamada fırında levrek patates tava salata yapıcaam
aşureye bir tike yani siyah zeytin kadar parça kurban eti konur
bilmiyorsanız suç sizde bende deeeelllll
mrb kızlar yeni katıldım ben aranıza.bana destek olurmusunuz ne olur çok ihtiyacım var.aşılama yaptıralı 6 gün oluyor çok sıkıntıdayım içimdeki his tutmadı diyor..çok yıprandım 1 yıldır beri ya ne yapcam bilmiyorum.
aşureye bir tike yani siyah zeytin kadar parça kurban eti konur
bilmiyorsanız suç sizde bende deeeelllll
KURBAN ETİNDEN BİR PARÇA
İç Anadoluda ayrıca, aşurenin içine kurbanda kesilen hayvanın kuyruğundan küçük bir et parçası konulduğunu dile getiren Halıcı, Karadeniz bölgesinde ise bazı yerlerde kurban etinden bir parçanın aşureye katıldığını ancak ağırlıklı olarak fındık kullanıldığını kaydetti.
öyle yapıyorum cnm zaten başka elden gelen yok.yapabileceklerimizi yaptık.ya birde bişey sorcam genelde aşılamada milletin ağrısı falan olmuş.benim ne olurken nede sonrasında hiç ağrım falan olmadı yokta.bende mi bir sorun var acaba yoksa normal mi
Begümcüüüm cnm ooh toparlanmışsın çok sevindim inş bu sefer hayırlı haberlerini alırız cnm...hayırlısı olsun bakalım..
Cnm üzmemeye çalış kendini dicem ama işee yaramaz biliyorum ne desek boş paşacım yaa..Yapma böyle tatlım bol bol dua et ne güzel namazını da kılıyosun..Allah büyük gün doğmadan neler doğar cnm...habersiz bırakma çokk...:26:
Aaaaaaaaayyyyyyy kız beydağlı Allah iğliğini versin ayyyy ne güldüüüüm ha haaaaa cnm valla kız doğrudur yani bişii diyemicem biz bu uğurda kafayı yiyoruz resmen anam..Ben de evde dolandıkça ikidebi blüzümü kaldırıp bakıyom kararma oldumuki acaba diyee ama bu yazdığın gibisinni heeç duymamıştım ayyyyy bu ne yaaaa
Neyyyyy:120::120:ne demek o eti aşurenin içine mi atıyonuz ben mi yanlış anladım acabaaa :120::120:böööyk..
Cnm bu kadar stres yapmamaya çalış çok etkiliyoo...İnş tutar hayırlısı olsun bakalım..
hadi hakkında hayırlısı olsun begümcümmmm...Allah yar ve yardımcın olsunnn
ben yanlış okumadım demi tike et koyuyon
ben hergün bir çay bardağı türk kahvesi içiom..aradada 1 kupa nescafe içerim... nolurki ?aşırı içmem nescafeyi...:26::26:
öyle paşacım haklısın çok zor...bende düşünmüyoruz diorum artık soranlara...kayınbabamın rahatsızlığından dolayı uygun ortamda olmuo diorum...Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin tez zamanda inşallah.....
ne diolardı yaaaa ben izleyemiom banada anlatın bilgilendirin lütfen amaaaaaa
özletme kendini ama emiiçok öptümmm Allaha emanet ol Rabbim dualarını kabul etsinn (ezanda okunuo burda Rabbim sesimizi duysun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?