Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

öyle yapıyorum cnm zaten başka elden gelen yok.yapabileceklerimizi yaptık.ya birde bişey sorcam genelde aşılamada milletin ağrısı falan olmuş.benim ne olurken nede sonrasında hiç ağrım falan olmadı yokta.bende mi bir sorun var acaba yoksa normal mi

sevinç sen sobada su kaynıyo diyorsun ya bende balkon kapısı açık oturuyom bir yağmur yağaydı eyiydi..

ben çıkıyorum şimdilik pazara gitmem ilazım sonra görüşürük bebeammm

ne bilim yaaaaaaaaaaa

kız paşam bişeyler yazdı ondanmı ki,ne yazdığınıda bilmiyorum ya...offf ne bileyim sevinç yaşadıklarımız bizi bu hale getirdi biz sadece yani en azından ben kendi adıma sadece kendi hayatımı ve kendi sıkıntılarımı yaşamıyorumki o kadar çok sıkıntım varki ama bunada hamdolsun ne diyeyim..

hadi ben kaçtım

günaydın canlarımm nasılsınızzz ? adet oldum demın yarun 2.asılamaya baslıyoruz ınsallah 11 de doktora gıtcem... ılk tedavımde cuma baslamıstı 2 cıde ınsallahh hayırlara vesıle olur...

hadi hakkında hayırlısı olsun begümcümmmm...Allah yar ve yardımcın olsunnn

ben yanlış okumadım demi tike et koyuyon

resmen nescafe ye aş eriyom
bi tane içsem nolar kii

ben hergün bir çay bardağı türk kahvesi içiom..aradada 1 kupa nescafe içerim... nolurki ?aşırı içmem nescafeyi...:26::26:

çaresizlik çok zor birşeykızlar onu anladım ne olur bana bir daha bebek ne zaman düşünüyorsun diye sormayın olurmu içim acıyor bazı sebeplerden dolayı bebek düşünmüyorum şimdilik

öyle paşacım haklısın çok zor...bende düşünmüyoruz diorum artık soranlara...kayınbabamın rahatsızlığından dolayı uygun ortamda olmuo diorum...Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin tez zamanda inşallah.....

üzülme paşam Allahım bir kapıyı kapatırsa birini açarmış sabret canım..

izlemedimmi sanıyorsun beydağlımmmmm:18::18: bende izledim:18::18:

ne diolardı yaaaa ben izleyemiom banada anlatın bilgilendirin lütfen amaaaaaa

özletme kendini ama emii çok öptümmm Allaha emanet ol Rabbim dualarını kabul etsinn (ezanda okunuo burda Rabbim sesimizi duysun)

Son düzenleme:

yaw bir tane kurban eti konur alla allaa yapmamışınızki nerden bileceeeniz
kahve pıhtıyı arttırıyormuş aferin iç sen

deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıyon
bir çay bardağı nescafe içtim yarım saat tempolu yürüyüş yaptım
eve geldim yimemi yaptım tv açtım buraya damladım

günaydın canlarımm nasılsınızzz ? adet oldum demın yarun 2.asılamaya baslıyoruz ınsallah 11 de doktora gıtcem... ılk tedavımde cuma baslamıstı 2 cıde ınsallahh hayırlara vesıle olur...
Begümcüüüm cnm ooh toparlanmışsın çok sevindim inş bu sefer hayırlı haberlerini alırız cnm...hayırlısı olsun bakalım..

çaresizlik çok zor birşeykızlar onu anladım ne olur bana bir daha bebek ne zaman düşünüyorsun diye sormayın olurmu içim acıyor bazı sebeplerden dolayı bebek düşünmüyorum şimdilik

Cnm üzmemeye çalış kendini dicem ama işee yaramaz biliyorum ne desek boş paşacım yaa..Yapma böyle tatlım bol bol dua et ne güzel namazını da kılıyosun..Allah büyük gün doğmadan neler doğar cnm...habersiz bırakma çokk...:26:

Aaaaaaaaayyyyyyykız beydağlı Allah iğliğini versin ayyyy ne güldüüüüm ha haaaaacnm valla kız doğrudur yani bişii diyemicem biz bu uğurda kafayı yiyoruz resmen anam..Ben de evde dolandıkça ikidebi blüzümü kaldırıp bakıyom kararma oldumuki acaba diyeeama bu yazdığın gibisinni heeç duymamıştım ayyyyy bu ne yaaaa

Neyyyyy:120::120:ne demek o eti aşurenin içine mi atıyonuz ben mi yanlış anladım acabaaa:120::120:böööyk..

Cnm bu kadar stres yapmamaya çalış çok etkiliyoo...İnş tutar hayırlısı olsun bakalım..

aşureye bir tike yani siyah zeytin kadar parça kurban eti konur
bilmiyorsanız suç sizde bende deeeelllll

deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıyon
bir çay bardağı nescafe içtim yarım saat tempolu yürüyüş yaptım
eve geldim yimemi yaptım tv açtım buraya damladım

Napıyım cnm iyiiyim..Afiyet olsun okudum nescafe krizini...dayanamayıp içtin gene neyse çay bardağında içmişiin..temizlik yaptım bende eskiden bi çırpıda yaptığım işleri şimdi dinlene dinlene yapıyorum hamileysem diyeeeşimdide duş alıp çarşıya çıkıcam..akşamada fırında levrek patates tava salata yapıcaam

KURBAN ETİNDEN BİR PARÇA
İç Anadolu’da ayrıca, aşurenin içine kurbanda kesilen hayvanın kuyruğundan küçük bir et parçası konulduğunu dile getiren Halıcı, Karadeniz bölgesinde ise bazı yerlerde kurban etinden bir parçanın aşureye katıldığını ancak ağırlıklı olarak fındık kullanıldığını kaydetti.

ohhhh ellerine sağlık sen dikkat et yinede tamammııı

böööööyyyy bilmekte istemiiiyeeem

Kız seviinç nası becerdim bilmiyom senin msj cvp yazacaktım yanlışlıkla livpeyi yazmışım ayy çok komik oldu kız okuyunca şaşıracak ayy bide gülme smileyi var yazıda yok:18:

All doğrusunu gönderiyorum ayyy:120: aşure et dedin kafam karıştı...

Böööööyyyyy bilmekte istemiyeem

bnde 15 kasmda yaptrdım cnm hıc agrım olmadı ne yapılırken nede sonrası hatta agladm agrım yok dıye.. sadece gogsum agrıdı o da progestan jeldenms bn yrn 2. asılmaya baslıorm ınsallah tutmstr sennkısı

canım sagool allah razı olsunnn

sagol canım allah razı olsunnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…