Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende güveniyom önce suyu gelir evde sonra gider 2 saat demeden doğurur gelir gibime geliyiiiii

sende günde bir taneden fazla içme istersen hiç iyi değil

başak doğum ansiklopedisimi yazıyor nedir

Başak ablammmmmm allahım herkeze senın gibi kolay doğum nasip etsin. Allahım hzuurlu mutlu saglıklı hayat ömür nasip etsin. inşallah hayırlı evlat olur .

HoşGeldin EGE

Başak ablammmmmm allahım herkeze senın gibi kolay doğum nasip etsin. Allahım hzuurlu mutlu saglıklı hayat ömür nasip etsin. inşallah hayırlı evlat olur .

HoşGeldin EGE

kolay doğumm hımmmmm çok zordu ama kısa sürdü tabii amin inşalahh Rabm herkese kolay doğumlar nasib ederrrrrrr
darısı da sana olsunnnnnnn
kızın olursa ve sana benzerse şehzedeme alabilirim

Cnm çok güzel anlatmışsın valla duygulandıım senin adına çok mutlu oldum tatlımAllah bizede nasip etsin inş da bizde anlatalım cnmege paşa hoşgelmişşşşşşşş sefalar getirmiiiiişşşşşşşşşşşşşşş

canım ne güzel yazmışsın çok duygulandım, güldüm birsürü duyguyu bir arada hissettirdin bana RABBİM egeyi size bağışlasın ,seviyorum seni

kuzucum yok bi gelişme okula gidiyom geliyom çooooooooooooooookkkkkkkk yoruluyoruuummm eve geliyorum uyuyorum ertesi gün yine okulll valla ev hanımlığına imreniyorummm yaaaasen napıyon

Valla allah yardimcin olsun cnm ben ewde bir rane canavarla zor basa cikiyom
Bendede ayni ama yumurta takibi yapiyor doktorum klomen kullaniyom hayirlusi

Valla allah yardimcin olsun cnm ben ewde bir rane canavarla zor basa cikiyom
Bendede ayni ama yumurta takibi yapiyor doktorum klomen kullaniyom hayirlusi

canavarlarımmmm çookk dadluuu ama yoruluyorum işte yapacak bişe yokkkkya sende pko mu varki sevinç klomen kullanıyon ben pkoluyum doktorum hep klomen verirdi aysunada vermiş ben anlamadım ki:26::26::26::26::26::26::26:

canavarlarımmmm çookk dadluuu ama yoruluyorum işte yapacak bişe yokkkkya sende pko mu varki sevinç klomen kullanıyon ben pkoluyum doktorum hep klomen verirdi aysunada vermiş ben anlamadım ki:26::26::26::26::26::26::26:

Yok kizz pko bende doktor verdi caylatacak yimirtalari zaaaaar

inşallah ya bi hamile kalın artık yahuuuuuuu bi umutlanak be karılar hadiii beeee sevinnnçççç bak olmuyor böle annem performansına zayıf verecem bakkk

Ver kiz sinifta birak hatta
Bu arada hoca hoca cemaate sahip cik
Izinden gidiyok zaaar

Son düzenleme:
Biricik napiyon cnm ya artik gorusrmiyozz
Sessiz topik takipcisi oldun kurslarin disinda
Senden hbr alamiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…