Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla yoruldumu okulda anlamıyorum ama koşturuyorum tabi kuzucuklarım için eve geliyorum canım çıkmışşşşvalla canım bebek için çalışmaları okadarda abartmıyorum ya yeni kaybettim sayılır bebeğimi allahım en hayırlı zamanda sağlıkla versin inşşş ne zaman canımız isterse:26::26::26::26::26::26:ama korunmuyoruzzzz tabiiiisen bi test yapsana çıkar belki

cnm hoşgeldinbi torba dolusumuu oooooh aa hergün birini sıkarsın artıkgüle güle kok cnm

Hayırlısı olsun cnm...valla korkuyorum ben test yapmayaa:18:ya cnm ben ilkini erkenden öğrendim daha günüm geçmeden ultrasonda görünene kadar bekle bekle canım çıktı heyecandan panikten o da karından değil vajinal ultrasondan sonra karından ne zaman görüncek diyee bekle bekle sonra kalp atışını beklemeye kalmadan düşkü malesef bende bidahakine günüm geçsin bi hafta ölee öğrenmek istiyorum dedim işte bekliiomm:18:

Tşk cnmmm
6 tane bide dio sana bunlar bayaa gidir tabii tabii aşkım dedimm :))
Sana dayanırsa tabi dioo
Bayılırım parfümlere şişelerine
Sen nasılsınn inşallahh gelir bebişinn

İnş cnm..ben bu aralar tipik paniklerdeyim bi diyorum hamileyim galiba bi diyorum oof yok hasta olcam..sonra amaaan hayırlısı olsun diyorum öylee işte cnm bi yandan da korkuyorum hamile kalırsam inş ama ya gene düşerse diyeee ne olcak bizim işimiz bebek düşünüp duruyoruz anlıcaan:18:

hımmmmm anladımmm canımmm doğru sölüyosun ama erken öğrensen iyiy olur çünkü iğneye karar vermiş galiba doktorun hemen başlardın ayyy ben o iğneden çok korkuyom yaaaa acıtıyormu acaba benim bi arkadaşımın tanıdığı vuruyormuşta göbeği delik deşik mosmormuuuuşşşşş:18::18::18::18::18::18:

cnm yapıyosuun lohusalık durumları nası cnm stres çok var mı..?ege bebek nasııııııuuuuy yiriiim onuu

naber kuzum yazılarını okumaya çalışıyorum herşey yolundaa galibaaa çok şükürrrrkız resimlerini ben göremedim yaaaa

Cnmm hayırlısı neyse o olsunn

bende korkuyoruum:18::18:ayy bide öğretiyolarmış kendin vurcakmışın kız ben nası vuracaaamhiç bilmiyorum valla bakalım eğer hamiş çıkarsam artık bakacaz tabiii hayırlısı cnm.....evet morarıyomuş ya bi gün kol bi gün karın ölee değiştire değiştire vuruyolarmış

he ya bende duydummmm kendin yapıyomuşunnnn vala düşününce bile bi garip oluyor içim:18::18::18:canım valla ben kendim yapamam eşime yaptırırımmmm:18::18::18::18::18:ben kan alınırken bile bi garip oluyorum değil iğne yapmak kafayı yerimmm:18::18::18::18:

Ay sorma ne yapacaaaz benim eşim de beceremez yaa o işi galiibaaa:18::18:neyse buluruz elbet bi yol hamile kalalım da inş

slm kızlar bn aranıza yeni katıldım...
ya bnde 1,5 yıllık evliyim ve benimde bebişim henüz yok tedavime başladım yakında aşılama olcm ama ne biliyim imkansız gibi gelio bana artık umarım hepimizin gönlüne göre verir Allahım...

hoşgeldiin cnmneden imkansız olsun öyle düşünme..tıp artık çok ilerledi valla bu konuda..daha 1,5 yıl evlilik çok erken öyle düşünmek için sen umutlu ol inş olur..aşılama olan ark var burda da onlarla da konuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…