Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bugün sabah pek erken kalktım şimdikte sersem gibiyim ama uyumakta istemiyorum yarınada yemekli misafir var ooofffben hamile olabilirim dinleniyim dedikçe işler beni buluyo valla yaa

Bugün sabah pek erken kalktım şimdikte sersem gibiyim ama uyumakta istemiyorum yarınada yemekli misafir var ooofffben hamile olabilirim dinleniyim dedikçe işler beni buluyo valla yaa

Offf yaaaa boyle durumlarda misafirden nefret ediyom
Ne yimek yapacan cnm

canavarlarımmmm çookk dadluuu ama yoruluyorum işte yapacak bişe yokkkkya sende pko mu varki sevinç klomen kullanıyon ben pkoluyum doktorum hep klomen verirdi aysunada vermiş ben anlamadım ki:26::26::26::26::26::26::26:

durucuum napıyosun karşılaşamıyoruz hiç cnmmçook dadluuu dimiiii onlarrrr ohhh ne güzel işş

Deryaaaaa napiyon gizzzz

suratınııı yirrriiiiiimmm ben o suratıı çoook seviyoom aşağa aşağaaa bakıyooo

kuzucum merabakııızzzzzzzzzzz hamilelik şüphelerin varmı kuzucumm hadi bakalım inş vardırrrrya valla giremiyorum çok yorgun oluyorum işte bugün kendimi iyi hissettim bi bakınım dedim çıkamıyorummmm

kuzucum merabakııızzzzzzzzzzz hamilelik şüphelerin varmı kuzucumm hadi bakalım inş vardırrrrya valla giremiyorum çok yorgun oluyorum işte bugün kendimi iyi hissettim bi bakınım dedim çıkamıyorummmm

canııııııııııııııııııııııııııııııımayyyy olabiliiiir tatlım yaaaa:18:inş bekliyorum bakalıııııımçok yorma kız kendinii sende çalışmalar nasıııı cnmm:26:seninle aynı zaman kan testi yaptırmıştık galibaa pıhtı testiii

Biricik napiyon cnm ya artik gorusrmiyozz
Sessiz topik takipcisi oldun kurslarin disinda
Senden hbr alamiyoz

Cnmmm
Napimm artık kurslardan bile sıkıldım napimm gitgit sonu yok ewde de can sıkıntısı
Bugün öğleden snra gitmedim kursa arkdşlra uğradm eşim aradı kaynoşa gidelim dedi yemeğe çağırmış anası ok dedim teyzeme gittim çay içerken oda geldi shbt muhbbet
Kalktık kaynoşa gittik ymk yedik ewe getirdi beni işe gitti kocişş
Bnde tek başıma sıkıluyorumm
Napim gülüm yaa sizleri okuyorum kafam dağlıyo
Hep sizinleyim yani
Başağın resimlerine baktım çok güzeller maşallahh
Sen nasılsın tatlımm
Biliyosun ben arada dağlıyorumm
Bu arada kocişim dün bi torba dolusu parfüm aldı bana bide arayıp isimlerini soruyo
Ayy dio bi süpriz bile yapamıyorumm )
Dün bi ona sewindim parfüm delisi olarakk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…