Bugün sabah pek erken kalktım şimdikte sersem gibiyim ama uyumakta istemiyorum yarınada yemekli misafir var ooofffben hamile olabilirim dinleniyim dedikçe işler beni buluyo valla yaa
canavarlarımmmm çookk dadluuu ama yoruluyorum işte yapacak bişe yokkkkya sende pko mu varki sevinç klomen kullanıyon ben pkoluyum doktorum hep klomen verirdi aysunada vermiş ben anlamadım ki:26::26::26::26::26::26::26:
Deryaaaaanapiyon gizzzz
durucuum napıyosun karşılaşamıyoruz hiç cnmmçook dadluuu dimiiii onlarrrr ohhh ne güzel işş
suratınııı yirrriiiiiimmmben o suratıı çoook seviyoom aşağa aşağaaa bakıyooo
Offf yaaaa boyle durumlarda misafirden nefret ediyom
Ne yimek yapacan cnm
valla bende...domatees çorba rulo köfte pattiiis püre pilav dolma börek salata tatlıyıdas kociş getirceek çerez merez meyvaaa
Dolma ile pilav ne alakaaaaa
Ver kiz sinifta birak hatta
Bu arada hoca hoca cemaate sahip cik
Izinden gidiyok zaaar
Kız napıyım önce çorba sonra kötfe pilav püree koyucam tabağaa ortayada börek dolma felan koycam işte yaprak sarma dolma dediğiim
kuzucum merabakııızzzzzzzzzzz hamilelik şüphelerin varmı kuzucumm hadi bakalım inş vardırrrr ya valla giremiyorum çok yorgun oluyorum işte bugün kendimi iyi hissettim bi bakınım dedim çıkamıyorummmm
amannnnn hocanın kendine hayrı olsa kendi saçına sürergerçiii hoca osu.....sa cemaat mıçar demi cemaat napsın suç hocada
amannnnn hocanın kendine hayrı olsa kendi saçına sürergerçiii hoca osu.....sa cemaat mıçar demi cemaat napsın suç hocada
Tmm oldu simdi sarma desene
Aynen hocam vallaaa micasim geldi
Aynen hocam vallaaa micasim geldi
kız kadın benim lafımımı bekliyodun yürü git boşaltıma geççç
kız kadın benim lafımımı bekliyodun yürü git boşaltıma geççç
Aaa bizim karilarr sapittiiiseviiinç senin sobada çay varmı bi bardak viir de içelim gııı sıcak sıcak
Biricik napiyon cnm ya artik gorusrmiyozz
Sessiz topik takipcisi oldun kurslarin disinda
Senden hbr alamiyoz
olmazmi tatlim fokurduyor wallaaaa
Yaw duman nirde dogurdumu yoksaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?