Cnm topikte normal dogum yapanlarda var ama dr onermezse sezeryan oluyor cunku kan sulandirici igneyi
Daha once birakmak gerekiyor normal dogum supriz geliyor vakti belli olmadigi icin
Igne bir gece oncede yapilmis olabilir felan diye ama normal doguranda cok cnm
Benim ilk dogum sezeryan oldugu icin zaten oyle olacak..
Kan sulandirici once kesilmezse dogumda asiri kan kaybedebilirsin veya kanini durduramazlar anladinmiama normal doğumla ne alaka ben anlamadım hala
beni topiğine alsana
ıyı geceler kzılarr
sevıcn faceye yazmıssın gerı nıye cıktın
ben mutfagımı temızledım halımı yıkamaya verdım bugun yarında kırmızları beklıyorum bakalım gelınce doktra gıdecem
bu aradı bısey sorcam pasa burayı terk mı ettı:26:
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HATUNLAR NASILSINIZ?yarın doğuruyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dua edin bana çok heyecanlıyımmm:111::111::111::111::111::119::119::119:
tamam canım için rahat olsunolsun cnm ben anlattm saana gerı degıılsn artık :) ılkı tutmadı 2.sını oldum bugun bakalm nolck kuzucm dua et baana ısmımı soyyle olurmu :))
kanamam bittiiiiiiiiGece sohbet yok bebekle isigi kapat los isik olsun cok sicaktan yatmiyor bence zavallicik
Bir kis gecesi sabaha kadar uyumayan oglani gece kapip serin odaya gittik
Deliksiz uyuduydu yavrucak
Tmm iste gece senlenmis dediklerimi uygula kiz kanaman bittimi
Carpistinmi heriflen
Pirti deelpihti
Saol cnm geldi yaza cektiriyozzzz
Petekler kombi ohhhh
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HATUNLAR NASILSINIZ?yarın doğuruyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dua edin bana çok heyecanlıyımmm:111::111::111::111::111::119::119::119:
kızlar pazartesi aranızda olucam haberiniz olsun şimdi işlerim var çıkıyourm ama sizleri ara ara okuyorum
40-28:12 gun daha sabret basak hnm
Carpisma meraklisi
40-28:12 gun daha sabret basak hnm
Carpisma meraklisi
Begoo napiyon annem
Kuz sara tup bebek yaptirdiya
Yarin test gunuymus :18:
Insallah ikizleri bu defa gelmistirr
Begoo napiyon annem
Kuz sara tup bebek yaptirdiya
Yarin test gunuymus :18:
Insallah ikizleri bu defa gelmistirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?