Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ama normal doğumla ne alaka ben anlamadım hala

ıyı geceler kzılarr

sevıcn faceye yazmıssın gerı nıye cıktın

ben mutfagımı temızledım halımı yıkamaya verdım bugun yarında kırmızları beklıyorum bakalım gelınce doktra gıdecem

bu aradı bısey sorcam pasa burayı terk mı ettı:26:

Kiz cikiyom dedim ciktim iste
Ellerine saglik isi bitirmissin
O kor olasica kirmizilar gelmez insallah
Pasa izinli bir muddet olmayacak

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HATUNLAR NASILSINIZ? yarın doğuruyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dua edin bana çok heyecanlıyımmm:111::111::111::111::111::119::119::119:

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HATUNLAR NASILSINIZ? yarın doğuruyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dua edin bana çok heyecanlıyımmm:111::111::111::111::111::119::119::119:

canım allah hayırlı dogum versın bebegınde sende saglıklı saglıklı evınıze dönün dualarımdasn kuzucum

olsun cnm ben anlattm saana gerı degıılsn artık :) ılkı tutmadı 2.sını oldum bugun bakalm nolck kuzucm dua et baana ısmımı soyyle olurmu :))
tamam canım için rahat olsun
kanamam bittiiiiiiiidoktor kırkın çıkmadan çar pışma
rahim kendini toprlasın öyle çarpış dedi
bebeği emzirirken kocam "benmde canım çekti" diyor
adam düz duava tırmanıyyo:18:
ilk çarpşma nasl olcak çok merak ediyorum
--------------

Saol cnm geldi yaza cektiriyozzzz
Petekler kombi ohhhh

hadi hayırlısı canım benm Rabbm bebeğine kavştursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
kızlar pazartesi aranızda olucam haberiniz olsun şimdi işlerim var çıkıyourm ama sizleri ara ara okuyorum

Ayyyy hurremcim sagsalim dogurupta 3. Oglunu kucagina alirsin insallahhhhh saglikla sihhatle canim
Dua ediyorummm bize haber ver yaman beyin resminide koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…