Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Benim arkadas kazayla seyetmis kocasiyla hemen yataktan firlamis
Iyice yikamis dus felanda almis icini disini yikamis
Bebegi kucuktu o yuzden istemiyordu ama o ay hamile kaldi dusun yani

jkazayla şey edenleride anlamıyorum
kazayla içeri girmezki o

kız sen cok gerı kalmıssn bugun 2. asılamamı oldum ben agrım var.. dıorum kı asılamadan bı saat sora cısımı ettım spermler cıkmsmıdır anladınmı

Annem 20 gunlukken yari kirkini cikarmaya gelmisti
Normal kirk gibi cikardi bundan sonra korkma dediydi
Banada kaynosgilde biliyordu yari kirki cikinca cok rahatsiz etmediler
Tek kalabilirsin artik dedilerdi sanki cok gerekler

he bende hep yalnız yatıyom zati kıcam ve annem sıcakta yatamıyor
sabaka kadar olişle ben uğraşıyomuyku sersemi bebeği emzirirken korkuyorum uyuyakalcam diye
keşkem benm kaynoşta sennki gibi anlaşyışlı olsada artık çok rahatsız etmese

kız sen cok gerı kalmıssn bugun 2. asılamamı oldum ben agrım var.. dıorum kı asılamadan bı saat sora cısımı ettım spermler cıkmsmıdır anladınmı

geç kaldsım tabii kuzum
anladım şimdi inşallah boşa çıkmaz emeklerini hayatım
1 saat çok uzun bi süre heralde çişini etcen
bence bişi olmaz tutacağı varsa 10dkda da tutar kanımca Rabbm bu kez nasb etsn cnm

olsun cnm ben anlattm saana gerı degıılsn artık :) ılkı tutmadı 2.sını oldum bugun bakalm nolck kuzucm dua et baana ısmımı soyyle olurmu :))

Gece sohbet yok bebekle isigi kapat los isik olsun cok sicaktan yatmiyor bence zavallicik
Bir kis gecesi sabaha kadar uyumayan oglani gece kapip serin odaya gittik
Deliksiz uyuduydu yavrucak
Tmm iste gece senlenmis dediklerimi uygula kiz kanaman bittimi
Carpistinmi heriflen
sevinç pırtı topiğine kaçmş
burnauma zeytin kokusu geldi

Pirti deel pihti

Tabi cnm 1250 tl oduna komure para veriyom bir oda isiniyor
Sicak su yok ocaga gaz yok dogalgaz baglaninca super olacak

evet abla oyle daha pahallı.. butun odaları acarsın kısıkda olur :) benım merkezı sıstem bızde sıcaktan duramıorz bıde benım evım 8. katta.. aylık 2oo verıoz en fazla 5 ay kıs olsa 1000 senden ucuz oluyo yıne

iyileşmişin kuzucum çok geçmiş olsun dikkat et kendine ya sevinç bişe soracan kan pıhtılaşması olanlar normal doğum yapamıyolarmıymış illa sezeryanmı olacakmışşş varmı öle bişe

iyileşmişin kuzucum çok geçmiş olsun dikkat et kendine ya sevinç bişe soracan kan pıhtılaşması olanlar normal doğum yapamıyolarmıymış illa sezeryanmı olacakmışşş varmı öle bişe

Cnm topikte normal dogum yapanlarda var ama dr onermezse sezeryan oluyor cunku kan sulandirici igneyi
Daha once birakmak gerekiyor normal dogum supriz geliyor vakti belli olmadigi icin
Igne bir gece oncede yapilmis olabilir felan diye ama normal doguranda cok cnm
Benim ilk dogum sezeryan oldugu icin zaten oyle olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…