Sanki yalangörende doğru sancak
ıyıyım ablamm heeheee sara ablamdan beklıom guzell haber yazdm tup bebegede ama cıkms gormems msjda attm gercı dun... bende yapcam tup ıkız bebekkkk ıstıorumm :)))
kadın seneye sobadan kurtuluyonnu
çiçuğu emziriyim geliyom
Sanki yalandaha dogurmadan hesap yapiyordun nasil carpisirim anami nasil atlatirim diye
gerek kalmaz insallah
kiskan kari
ınsallah ablacımm sen naptınn klomen bıttı ıgneyı olmadın bılıorm sen bol bol carpıs :)))
yok annem yaa benden hayır yok bu ayyyy hala gribi üzerimden atamadımki ne çarpişması
yapıstı kaldı lanet grıppbanada doktor salı carsamba carpıs dedı cok agrım var carpısamıcam sol kasıgım agrıo sankı ıcerden bısey atıyo pıt pıt yada batıyo :)
sorma canım tam bugün iyiyim diyorum yok anam halim yok boğazım ağrıyor bir defa çarpıştıydım zamanını bile hatırlamıyom
sende dikkat et üşütme
bısey dıcem ıster gul ıster nanık yap :) ben en son ılk asılamın ertesı gunu carpıstım sonra15 gun bekledım sonrada tutmadı dıye moralım yoktuu desem yanı tam 26 gun:)))))))))))))
inanırım zavallı adammmm
kızzz beklemiş süpermenle aşılama yapılmıyorkiiii bayatlar
yok allahtan anlayıslı bır ınsan napıyım abla tutmadı moralım bozuk omu gelcektı aklma ::)) bıde belım tutmustu zatii :))
benim kocamda çok anlayışlıdır gebe kalınca bize yasak yaa adamın heç sesi çıkmaz
yok allahtan anlayıslı bır ınsan napıyım abla tutmadı moralım bozuk omu gelcektı aklma ::)) bıde belım tutmustu zatii :))
kızz sorma yeni doğduğunda beyaz böcüktü aynı bana benziyoduMaasallah kuzuyaa basak kuz bu benim olis gibi kara bocuk haaa
Bide yatakinda ceksende gorseydik
inşalllah kızzzzzzzzzz iki canlı olarak gelirsinsenın suratınııı yerımmmmmmmm yerrr :) su asılama mevzularm gecsın gelıp totonu ısırcammmm :)
ee çar pışmada ihtiyaç dimiSanki yalandaha dogurmadan hesap yapiyordun nasil carpisirim anami nasil atlatirim diye
gerek kalmaz insallah
kiskan kari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?