Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yapıstı kaldı lanet grıpp banada doktor salı carsamba carpıs dedı cok agrım var carpısamıcam sol kasıgım agrıo sankı ıcerden bısey atıyo pıt pıt yada batıyo :)

sorma canım tam bugün iyiyim diyorum yok anam halim yok boğazım ağrıyor bir defa çarpıştıydım zamanını bile hatırlamıyom
sende dikkat et üşütme

sorma canım tam bugün iyiyim diyorum yok anam halim yok boğazım ağrıyor bir defa çarpıştıydım zamanını bile hatırlamıyom
sende dikkat et üşütme

bısey dıcem ıster gul ıster nanık yap :) ben en son ılk asılamın ertesı gunu carpıstım sonra15 gun bekledım sonrada tutmadı dıye moralım yoktuu desem yanı tam 26 gun:)))))))))))))

bısey dıcem ıster gul ıster nanık yap :) ben en son ılk asılamın ertesı gunu carpıstım sonra15 gun bekledım sonrada tutmadı dıye moralım yoktuu desem yanı tam 26 gun:)))))))))))))

inanırım zavallı adammmm
kızzz beklemiş süpermenle aşılama yapılmıyorkiiii bayatlar

Son düzenleme:
Maasallah kuzuyaa basak kuz bu benim olis gibi kara bocuk haaa
Bide yatakinda ceksende gorseydik
kızz sorma yeni doğduğunda beyaz böcüktü aynı bana benziyodu
ama sanırım kara böcük oluyo gitgide baabsına benziyo
taaam yatakında da çekerik
senın suratınııı yerımmmmmmmm yerrr :) su asılama mevzularm gecsın gelıp totonu ısırcammmm :)
inşalllah kızzzzzzzzzz iki canlı olarak gelirsin
ege de büyümüş olur sevilmelik olur
Sanki yalan daha dogurmadan hesap yapiyordun nasil carpisirim anami nasil atlatirim diye

gerek kalmaz insallah

kiskan kari
ee çar pışmada ihtiyaç dimi
sen herün çarpışıyodun amaeski performansın yokbu günleridem,i görcektik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…