Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o zaman 18 kilo ile doğurursun
aman sağlıkla doğurda boncuğum hepsi boşşşş
eyşanımızı sağlıkla kucağına alda
valla ben 12kiloyla doğurdum
dumanın kilolar coşmuşşşşşşş
benmde göbeğim kaldı accık mekikmi çekmem gerek bilmem
duman mesaiye başladı doğuracak hayla çalışıyiiiii
başak hanım kocası sadrazamın torununa kahvaltı hazırlıyor
begooo sende geziyonmu

okumus kacmıs basak ben kaldım yıne tek basıma ( neyse erkan bu hafta 4 te gelıyo yuppı :) gelsın bana yemek yapsın :)))

Ohhhh ne guzelll gecen hafta ben hasta yatarken herifcegizim bulasiklari bile
Makinaya diziyordu Allah razi olsun 2 gundurde sabah sobayi yakip gidiyor
Kalkiyoz ew sicacik

Başak Hnm benim bebikim tombik olacak bi kere ondan senden fazla kilo aldım suanda 2500 gr normalden 10 gün büyük maşallahhh napalım yaniiii doğumdan sonra veririm kilomu ne hava atıyorsun

Son düzenleme:
Sevinç demek 10. Da kız doğum yaptı bebek iyimşymiş... Allah önce beydağlıya sonra isteyen tüm pıhtılılara nasip etsin

Ohhhh ne guzelll gecen hafta ben hasta yatarken herifcegizim bulasiklari bile
Makinaya diziyordu Allah razi olsun 2 gundurde sabah sobayi yakip gidiyor
Kalkiyoz ew sicacik

abla ıkımznde esınden allah razı olsn vallahı basakın kocasına uyuz oldum kızın kırkı cıkmamıs kalk kendın hazrla kahvaltı bıde fotoda kendı dogrms gbı kasılmss hıhh basosum tasıdı 9 ay basos dogurduu onu :))

Başak Hnm benim bebikim tombik olacak bi kere ondan senden fazla kilo aldım suanda 2500 gr normalden 10 gün büyük maşallahhh napalım yaniiii doğumdan sonra veririm kilomu ne hava atıyorsun

oyy senın kıznı operım cokk cooook ınsallah senın gıbı boncuk olur :) kılo verılır kuzucum zaten normalde ıncecıkmıssın bebısı saglıklı olsunda

dumanım napıon ya bana yazmıon soll kasıgım resmen batıyoo neden acaba anlamadm ılkte yoktu hıc neyse dınlemıom kendımı ben :)) sen cok guzel bı anne olcan varya oyle yakısmıs kı sana kılo bal olmussun ballll :)

Hanımlarr ben geldimm

Özledinizmi beni

Ay ebn çok özledim vallah hastaydım girememdim aşkitoma zamn ayırdım artık fazla giremeycem kavga ediyook yoksa

Napıyonuz azcık özet geçin banada Okadar geçmişi okuyamayacağım

Cnm çalışırken bakıyorum. Ayy sağol valla güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var:) ağrı çoksa Dr a bi sor derim

Son düzenleme:
herkes üşütmüş topikteki belliki..bnmde üşütmem yakındır..üşüyom çok burnumda akıyo ,
annemle zaaman geçiriyyoz işte.oyuzden çok sık giremiyorum ama ara ara uğrarım hatunlarım..özledim sizii

Cnm çalışırken bakıyorum. Ayy sağol valla güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var:) ağrı çoksa Dr a bi sor derim

valla ıcımden gelenı soyledım kılo bı ınsana bu kadar yakısır boncugum benım fıstık gıbısınn cok zayıfsın normalde kızın ınsallah sana benzer tas gbı hatunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…