herkes üşütmüş topikteki belliki..bnmde üşütmem yakındır..üşüyom çok burnumda akıyo,
annemle zaaman geçiriyyoz işte.oyuzden çok sık giremiyorum ama ara ara uğrarım hatunlarım..özledim sizii
Ikircikli maymus oHeeee sevinç yaaaa bide bana hava atıyo ikircikli karı
Sevinç demek 10. Da kız doğum yaptı bebek iyimşymiş... Allah önce beydağlıya sonra isteyen tüm pıhtılılara nasip etsin
Begümcümmm Allah bi kız da sana versin peşinden oğlanda versin 3 çocuğun olsun inş:)
Kimse özlememiş beni
küstüm konuşmuyorum
Kimse özlememiş beni
küstüm konuşmuyorum
ben ozledm kzuumm
hiçç cevap vermedinizz vallah
Kıyamam kuzum ya gördüm ağrın varmış kasıklarından geçmiş olsuncanm cok agrım var benım arada baktım yazılara ask olsn
Kıyamam kuzum ya gördüm ağrın varmış kasıklarından geçmiş olsun
evdeyım hastadı sevinç abla ya
Bizimkide rahatsız oldu buutun gun kk desin diyo geldi şifremi değiştirdibende geri aldım
Burda yagmur yağıo mübarek durmadı 3-4 gundur hatta bak gökkuşagı bilem açtı bugun Eki Görüntüle 574345 Eki Görüntüle 574346
hadi hayırlısı inşallahdun oldu 2. asılamam kuzum bu sefer agrıım var gecn sefer yoktu tutmadı ıkıncıyı yaptrdk hayırlısı artıkk.. sn nasılsn bıtnm
ço hoş demi gökkuşagım masal gibi bende ilk defa gördümCok gecmis olsun cnm valla bende hasta oldumdu
Gokkusagida cok guzelmisss
hadi hayırlısı inşallah
ağrın varsa kesin muhtemelen hamişsin
Ben de iyiyim napayım evdeyim yeni yıl için balkonu süsüledik ışıklandırdık felan çeker koyarım bi ara mızmızlıgın üstümde bu aralar
ço hoş demi gökkuşagım masal gibi bende ilk defa gördüm
hastalık havası abla aman alalh korusun biz toparlanıyozda çocuklara birşeycik olmasın
Begoo pkolu karilar topikinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?