Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar napıyosunuz...begümcüm ağrı varmı hala? misafir gelecek bize bende onlar gelmeden bi bakıp çıkayım dedim,özledim uzun uzun durmayı

evet canım unutunca suprız oluyo sanırım kzucum ınsallahh tutar da benı bekletmez artık bebegım.. sen nasılsnn bebısın nasıll

evet canım ıdeal boyutta allaha sukur ama negatıf gordgum ıcın sureklı yoruldum
ınsallah tutucakk catlamısda anladım catladıgnı akıntımdan

maaşallah yumoşuna herşey yolunda bak bozma moralini bizde iyiyiz canım çok şükür herşey yolunda gidiyo maaşallah yarın kontrolüm vardı ama sabah bi baktık kar yağmış biraz oyüzden yarın yol durumu ne olur gidebilirmiyiz bilmiyom

hıııh gezerim nooolmuş face benim diilmiii arada ordaki mart annelerine takılıyom

yapıstı kaldı lanet grıpp banada doktor salı carsamba carpıs dedı cok agrım var carpısamıcam sol kasıgım agrıo sankı ıcerden bısey atıyo pıt pıt yada batıyo :)

aaferim canım sen bööle devam et ilki gibi boşa gitsin odaaa yörü git adama cilve yap işve yap yapın bu 2 gün asıl ne güzel yumoş çatlayınca oluyo o sancı sende okadar para ver sonrada değerlendirme fırsatı git çalış ne gezion burda çalışmayana çicuk yok

verdınmı esınn kahvaltsını cnmmm
:18::18:
okumus kacmıs basak ben kaldım yıne tek basıma ( neyse erkan bu hafta 4 te gelıyo yuppı :) gelsın bana yemek yapsın :)))
ayy hemen çıkıverdimdi ben
Başak Hnm benim bebikim tombik olacak bi kere ondan senden fazla kilo aldım suanda 2500 gr normalden 10 gün büyük maşallahhh napalım yaniiii doğumdan sonra veririm kilomu ne hava atıyorsun
maaşallah diyelim nazar değmesin annesi
banada doktor 1gün önce 3000dedi
ertesi gün doğurdum 2900 dediler
nasıl olduysa
Heee o sican kadar dogurdu 2900 bizim kizimiz tombik
kilolu doğurmak marifet deel zaar sende eyi bilirsin,sonradan alması daha iyi kiloyu
hem küçük olmasa oğlum nasıl çıkarırdım kukuştan
Heeee sevinç yaaaa bide bana hava atıyo ikircikli karı
seninki sezeryan sen 5kg da doğursan olur

kızzz tüymü değiştirdin kkediiiiiiiiiiiiii noldu sana keş para mı verdin yine kk ya
Ikircikli maymus o

Ewet canim aminnnn insallahhhhh

hoşgeldinn...ne güzel bi gökkuşağı öyleee izmirrrr izmiiirrrrr ne güzel memlekettt
öyledir benim memleketim
kızzz tüymü değiştirdin kkediiiiiiiiiiiiii noldu sana keş para mı verdin yine kk ya

yok gıııııııııııı kedi355 di diyeri onu konuştum kapattık mune saolsun , bunu açtık tekrar sistem fazla ceza vermiş

slm kızlarr....sevinç karısı ben dimedimmi aralığın başında bu ay sık gelemeyebilirim diee...işler yoğun bugün 3000 sayfa defteer mühürledim kollarım ağrıo sırtım ağrıo( 14-15-17-19-22 aralık günlerinde gece 12 de falan gelirim eve bilgilerinize...

kimler hamiş sara ablam hamişmi tüpbebek yaptırcaktı

begümüm hayırlı olsun aşılaman cnm hadi hakkında hayırlısı..

başak egeye bi öpücük kondur kıs yerimeee

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun bebişin darısı tüm isteyenleree

oooy esmer böcük seniii o ağzını burnunu yerim senin iyi toparlanmış maaşallah yaaa kime benziyo kız buuu hanginize çekmiş?
oyyy ben EGE nin bu yeni fotolarını görmemiştim pek tatlı büyümüş maşallahhh.... başakkk o senin alıp sarılıp yattıgın oyuncakmı????
dogduktan sonra şişleri iniyo bebelerin ondan zayıflamıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…