Borulcem hamileymis
2 senelik evli 1 senedir korunmuyordu
Darisi baslarimiza
pkoluyum bende okuyom ne yazıolar dıye yazmıom okuyom sadece :) nerdeyse hepsı tuple bebek sahıbı olms.. ama bengısuda catlatma ıgnesıyle oldu nasıpp ıste
Allahin vermeye gonlu oldumu veriyor iste
Gecen ay cok grip oldu annesigilde kaldi okuldan rapor aldi
Kocayi dogruduzgun goremeden hamile kaldi
Kafaya takmayin diyom
Takmayinca oluyor
bencede kafaya takmıcan dusunmucen o zaman oluyo abla hayırlısı olsn gorumcenede kac yasndaydı
26 yasinda canim cok grip oldu igne ilacc rapor aldi ogretmen
Okula bile gidrmediydi Allah tamamina erdirsin darisi basimiza amin..
Grip olmus faranjit felan onun icin igne
Kocisle ilgileniyordum
Tebrikler cnm Allah tamamina erdirsin begum bakk
evdeyım hastadı sevinç abla ya
Bizimkide rahatsız oldu buutun gun kk desin diyo geldi şifremi değiştirdibende geri aldım
Burda yagmur yağıo mübarek durmadı 3-4 gundur hatta bak gökkuşagı bilem açtı bugun Eki Görüntüle 574345 Eki Görüntüle 574346
evet canım unutunca suprız oluyo sanırım kzucum ınsallahh tutar da benı bekletmez artık bebegım.. sen nasılsnn bebısın nasıll
evet canım ıdeal boyutta allaha sukur ama negatıf gordgum ıcın sureklı yoruldum
ınsallah tutucakk catlamısda anladım catladıgnı akıntımdan
Hurrem carsambaya doguruyiiiiii
Sira dumanda
Umudum ve seray ise girdi kayboldular
Pasa bizi terketti
Belos cani istemezse gelmiyor
Bengisu su anda facede fink atiyiii
Biricikk kayip
Polly nescafesini yudumluyordur bensiz
Hadisko anasinin yanina ist. Gitti
Deryaa da kayip
Rahmetli Sessada kayip
Taze anneler firsa buldukca
Gelip okuyup kaciyiler insan rapor virir
Duru okulda yoruluyor aksam herifiyle mesgul
2 aydir bizi terkeden canum taze gebemiz ayaklari
Yerden kesilmis ucuyorr
Nazoo sessizlige gomuldu annesigili yolcu etti ise guce daldi
Begum bunalim bir sekilde asilamaya gitti
Sara tup bebekle ikizlerini aldi ewde keyif yapiyoooo
Sewinc yatakinda tv izliyor yimeginide yapti
Unuttugum gacilar varsa kusura bakmasinlar
yapıstı kaldı lanet grıppbanada doktor salı carsamba carpıs dedı cok agrım var carpısamıcam sol kasıgım agrıo sankı ıcerden bısey atıyo pıt pıt yada batıyo :)
:18::18:verdınmı esınn kahvaltsını cnmmm
ayy hemen çıkıverdimdi benokumus kacmıs basak ben kaldım yıne tek basıma( neyse erkan bu hafta 4 te gelıyo yuppı :) gelsın bana yemek yapsın :)))
Başak Hnm benim bebikim tombik olacak bi kere ondan senden fazla kilo aldımsuanda 2500 gr normalden 10 gün büyük maşallahhh napalım yaniiii doğumdan sonra veririm kilomu ne hava atıyorsun
Heee o sican kadar dogurdu 2900bizim kizimiz tombik
seninki sezeryan sen 5kg da doğursan olurHeeee sevinç yaaaa bide bana hava atıyo ikircikli karı
oooy esmer böcük seniii o ağzını burnunu yerim seniniyi toparlanmış maaşallah yaaa kime benziyo kız buuu hanginize çekmiş?
kızzz tüymü değiştirdin kkediiiiiiiiiiiiii noldu sana keş para mı verdin yine kk yaHanımlarr ben geldimm
Özledinizmi beni
Ay ebn çok özledim vallah hastaydım girememdim aşkitoma zamn ayırdım artık fazla giremeycem kavga ediyook yoksa
Napıyonuz azcık özet geçin banada Okadar geçmişi okuyamayacağım
Ikircikli maymus o
Ewet canim aminnnn insallahhhhh
öyledir benim memleketimhoşgeldinn...ne güzel bi gökkuşağı öyleee izmirrrr izmiiirrrrr ne güzel memlekettt
yok gıııııııııııı kedi355 di diyeri onu konuştum kapattık mune saolsun , bunu açtık tekrar sistem fazla ceza vermişkızzz tüymü değiştirdin kkediiiiiiiiiiiiii noldu sana keş para mı verdin yine kk ya
merhabalar
bende 28 yaşında 3 yıldır evli olan bir bayanım..ve başından beri bebek istedim.fakat olmadı.geçen ay aşılama yaptım yine olmadı.ama bu ay hiç beklemiyorken geldi bebek.
bende günlerce aylarca yazılanları okur, dert ortağı arardım kendime.sırf belki moral olur diye yazmak istedim.
oyyy ben EGE nin bu yeni fotolarını görmemiştim pek tatlı büyümüş maşallahhh.... başakkk o senin alıp sarılıp yattıgın oyuncakmı????oooy esmer böcük seniii o ağzını burnunu yerim seniniyi toparlanmış maaşallah yaaa kime benziyo kız buuu hanginize çekmiş?
dogduktan sonra şişleri iniyo bebelerin ondan zayıflamıştır...:18::18:
ayy hemen çıkıverdimdi ben
maaşallah diyelim nazar değmesin annesi
banada doktor 1gün önce 3000dedi
ertesi gün doğurdum 2900 dediler
nasıl olduysa
kilolu doğurmak marifet deel zaar sende eyi bilirsin,sonradan alması daha iyi kiloyu
hem küçük olmasa oğlum nasıl çıkarırdım kukuştan
seninki sezeryan sen 5kg da doğursan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?