Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canım gözünaydın 10 pozitif geç döllenme olmuş inş. 2 gün sonra yükselecek değerin çooook sevindim senin adına

ablammmm hayırlı olsunn pozıtıf 10 ste ınsallah katlayarak devam eder cok sevndm darısı basıma

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah hayatım yaaaaaaaa
ne belirsizliğiiiiiiiii 10 işteeeeeeeeeeeee Allahım tamamına erdirsin inşallahhhhhh

çok sağolun kızlar Allah hepiniziden razı olsun dumancım inşallah bi avazda kurtulur bebeğini kucağına alırsın hepiniz çok iyisiniz iyiki varsınız iyiki sizin gibi güzel insanları tanımışım

Merhaba kızlar nasılsınız

Duman ablacım inşallah Tek seferde bebişini kucagına alırsın

Saracım inşallah bebeişin senınledir değerlerin katlanır inşalahh

Begümüm nasılsın kuzumm Ne var ne yok ağrılar nasıl çalışmlar nasıl çok umutluyum bu sefer senden hayırlısıyla kızzzzzzzzz

Beydağlı sevinç ablaa

Bizimkininde çocuk sevgisi kabardı ne hayırsa senden çok güzel anne olur bi kız çocuğumuz olsa ağzını yüüzünü yesek diyor.

hahahaha çıldırdı evliklik tarıhini erkene çekicez sanırım

Son düzenleme:
demedimmi ben sana geçmiş olsun diye geçmiş olsun canımmmm, dikkat et kendine..valla dalgınım çalışıyorum bi yandan ondan kaçırmışım AFFET BENİİİİİ

kolay gelsinnn
tamamm affettim seni bidenem
ayyyyy çokkksewindim saracımm ALLAH tamamına erdirsin..daha çok yeni gebeliğin aman deyim dikkat et
ay walla bunalıma girer insan yaaa...kız benim eltimde ilk çocuğunda tam 40 gün hiç yataktan çıkmadı,sizde ecuk cilve yapsaydınız yaa..
görüşürüz canım bende çıkayımda yimemi yapayım
kendine iyi bak doktora mutlaka git erteleme canım
gittim bebeamm kıcam geldi götürdü şiddetli soğuk algınlığı ve boğaz enfeksiyonu olmuş..ilaçlarımı içtim,sarayı merakımdan girdim güel haberide aldım inşaallah dewamıda gelir...
allaha emanet oll ablam senı cok sewıorum
bende seni sewiyorum kuzum benim

çok sağolun kızlar Allah hepiniziden razı olsun dumancım inşallah bi avazda kurtulur bebeğini kucağına alırsın hepiniz çok iyisiniz iyiki varsınız iyiki sizin gibi güzel insanları tanımışım

Canimmm iyiki sende varsin bizde seni tanimisizz bebeklerini dogurdugun hbrleride aliriz insallahh

inşaallah hiç gelmez kırmızıların hamişsindir kuzum

Cok gecmis olsun cnm valla bogaz enfeksiyonu cok illet bise seni cok iyi anliyorum

Valla durdugunuz hataaa

bıtanemmmm ınsallah ya olcak dun calısma vardı bugun yok :))

amin canım Allah seninde gönlündeki muradını versin sevdiğine bağışlasın

sağol canım Allah razı olsun senden

Canimmm iyiki sende varsin bizde seni tanimisizz bebeklerini dogurdugun hbrleride aliriz insallahh

amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…