sara ablacım ınsallah degerın katlanır ınsallah bebgın senınledır
mrb kızlarrrr nasılsınızz
ısımı yapım yemegımı yapım sıze bakayım dedım kırmızlarım halan gelmedı benım
Canım gözünaydın 10 pozitif geç döllenme olmuş inş. 2 gün sonra yükselecek değerin çooook sevindim senin adına
ablammmm hayırlı olsunn pozıtıf 10 ste ınsallah katlayarak devam eder cok sevndm darısı basıma
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah hayatım yaaaaaaaa
ne belirsizliğiiiiiiiii 10 işteeeeeeeeeeeee Allahım tamamına erdirsin inşallahhhhhh
tamamm affettim seni bidenemdemedimmi ben sana geçmiş olsun diyegeçmiş olsun canımmmm, dikkat et kendine..valla dalgınım çalışıyorum bi yandan ondan kaçırmışım AFFET BENİİİİİ
kolay gelsinnn
ayyyyy çokkksewindim saracımmmerhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
ay walla bunalıma girer insan yaaa...kız benim eltimde ilk çocuğunda tam 40 gün hiç yataktan çıkmadı,sizde ecuk cilve yapsaydınız yaa..valla başak en son feci bunalımdaydııııı
lohusa kadın ew sobalı gidipte mutfakta kahvaltı hazırlarsa üşütür
gitsin aşağıda anası hazırlasın canım
heee benim komşum doğumlarında normal olsun sezeryan olsun
40 gün yataktan çıkmazmış
nerdeeeeee 10 gün zor yattım üstelik ameliyatlıydım
gittim bebeamm kıcam geldi götürdü şiddetli soğuk algınlığı ve boğaz enfeksiyonu olmuş..ilaçlarımı içtim,sarayı merakımdan girdim güel haberide aldım inşaallah dewamıda gelir...görüşürüz canım bende çıkayımda yimemi yapayım
kendine iyi bak doktora mutlaka git erteleme canım
bende seni sewiyorum kuzum benimallaha emanet oll ablam senı cok sewıorum
çok sağolun kızlar Allah hepiniziden razı olsun dumancım inşallah bi avazda kurtulur bebeğini kucağına alırsın hepiniz çok iyisiniz iyiki varsınız iyiki sizin gibi güzel insanları tanımışım
tamamm affettim seni bidenem
ayyyyy çokkksewindim saracımmALLAH tamamına erdirsin..daha çok yeni gebeliğin aman deyim dikkat et
ay walla bunalıma girer insan yaaa...kız benim eltimde ilk çocuğunda tam 40 gün hiç yataktan çıkmadı,sizde ecuk cilve yapsaydınız yaa..
gittim bebeamm kıcam geldi götürdü şiddetli soğuk algınlığı ve boğaz enfeksiyonu olmuş..ilaçlarımı içtim,sarayı merakımdan girdim güel haberide aldım inşaallah dewamıda gelir...
bende seni sewiyorum kuzum benim
Merhaba kızlar nasılsınız
Duman ablacım inşallah Tek seferde bebişini kucagına alırsın
Saracım inşallah bebeişin senınledir değerlerin katlanır inşalahh
Begümüm nasılsın kuzumm Ne var ne yok ağrılar nasıl çalışmlar nasıl çok umutluyum bu sefer senden hayırlısıyla kızzzzzzzzz
Beydağlısevinç ablaa
Bizimkininde çocuk sevgisi kabardı ne hayırsa senden çok güzel anne olur bi kız çocuğumuz olsa ağzını yüüzünü yesek diyor.
hahahaha çıldırdı evliklik tarıhini erkene çekicez sanırım
Gelcenizmii düğünüme kızzz doğru süyleyinnValla durdugunuz hataaa
bıtanemmmm ınsallah ya olcak dun calısma vardı bugun yok :))Merhaba kızlar nasılsınız
Begümüm nasılsın kuzumm Ne var ne yok ağrılar nasıl çalışmlar nasıl çok umutluyum bu sefer senden hayırlısıyla kızzzzzzzzz
Beydağlısevinç ablaa
Bizimkininde çocuk sevgisi kabardı ne hayırsa senden çok güzel anne olur bi kız çocuğumuz olsa ağzını yüüzünü yesek diyor.
kız hamiş olda cinsiyetine göre bitane atkı bere felan örimde gönderiyem bebişe istiyrum ya benden birşey olsun kız kardeşim gibisiniz hepiniz. özellikle senbıtanemmmm ınsallah ya olcak dun calısma vardı bugun yok :))
Gelcenizmii düğünüme kızzz doğru süyleyinn
kız değin yol olsun hepinizi uçakla gelirim bizzat alırım siz gelmek isteyin vallah çoluk çocuk alırımIzmir yakin olsa ben gelirdimmm
kız hamiş olda cinsiyetine göre bitane atkı bere felan örimde gönderiyem bebişe istiyrum ya benden birşey olsun kız kardeşim gibisiniz hepiniz. özellikle sen
kız değin yol olsun hepinizi uçakla gelirim bizzat alırım siz gelmek isteyin vallah çoluk çocuk alırım
Merhaba kızlar nasılsınız
Beydağlısevinç ablaa
tamamm affettim seni bidenem
ayyyyy çokkksewindim saracımmALLAH tamamına erdirsin..daha çok yeni gebeliğin aman deyim dikkat et
ay walla bunalıma girer insan yaaa...kız benim eltimde ilk çocuğunda tam 40 gün hiç yataktan çıkmadı,sizde ecuk cilve yapsaydınız yaa..
gittim bebeamm kıcam geldi götürdü şiddetli soğuk algınlığı ve boğaz enfeksiyonu olmuş..ilaçlarımı içtim,sarayı merakımdan girdim güel haberide aldım inşaallah dewamıda gelir...
bende seni sewiyorum kuzum benim
Canimmm iyiki sende varsin bizde seni tanimisizz bebeklerini dogurdugun hbrleride aliriz insallahh
beydağlı , begüm , başşşak benim kız kardeşimlerim gibisatisami geldik
Gerci ben ablayim dimi
beydağlı , begüm , başşşak benim kız kardeşimlerim gibi
Sen Sultanımsın ablamm
vallah kız ciddiyim burda alalhın izniyle arkadaşlııgmız devam eder gelip giderseniz . Benim aile küçük arkadaş çevrem zati yok sizi alırım kiivallamiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?