Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla ben içmem çok nadirdir anca misafirlikte ona bile içmiyorum diyorum
kahvenin hamile kalmayı zorlaştırdığını duyduğumdan beri içmiyorum
senin neyin var geçmiş olsun
iyi yapıyorsun nazocum çok hastayımm grip,üşme ,ateş,kemiklerim ağrıyor daha saymayım neyse..
kız süt tozu çokmu faydalı sanki o daha beter,gel koca gobeğinle çarp bana hadii
ayyyyyyyy o 3 yıl ugrastı be sıskosun yaslısın benden dedım :)) annmlerde bula bula bunumu buldun dedı cok aglattılar benı ama kalbı herseyden guzel kocamın dısıda bnce guzel bıraz sısko aama olsun .::)))

benimkide şimdi şişko oldu napalım ben onu göbekli marulum diye seviyorumm..bu lafı da ben getirdim buraya he patenti bana aittir..

beydaglıı ablamm progestan jel kullanmıstın ya sen.. o jel akıntı gıbı mı gerı gelıyodu.. dunden berı ınanılmaz akıntım var gunluk ped degsmekten anam agladı

senın lafınmı pek sewdımm ::)))

hee valla sen getirdin bende şişko mandalina derim

kaç kilosun sen heee valla çarparsam yıkarım heeee dozer gibi oldummmm
yok yağ gibi gidiyiiiiii
kaçak yağ gibimi

ozaman sende ıhlamur adaçayı ne bulursan iç kendine bak çabucak iyileş tekrar geçmiş olsun
bende evlendiğimde 48 dim şimdi oldum 58
neyse bu sefer gerçekten çıktım çüş görüşücüğüz

yawww yimek yapacam soğuktan mutfağa giremiyorummm
menüm belliii
kıymalı karnıbahar böyle patatesli havuçlu felan beydağlı sen bilirsin
yanına bulgur pilavı
yoğurt turşu felan sizde ne yimek var

beydaglıı ablamm progestan jel kullanmıstın ya sen.. o jel akıntı gıbı mı gerı gelıyodu.. dunden berı ınanılmaz akıntım var gunluk ped degsmekten anam agladı
evet canım o jel akıntı yapıyor...
işte buuuuu
emeğe saygından dolayı seviyorum seni
niye bizim emeğe saygımız yokmu
hee valla sen getirdin bende şişko mandalina derim
oda güzelmiş..
kaç kilosun sen heee valla çarparsam yıkarım heeee dozer gibi oldummmm

kaçak yağ gibimi

55 kiloydum en son ama biraz daha zayıfladım.şincik bilmiyorum....insan bir geçmiş olsun der

bu pıhtıcanlarda bir arkadaş vardı doktor boş gebelik kürtaj demesinmi
kızın dünyası başına yıkıldı başka doktora gitti bebeğin kalp atışları bile varmış
bu doktorların diplomalarını alıp yakmalı heee

evet canım o jel akıntı yapıyor...

niye bizim emeğe saygımız yokmu

oda güzelmiş..

55 kiloydum en son ama biraz daha zayıfladım.şincik bilmiyorum....insan bir geçmiş olsun der

allah allah abla gecen sefer akıntı yoktu jelde gerı gelmıyodu neler oluyorrr afedersn ped sırılsıklam oluyo tırsıom :////

içiyorum kuzum yaa sağolsun kıcam yaptıı...hadi gorüşürük
yawww yimek yapacam soğuktan mutfağa giremiyorummm
menüm belliii
kıymalı karnıbahar böyle patatesli havuçlu felan beydağlı sen bilirsin
yanına bulgur pilavı
yoğurt turşu felan sizde ne yimek var
ellerine sağlık
insan sobalı odadan çıkamıyorki,walla benim menü kocaya emanet ben ayakta zor duruyorumm...zaten bişeyde yiyemiyorum..

ellerine sağlık
insan sobalı odadan çıkamıyorki,walla benim menü kocaya emanet ben ayakta zor duruyorumm...zaten bişeyde yiyemiyorum..

valla yaaa sebzeleri alıp odada doğrayayım bari sonra bir koşu mutfakta yimeği yapar gelirim
geçen hafta 2 gün dışardan yedik oğlan beni anneannesine şikayet ediyor
annem bize yemek yapamadı babam aldı getirdi diye

ellerine sağlık

benım menude erkana emanet pazartesı sabahtan tavuklu bezelye ıle pılav yapmstm ıkı gun yedık bugun agrım cok erkan 4bckta gelcek bakalım ne getrck yada nappcak.. benm kocam ascı aynı zamanda super yemk yapar :))

walla çoğunun derdi para insanlar onlar için meta sadece başka bişey değil evet okudum bende onu onun yüznden kızın bebeğini alacaklardı,RABBİM korudu..
allah allah abla gecen sefer akıntı yoktu jelde gerı gelmıyodu neler oluyorrr afedersn ped sırılsıklam oluyo tırsıom :////
tırsma kız inşaallah güzel şeyer oluyo içerde...
kara böcüğün anası gelmedi bugün
herifine kaavaltı hazırlıyor zaaar
kıza acımıyormu bu yaaa,başakta benim gibi yalandan naz yapmayı bilmiyorr,heralde kimisi 40 gün yerinden kımıldamıyor..
bak bak karıya erken hamilelik kaprisimi bunlar
ben hep sewiyom seni sende beydağlıyı kıskanıyon hemşom o benim
bırakta olsun o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…