bende o gün sağıma soluma baktım kimseler yoktu içtim nesimi
:18: hayırlısı valla
iyi halt ettin..içmişmiş birde dilçıkarıyo töbe estağfur..
tövbe tövbeeeeeeeeeee
güççük caduya bak yaaa
iyi yapıyorsun nazocum çok hastayımm grip,üşme ,ateş,kemiklerim ağrıyor daha saymayım neyse..valla ben içmem çok nadirdir anca misafirlikte ona bile içmiyorum diyorum
kahvenin hamile kalmayı zorlaştırdığını duyduğumdan beri içmiyorum
senin neyin var geçmiş olsun
kız süt tozu çokmu faydalı sanki o daha beter,gel koca gobeğinle çarp bana hadiikız kaşığı batırdım çıkrdım gerisi hep süt tozu canım çekti kaç aydır içtiğim yok
aaa kahvesi az benimkinin bi kere üstüme gelmeyin yaaaa
canımmm ederim sağol sende dikkat et dinlen çok radyasyon alma... sende seviliyosun
ayy ben hepinize yeterim yaaaa
kızz buna kahve demek için 1000 şahit gerek..süt tozu bu süt tozuuu içinde nokta kadar kahve var aşerdim diyelim:)
kaç çaya karşıyımiçecekseniz yurdum riza çayı içinnn dellendirmeyin beiiiii
hadi canlarım kaçtım ben öptüm hepinizi
ayyyyyyyy o 3 yıl ugrastı be sıskosun yaslısın benden dedım :)) annmlerde bula bula bunumu buldun dedı cok aglattılar benı ama kalbı herseyden guzel kocamın dısıda bnce guzel bıraz sısko aama olsun .::)))
ıyy o ne öyle acı acı içiliemi zift gibi oluyo kızzz
iyi hadi kahve içecem diyince
sen baştan canım çekti azıcık batırdım desene
bende sevmem kaçak çay çaykur rize hangisi denk gelirse alırım
heee temizlerim heçmi temizlemedim
şimdi eminim damada bayılıyorlardır
iyi yapıyorsun nazocum çok hastayımm grip,üşme ,ateş,kemiklerim ağrıyor daha saymayım neyse..
kız süt tozu çokmu faydalı sanki o daha beter,gel koca gobeğinle çarp bana hadii
benimkide şimdi şişko oldu napalım ben onu göbekli marulum diye seviyorumm..bu lafı da ben getirdim buraya he patenti bana aittir..
iyi yapıyorsun nazocum çok hastayımm grip,üşme ,ateş,kemiklerim ağrıyor daha saymayım neyse..
kız süt tozu çokmu faydalı sanki o daha beter,gel koca gobeğinle çarp bana hadii
benimkide şimdi şişko oldu napalım ben onu göbekli marulum diye seviyorumm..bu lafı da ben getirdim buraya he patenti bana aittir..
kaç kilosun sen heee valla çarparsam yıkarım heeee dozer gibi oldummmmiyi yapıyorsun nazocum çok hastayımm grip,üşme ,ateş,kemiklerim ağrıyor daha saymayım neyse..
kaçak yağ gibimiyok yağ gibi gidiyiiiiii
ıyy o ne öyle acı acı içiliemi zift gibi oluyo kızzz
kaç kilosun sen heee valla çarparsam yıkarım heeee dozer gibi oldummmm
kaçak yağ gibimi
evet canım o jel akıntı yapıyor...beydaglıı ablamm progestan jel kullanmıstın ya sen.. o jel akıntı gıbı mı gerı gelıyodu.. dunden berı ınanılmaz akıntım var gunluk ped degsmekten anam agladı
niye bizim emeğe saygımız yokmuişte buuuuu
emeğe saygından dolayı seviyorum seni
oda güzelmiş..hee valla sen getirdin bende şişko mandalina derim
kaç kilosun sen heee valla çarparsam yıkarım heeee dozer gibi oldummmm
kaçak yağ gibimi
evet canım o jel akıntı yapıyor...
niye bizim emeğe saygımız yokmu
oda güzelmiş..
55 kiloydum en son ama biraz daha zayıfladım.şincik bilmiyorum....insan bir geçmiş olsun der
içiyorum kuzum yaa sağolsun kıcam yaptıı...hadi gorüşürükozaman sende ıhlamur adaçayı ne bulursan iç kendine bak çabucak iyileş tekrar geçmiş olsun
bende evlendiğimde 48 dim şimdi oldum 58
neyse bu sefer gerçekten çıktım çüş görüşücüğüz
ellerine sağlıkyawww yimek yapacam soğuktan mutfağa giremiyorummm
menüm belliii
kıymalı karnıbahar böyle patatesli havuçlu felan beydağlı sen bilirsin
yanına bulgur pilavı
yoğurt turşu felan sizde ne yimek var
içiyorum kuzum yaa sağolsun kıcam yaptıı...hadi gorüşürük
ellerine sağlık
insan sobalı odadan çıkamıyorki,walla benim menü kocaya emanet ben ayakta zor duruyorumm...zaten bişeyde yiyemiyorum..
içiyorum kuzum yaa sağolsun kıcam yaptıı...hadi gorüşürük
ellerine sağlık
insan sobalı odadan çıkamıyorki,walla benim menü kocaya emanet ben ayakta zor duruyorumm...zaten bişeyde yiyemiyorum..
walla çoğunun derdi para insanlar onlar için meta sadece başka bişey değil evet okudum bende onu onun yüznden kızın bebeğini alacaklardı,RABBİM korudu..bu pıhtıcanlarda bir arkadaş vardı doktor boş gebelik kürtaj demesinmi
kızın dünyası başına yıkıldı başka doktora gitti bebeğin kalp atışları bile varmış
bu doktorların diplomalarını alıp yakmalı heee
tırsma kız inşaallah güzel şeyer oluyo içerde...allah allah abla gecen sefer akıntı yoktu jelde gerı gelmıyodu neler oluyorrr afedersn ped sırılsıklam oluyo tırsıom :////
kıza acımıyormu bu yaaa,başakta benim gibi yalandan naz yapmayı bilmiyorr,heralde kimisi 40 gün yerinden kımıldamıyor..kara böcüğün anası gelmedi bugün
herifine kaavaltı hazırlıyor zaaar
bak bak karıya erken hamilelik kaprisimi bunlar
ben hep sewiyom seni sende beydağlıyı kıskanıyon hemşom o benim
bırakta olsun o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?