Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benım menude erkana emanet pazartesı sabahtan tavuklu bezelye ıle pılav yapmstm ıkı gun yedık bugun agrım cok erkan 4bckta gelcek bakalım ne getrck yada nappcak.. benm kocam ascı aynı zamanda super yemk yapar :))

ohhhhhhhh bizdede etli havuçlu pilavla mercimek çorbası vardı bizde 2 yedik bitti
bugün yemek yapmayılıyım malzemeyi çıkardım donmadan yarasam eyiii

bakk sennn alışmış yavrucak anasının hergün yimek yapmasına acayibine gitti demek..walla bende bazen getirip burda doğruyorum..
benım menude erkana emanet pazartesı sabahtan tavuklu bezelye ıle pılav yapmstm ıkı gun yedık bugun agrım cok erkan 4bckta gelcek bakalım ne getrck yada nappcak.. benm kocam ascı aynı zamanda super yemk yapar :))

oohh süpermiş kız ne güzel,aşçıysa bırak hep o yapsın...

kızlar ben çıkıyorum ekrana bakamaz hale geldim çünküü,görüşürüz..

seviyorum hepiniziii

valla başak en son feci bunalımdaydııııı
lohusa kadın ew sobalı gidipte mutfakta kahvaltı hazırlarsa üşütür
gitsin aşağıda anası hazırlasın canım
heee benim komşum doğumlarında normal olsun sezeryan olsun
40 gün yataktan çıkmazmış
nerdeeeeee 10 gün zor yattım üstelik ameliyatlıydım

görüşürüz canım bende çıkayımda yimemi yapayım
kendine iyi bak doktora mutlaka git erteleme canım

ınsallah ıyı seylerdır ablam

allaha emanet oll ablam senı cok sewıorum

evet canım o jel akıntı yapıyor...

niye bizim emeğe saygımız yokmu

oda güzelmiş..

55 kiloydum en son ama biraz daha zayıfladım.şincik bilmiyorum....insan bir geçmiş olsun der
demedimmi ben sana geçmiş olsun diye geçmiş olsun canımmmm, dikkat et kendine..valla dalgınım çalışıyorum bi yandan ondan kaçırmışım AFFET BENİİİİİ

görüşürüz canım bende çıkayımda yimemi yapayım
kendine iyi bak doktora mutlaka git erteleme canım
kolay gelsinnn

merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun

ablammmm hayırlı olsunn pozıtıf 10 ste ınsallah katlayarak devam eder cok sevndm darısı basıma

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah hayatım yaaaaaaaa
ne belirsizliğiiiiiiiii 10 işteeeeeeeeeeeee Allahım tamamına erdirsin inşallahhhhhh

begooo saol haber verdiğin içinnnnn:13::13:
inşallah yaaa Allah tamamına erdirsin saracımmmm

Canım gözünaydın 10 pozitif geç döllenme olmuş inş. 2 gün sonra yükselecek değerin çooook sevindim senin adına

sara ablacım ınsallah degerın katlanır ınsallah bebgın senınledır

mrb kızlarrrr nasılsınızz

ısımı yapım yemegımı yapım sıze bakayım dedım kırmızlarım halan gelmedı benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…