benım menude erkana emanet pazartesı sabahtan tavuklu bezelye ıle pılav yapmstm ıkı gun yedık bugun agrım cok erkan 4bckta gelcek bakalım ne getrck yada nappcak.. benm kocam ascı aynı zamanda super yemk yapar :))
bakk sennn alışmış yavrucak anasının hergün yimek yapmasına acayibine gitti demek..walla bende bazen getirip burda doğruyorum..valla yaaa sebzeleri alıp odada doğrayayım bari sonra bir koşu mutfakta yimeği yapar gelirim
geçen hafta 2 gün dışardan yedik oğlan beni anneannesine şikayet ediyor
annem bize yemek yapamadı babam aldı getirdi diye
benım menude erkana emanet pazartesı sabahtan tavuklu bezelye ıle pılav yapmstm ıkı gun yedık bugun agrım cok erkan 4bckta gelcek bakalım ne getrck yada nappcak.. benm kocam ascı aynı zamanda super yemk yapar :))
walla çoğunun derdi para insanlar onlar için meta sadece başka bişey değil evet okudum bende onu onun yüznden kızın bebeğini alacaklardı,RABBİM korudu..
tırsma kız inşaallah güzel şeyer oluyo içerde...
kıza acımıyormu bu yaaa,başakta benim gibi yalandan naz yapmayı bilmiyorr,heralde kimisi 40 gün yerinden kımıldamıyor..
bakk sennn alışmış yavrucak anasının hergün yimek yapmasına acayibine gitti demek..walla bende bazen getirip burda doğruyorum..
oohh süpermiş kız ne güzel,aşçıysa bırak hep o yapsın...
kızlar ben çıkıyorum ekrana bakamaz hale geldim çünküü,görüşürüz..
seviyorum hepiniziii
walla çoğunun derdi para insanlar onlar için meta sadece başka bişey değil evet okudum bende onu onun yüznden kızın bebeğini alacaklardı,RABBİM korudu..
tırsma kız inşaallah güzel şeyer oluyo içerde...
kıza acımıyormu bu yaaa,başakta benim gibi yalandan naz yapmayı bilmiyorr,heralde kimisi 40 gün yerinden kımıldamıyor..
bakk sennn alışmış yavrucak anasının hergün yimek yapmasına acayibine gitti demek..walla bende bazen getirip burda doğruyorum..
oohh süpermiş kız ne güzel,aşçıysa bırak hep o yapsın...
kızlar ben çıkıyorum ekrana bakamaz hale geldim çünküü,görüşürüz..
seviyorum hepiniziii
demedimmi ben sana geçmiş olsun diyeevet canım o jel akıntı yapıyor...
niye bizim emeğe saygımız yokmu
oda güzelmiş..
55 kiloydum en son ama biraz daha zayıfladım.şincik bilmiyorum....insan bir geçmiş olsun der
kolay gelsinnngörüşürüz canım bende çıkayımda yimemi yapayım
kendine iyi bak doktora mutlaka git erteleme canım
sevınc ablamm bnde cıkıormmm agrımm cokk varr:::::
merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
merhaba kızlar doktordan şimdi geldim sonuç 10 çıktı yani belirsizlik devam ediyo doktorum pozitif dedi ama cuma günü testi yenileyecez hayırlısı olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
begooo saol haber verdiğin içinnnnn:13::13:
inşallah yaaa Allah tamamına erdirsin saracımmmm
baktım sara abla yazmıs hemen sana yazdm :) cook sewındım darısı bızım basımıza ablam
inşallah canım yaaa haktan hayırlısı inşallahhhh Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın amin.
Canım gözünaydın 10 pozitif geç döllenme olmuş inş. 2 gün sonra yükselecek değerin çooook sevindim senin adına
İnşallahhhhhhh canım yaaaa süper olur vallaaaayyy çok heyecanlııııı inşallah arka arkaya güzel haberler alırızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?