ablaa haftaya cuma olsun dımııııı
biz biraz evciliz. bende böyle değildir hergun hergun gezerdim bisürü arkadaşım vardı... Ne güzel giyinirdim şimdi ev karısı oldum bendebn en son pazartesı hastaneye gttm ve 10 gun daha evdeymm ahh begummm ahh unıversıteye gıderken dugune gıder gıbı suslenen begumden gerıye eser kalmadı ev karısı oldum tamm ınsallahh bebegım olurda onla zaman gecırırım onu sever buyutrumç.. sen cıksana be dısarı benım asılamam olmasa hergn ıkıoz erkanla.. o kopegı ne alıon ewe tıtızsın sen cıs bok yaparsa yenı zaten esyalarn oturda bebek yap bak ben evde kopege karsıyım namaz kılınıo edılıyo olmaz
evet evdesın gez abla ohh sefan olsun bncede olmazsa yolumuza bakarık.. senın olmussada bana yeter abla valla senle mutlu olurumAyyy ewet yaaaa yoksa yolumuza bakarik
Kiz ne gezmesi 10 gundur ewde oturuyom
Hastayim diyeeee
biz biraz evciliz. bende böyle değildir hergun hergun gezerdim bisürü arkadaşım vardı... Ne güzel giyinirdim şimdi ev karısı oldum bende
ya namaza niyaza sorun dğil. çiş eğitiminide işte evde buyukçe kutu benzeri birşey içine kum çim koycaz öğretcez. Eve eşyalara zararı yok. vallah baş edebilir temzilikler çünkü zmanında 3 kedili evdede yaaşdım. Köpek daha kolay zati kaş gibi kılı var tuyu yok makıneyle koldtukları çekiyorum o mis miss :) Ama işte inan daha 30 gunlukken almasam takmam bukadar ama çocugum gibi ya.. Kıyamıyorum çok buyuk vicdan sevgi var yufka yüreğimde. Çocukmu yapamkız zaten bu gidşile seneye evlencem hemende doğurcama ama bugun bile evlensem 24 çocuk planım var ama kısmet
kız iyiki varsınız yaevlen bencede seneye zaten berabersınız nıkahta olsun daha ıyı kardescagızımm..
emek verdın ya ondan bakmak sana guzel gelıyıo kuzummm oda senın bebegın olmus
kız iyiki varsınız yaSizin sayenızde seneye evlenirim ben :13:
Sizin sayenizde siz bilmesenizde çok şey öğreniyorum sizlerden.
iyiki varsınız
biz biraz evciliz. bende böyle değildir hergun hergun gezerdim bisürü arkadaşım vardı... Ne güzel giyinirdim şimdi ev karısı oldum bende
ya namaza niyaza sorun dğil. çiş eğitiminide işte evde buyukçe kutu benzeri birşey içine kum çim koycaz öğretcez. Eve eşyalara zararı yok. vallah baş edebilir temzilikler çünkü zmanında 3 kedili evdede yaaşdım. Köpek daha kolay zati kaş gibi kılı var tuyu yok makıneyle koldtukları çekiyorum o mis miss :) Ama işte inan daha 30 gunlukken almasam takmam bukadar ama çocugum gibi ya.. Kıyamıyorum çok buyuk vicdan sevgi var yufka yüreğimde. Çocukmu yapamkız zaten bu gidşile seneye evlencem hemende doğurcama ama bugun bile evlensem 24 çocuk planım var ama kısmet
Kuzummmm asil seninki tuttuysa ben sevinirim benim bi tane var idare ediyok cenemitiyleevet evdesın gez abla ohh sefan olsun bncede olmazsa yolumuza bakarık.. senın olmussada bana yeter abla valla senle mutlu olurum
kız iyiki varsınız yaSizin sayenızde seneye evlenirim ben :13:
Sizin sayenizde siz bilmesenizde çok şey öğreniyorum sizlerden.
iyiki varsınız
ıkımızınde tutsun ama ılla bırı tutcaksa vallaha ben sewnırım sana ablam canı gonuldenKuzummmm asil seninki tuttuysa ben sevinirim benim bi tane var idare ediyok cenemitiyle
sende iyiki varsin kucuk kardes
allahımdan ben bı tane ıstıyorumm bı bana bı tane olmayan bırıne versın kız erkekte fark etmez hayırlısı neyse o olsun... bı taneye razıyım 2 taneye hayır demem
sımdılık yeter bana ablam bı bana bıde olmayan bırıne versın rabbım allahım kımseyı evlatla sınamasn gece bol bol dua etcem kuran okucam 10 gıbı abla sanada etcem cookHayirlisi cnm ama cocuk tek buyumuyor yaaa buyudukce kardes istiyor
hahahahahahahahahahahahahahahahah24 cicukmuuu
Kuzummmm asil seninki tuttuysa ben sevinirim benim bi tane var idare ediyok cenemitiyle
sende iyiki varsin kucuk kardes
ıkımızınde tutsun ama ılla bırı tutcaksa vallaha ben sewnırım sana ablam canı gonulden
ben vallahı blıyrm benım bebegım olucakk ama ne zman bılmıyorum ama olucak
sımdılık yeter bana ablam bı bana bıde olmayan bırıne versın rabbım allahım kımseyı evlatla sınamasn gece bol bol dua etcem kuran okucam 10 gıbı abla sanada etcem cook
allah senden de razı olsunn canım bal ablamAllahim kabul eylesin cnm saol Allah razi olsun..
:44::44::44::83::83:Bir markete gidecem kiskandiniz
Herifin isi uzamiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?