Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

biz biraz evciliz. bende böyle değildir hergun hergun gezerdim bisürü arkadaşım vardı... Ne güzel giyinirdim şimdi ev karısı oldum bende

ya namaza niyaza sorun dğil. çiş eğitiminide işte evde buyukçe kutu benzeri birşey içine kum çim koycaz öğretcez. Eve eşyalara zararı yok. vallah baş edebilir temzilikler çünkü zmanında 3 kedili evdede yaaşdım. Köpek daha kolay zati kaş gibi kılı var tuyu yok makıneyle koldtukları çekiyorum o mis miss :) Ama işte inan daha 30 gunlukken almasam takmam bukadar ama çocugum gibi ya.. Kıyamıyorum çok buyuk vicdan sevgi var yufka yüreğimde. Çocukmu yapam kız zaten bu gidşile seneye evlencem hemende doğurcama ama bugun bile evlensem 24 çocuk planım var ama kısmet

evlen bencede seneye zaten berabersınız nıkahta olsun daha ıyı kardescagızımm..
emek verdın ya ondan bakmak sana guzel gelıyıo kuzummm oda senın bebegın olmus

evlen bencede seneye zaten berabersınız nıkahta olsun daha ıyı kardescagızımm..
emek verdın ya ondan bakmak sana guzel gelıyıo kuzummm oda senın bebegın olmus
kız iyiki varsınız ya Sizin sayenızde seneye evlenirim ben :13:

Sizin sayenizde siz bilmesenizde çok şey öğreniyorum sizlerden.

iyiki varsınız

24 cicukmuuu

evet evdesın gez abla ohh sefan olsun bncede olmazsa yolumuza bakarık.. senın olmussada bana yeter abla valla senle mutlu olurum
Kuzummmm asil seninki tuttuysa ben sevinirim benim bi tane var idare ediyok cenemitiyle
kız iyiki varsınız ya Sizin sayenızde seneye evlenirim ben :13:

Sizin sayenizde siz bilmesenizde çok şey öğreniyorum sizlerden.

iyiki varsınız

sende iyiki varsin kucuk kardes

allahımdan ben bı tane ıstıyorumm bı bana bı tane olmayan bırıne versın kız erkekte fark etmez hayırlısı neyse o olsun... bı taneye razıyım 2 taneye hayır demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…