duysunda gelsin kız özlüyoz başakı yaa ama çicuk olunca mecburen böyle oluyo işte
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürük:2::2:
dumanı demiştim amaerkenmi doğutturacan beni der şimdi
bu 3. catlatma ıgnem cnm ve ctlatma olalı bı hafta oldu nerdeyse ayy bılemedm neyse ne agrımasa keskeçatlatma iğneside ağrı yapıyo yerleşme ağrılarıda olabilir
bu 3. Catlatma ıgnem cnm ve ctlatma olalı bı hafta oldu nerdeyse ayy bılemedm neyse ne agrımasa keske(
cnm sen yumurtlama takıbı mı yaptrdn anlaamdm dabende pazartesi oldum ama hala devam ediyodu ağrı bugün biraz azalmış
cnm sen yumurtlama takıbı mı yaptrdn anlaamdm da
Ben geldimmm ,sevinç hala doğurmadımdün fenaydım ama bugün iyim şükür. Siz napıyosunuz
Haaaa bende dogurdun sandimdii
Dikkat et kendineee
Bu gidislen bankada doguracan zati
Sorma artık zorlanmaya başladım iyice yalancı sancılarda başladı sık sık içeri kaçıyorum ağrı gelince
ınsalah hayırlısıyla tutar bebegın cnm.. asılama da dogal aslında spermı enjekte edıyo tup cok zor ınsalllah benımde gerek kalmıcak tupeevet canım yumurta takibi yaptırdım menagon iğneyle günde 1 tane klomen kullandım 4 yumurta oluşmuş aşılamamı ypalım normal yoollamı dedi normal dedik pazartesi iğne vuruldum salı çarşamba cuma ilişki önerdi
ınsalah hayırlısıyla tutar bebegın cnm.. asılama da dogal aslında spermı enjekte edıyo tup cok zor ınsalllah benımde gerek kalmıcak tupe
canm nasılsın bugun daha ıyısındr ınsallahBen geldimmm ,sevinç hala doğurmadımdün fenaydım ama bugün iyim şükür. Siz napıyosunuz
haftaya bugün son cnm yok burda doğurmaya heeç niyetim yokKendini zorlama haftayami izne ayriliyon
Yoksa ordami doguracan
Cnm iyim sağol senin kasık nslcanm nasılsın bugun daha ıyısındr ınsallah
Buda ben
Başak bacım
Beydağlı ablamm
Begüm bacıcazım
Sevinç ablamm
mocucugum ablacım tekrar hoşgeldin aramıza
Duman ablam bacım
ben nıye oyle bıyıklıyım ya en cırkın benı yapmısBegum en guzeli basak olmusbonus basak
Yapukluuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?