oy oyy kıyamamm paşam aşımı olcakkpazartesi günü 2. aşımız var çok acıyormuş:18:inşallah Ege m çok ağlamaz
bu arada çok bunaldım alıp başımı kaçasım var
şimdide annemin kalbini kırdım dünden beri bozuk bananapiyim benmde kendimce haklı yönlerim var sinir stres can yoldaşım şu dönemde
ben miyim lohusa yoksa çevremdekilermi anlamıyorum
çok bunaldım çoooookkkkkkk
oy oyy kıyamamm paşam aşımı olcakk
Yaşamadım ama anlıyorum seni başakcım ya zor tabi şuan en zor dönemlerin bi andan herkez elini eteğini çekti tek başına kocanda çalışıyor:18::18:
Zor annem allah peygamber sabrı versin kolaylık versin:13:
olur oyle anlar seni lohusasın biraz daha fazla stresli duygusal olursun anlar seni .
Bunalma annem keşke orda olsamda azcık egeye ben baksam sende uyusan işini yapsan ben pışpışlarım gıı
ağlamaz inşallah :18: Ya zor tabi onlarinki eski akılhe kız kedi teyzecik aşı olcak bakakta görek inşalah çok ağlamaz:18:
tahmin edemezsin yavrumm , annem yanımda kalıyor ama o kendine göre bakıyor bebeğe
benm istemediğim şeyler yapıyo, bişey söyleyince alınıyor
yani bi büyükle birlikte bakılmıyor , herkes kendi istediği gibi davranmaya çalışıyo
arada kaynanam gelip akıl veriyo çıldırıyorumkaynanama bişi söylesem eşime şikayet ediyo
kocamda dağılmş dolabını bana gösterip "şu dolabın haline bak hiç toplamıyosun" diye bana söylüyo
bense tuvalete girmeye vakit buluyorum ama doncağızımı çekmeye vakit bulamıyorum o derece halim
dedğin gibi Allah sabır versin
şu zamanları atlatalımda tez vakitte sorunsuz hayatımıza dönelim inşallah
şimdi gidiyim bi papoş çayı içiyim sinire iyi gelir
sanada yapıyım bi bardak içelim güzelleşeleim
aa delılesme kuzum ne utancan bebegın var senın bebek senın kk da gezmenı bekeleyemez egemm bal kupum gelcm sozz onu gormeye su asılamam bı sonclansnahh ahh kuzum sorma benm ne zmaan geldiğim ne zmaan çıktığım belli olmuyor
utanıyorum bu yaptığımdan ama napiyim
dıkkat et kendıne sıkma hıcbısey ıcın kendını kuzucm bebegıne bak sen annenı de kırma hıc kaynananda bıse yapmıodur ınsallahhhpazartesi günü 2. aşımız var çok acıyormuş:18:inşallah Ege m çok ağlamaz
şimdide annemin kalbini kırdım dünden beri bozuk bananapiyim benmde kendimce haklı yönlerim var sinir stres can yoldaşım şu dönemde
agdalarını bılmem nelerını yap gır artık cok ıhmal ettın benıbende senı cok sewıyomm
pazartesi günü 2. aşımız var çok acıyormuş:18:inşallah Ege m çok ağlamaz
Olurmu askim lohusa ve asabisin normall :101:ahh ahh kuzum sorma benm ne zmaan geldiğim ne zmaan çıktığım belli olmuyor
utanıyorum bu yaptığımdan ama napiyim
bende seninkini yirim aşkım :120:
Kuzuuumm azicik aglar hemen gecer ates dusurucu yazdir bir cay kasigi verirsinpazartesi günü 2. aşımız var çok acıyormuş:18:inşallah Ege m çok ağlamaz
he kız kedi teyzecik aşı olcak bakakta görek inşalah çok ağlamaz:18:
tahmin edemezsin yavrumm , annem yanımda kalıyor ama o kendine göre bakıyor bebeğe
benm istemediğim şeyler yapıyo, bişey söyleyince alınıyor
yani bi büyükle birlikte bakılmıyor , herkes kendi istediği gibi davranmaya çalışıyo
arada kaynanam gelip akıl veriyo çıldırıyorumkaynanama bişi söylesem eşime şikayet ediyo
kocamda dağılmş dolabını bana gösterip "şu dolabın haline bak hiç toplamıyosun" diye bana söylüyo
bense tuvalete girmeye vakit buluyorum ama doncağızımı çekmeye vakit bulamıyorum o derece halim
dedğin gibi Allah sabır versin
şu zamanları atlatalımda tez vakitte sorunsuz hayatımıza dönelim inşallah
şimdi gidiyim bi papoş çayı içiyim sinire iyi gelir
sanada yapıyım bi bardak içelim güzelleşeleim
Hoşgeldin ablaiyi geceler arkadaşlar
Hoşgeldin abla
saranın bebeği tutunamamışmıçok üzüldüm yaa canım sıkıldı,Allah sabır versin
selam kızlar nasılsınız? valla haftasonu filan diye bi neşeyle gelmiştim ama moralim bozuldu haberi duyunca..
Hanımlar int biraz araştırdım yarın eczaneden ovülasyon testi alacağım bu ay öyle denemek istiyorum bakalım ne olacak..sizden fikir sordum ama bilgisi olan yokmuşneysee ben deniyim bakalım sizide aydınlatırım aranızda merak eden kullanmak isteyenler olursa bilgisi olsun
herşeyde vardır bi hayır diyoruz ama eminim çok üzgündürAaaaaaa yapma yaaaatüüüh off bak şimdi bende çok üzüldüm yaaa
sevinç begümün kaş alma hikayesi ney anlamadım alınca noluyo almayınca noluyo
canım bildiğim kadarıyla idrar testi gibi hergün test yapıp yumurtlama günlerini hesaplıyosun.kız bi topik var bunla ilgili valla kitabını yazmışlar oraya bak senhadi hayırlısı
herşeyde vardır bi hayır diyoruz ama eminim çok üzgündürAllah sabır versin en kısa zamanda toparlayıp yeniden yoluna devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?