Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oy oyy kıyamamm paşam aşımı olcakk

Yaşamadım ama anlıyorum seni başakcım ya zor tabi şuan en zor dönemlerin bi andan herkez elini eteğini çekti tek başına kocanda çalışıyor:18::18:

Zor annem allah peygamber sabrı versin kolaylık versin:13:

olur oyle anlar seni lohusasın biraz daha fazla stresli duygusal olursun anlar seni .

Bunalma annem keşke orda olsamda azcık egeye ben baksam sende uyusan işini yapsan ben pışpışlarım gıı

he kız kedi teyzecik aşı olcak bakakta görek inşalah çok ağlamaz:18:

tahmin edemezsin yavrumm , annem yanımda kalıyor ama o kendine göre bakıyor bebeğe
benm istemediğim şeyler yapıyo, bişey söyleyince alınıyor
yani bi büyükle birlikte bakılmıyor , herkes kendi istediği gibi davranmaya çalışıyo
arada kaynanam gelip akıl veriyo çıldırıyorumkaynanama bişi söylesem eşime şikayet ediyo
kocamda dağılmş dolabını bana gösterip "şu dolabın haline bak hiç toplamıyosun" diye bana söylüyo
bense tuvalete girmeye vakit buluyorum ama doncağızımı çekmeye vakit bulamıyorum o derece halim
dedğin gibi Allah sabır versin
şu zamanları atlatalımda tez vakitte sorunsuz hayatımıza dönelim inşallah
şimdi gidiyim bi papoş çayı içiyim sinire iyi gelir
sanada yapıyım bi bardak içelim güzelleşeleim

ağlamaz inşallah :18: Ya zor tabi onlarinki eski akıl

o kaynanan zaten eksik kalmasın hiçbieşyden çok akıllı ya

Kocanada pes yanisi hiçmi görmüyo halini alllah sanki çocuk paso yatıyor sende kendini yayyıyon ya toplamıyorsun

Biraz anlayış allah aşkına allahım akıl dağıtırken şemsiye altındaymış bunlar

İnşallah şu zamanlarıda atlatıcaksınız egem yavaş yavaş büyücek , sende rahatlıcan:13:

dıkkat et kendıne sıkma hıcbısey ıcın kendını kuzucm bebegıne bak sen annenı de kırma hıc kaynananda bıse yapmıodur ınsallahhh

ıyı aksamlar kızlar

nasılsınızz

bu aralar hec evde durmuyorum ya annemdeyım ya kaynosda ya gezmede yada evde mısafır

kırmızlar hala gelmedı sıvı bı akıntım var bu nedmek bılen varmı su gıbı bısey akıyo sureklı

basakcım bıraz sabırr oglusunla guzel gunler senı beklıyo

sara abla bebgı tutunmustu bıde takvım yapmısı sımdı tutmamısmı benmı yanlıs okudum

agdalarını bılmem nelerını yap gır artık cok ıhmal ettın benıbende senı cok sewıyomm

Kııss lohusalık 1 aydan felan 40 günden geçiyo diyolarr kuzum merak etme yakında bitercvp için tşk ederiim

ahh ahh kuzum sorma benm ne zmaan geldiğim ne zmaan çıktığım belli olmuyor
utanıyorum bu yaptığımdan ama napiyim
Olurmu askim lohusa ve asabisin normall :101:
bende seninkini yirim aşkım:120:
liseli halinide gordukkk
Kuzuuumm azicik aglar hemen gecer ates dusurucu yazdir bir cay kasigi verirsin
Annenin kalbini ne kiriyon o seni ve erkek kardesini buyuttu
Senden cok biliyor ne herseye karisiyon
Kadin gelmis ne sartlarda size bakiyor
Olmadi basakkkk annen gidince karana gore duzen kurman
Bir haftani almazzzz . Kadin bir tas yimek pisirse karrr
O gidince nasilsa bokunla oynayacan
Ananin pokunu bile arayacan demistim derim

annenin gonlunu allll emin ol o olmasa bugunlerde pohu yirdinnn
Azicik relax ol rezenede ic sut yapar
Gerci seni dusunmek hata ama neyyyyseeee

saranın bebeği tutunamamışmı çok üzüldüm yaa canım sıkıldı,Allah sabır versin

selam kızlar nasılsınız? valla haftasonu filan diye bi neşeyle gelmiştim ama moralim bozuldu haberi duyunca..

Hanımlar int biraz araştırdım yarın eczaneden ovülasyon testi alacağım bu ay öyle denemek istiyorum bakalım ne olacak..sizden fikir sordum ama bilgisi olan yokmuşneysee ben deniyim bakalım sizide aydınlatırım aranızda merak eden kullanmak isteyenler olursa bilgisi olsun

saranın bebeği tutunamamışmı çok üzüldüm yaa canım sıkıldı,Allah sabır versin

selam kızlar nasılsınız? valla haftasonu filan diye bi neşeyle gelmiştim ama moralim bozuldu haberi duyunca..

Aaaaaaa yapma yaaaatüüüh off bak şimdi bende çok üzüldüm yaaa

canım bildiğim kadarıyla idrar testi gibi hergün test yapıp yumurtlama günlerini hesaplıyosun.kız bi topik var bunla ilgili valla kitabını yazmışlar oraya bak sen hadi hayırlısı

sevinç begümün kaş alma hikayesi ney anlamadım alınca noluyo almayınca noluyo

Cnm hoşgeldinoo hikayee bayağa eski ama aslında sevinç gitti heralde ben anlatıyım kısaca sana kaşını alırken çok acımış onun icinde bizimki tutturdu ben kesin hamile değilim diyee öyle hatırlıyorum bayağaa oldu..

canım bildiğim kadarıyla idrar testi gibi hergün test yapıp yumurtlama günlerini hesaplıyosun.kız bi topik var bunla ilgili valla kitabını yazmışlar oraya bak sen hadi hayırlısı

Evet tatlım baktım orayada saol bakalım bi alıp denicemm

herşeyde vardır bi hayır diyoruz ama eminim çok üzgündür Allah sabır versin en kısa zamanda toparlayıp yeniden yoluna devam eder inşallah

Ahhhh evet bende bilirim o durumu uzak değil eylülde yaşadım malesef Allah bidaha yaşatmasın kimseye inşallahAmiiiin cnm inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…