Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar size iyi geceler dileyim gözlerim kapanıyo dayanamıyorum:26: görüşmek üzere iyi geceleeeeerrr

[video=youtube;-tGgadBXQkc]http://www.youtube.com/watch?v=-tGgadBXQkc[/video]

neysse ben de alex le bizim evin yan tarafında yeşillik alana saldık oynadık azcık 1 ay onceki hali şuan 5 kılo daha aldı dahada byuudu eve geldin gene evde oyun oynarken çekicem Diyeyim ve yatayımm artık Öpüyorum hepinizi

sevinç begümün kaş alma hikayesi ney anlamadım alınca noluyo almayınca noluyo
cnm soyle benım adet zamanım bacaklarmı yada kaslarımı alırken tuylerım cok acır aslında benım degl herkesın boyle olmalı kanıtlanms bır gercek :)
ılk asılamamda aldım tutmucak dedım delı sandılar benı tutmadı vallaha bugun acımadı ama onemlıı olan haftaya acımazsa ıyıdrr

mutlu hafta sonları hanımlar

BAŞAK kuzum yaşadıklarında çok haklısın ama anacığının gönlünü al hemen başkasına kızıp söyleyemediklerinin acısını annenden çıkarma sakın..

sen nasıl yavrunu düşünüp iyiliğini istiyorsan o ikiniz içinde aynı şeyleri istiyor hem seni büyüten kim...annem bize derdiki hep bana bişey olsa .okunuzla oynarsınız şu an annem rahatsız ve biz hepimiz hala bir düzen kuramadık ve o kadar işle baş ediyormuşki anacım bizim gücümüz yetmiyor hepsini halletmeye..

sakinleşmeye çalış kuzum geçecek inşaallah,artık sende bir annesin bunu unutma

ALLAH analarımızıda babalarımızıda başımızdan eksik etmesin...

Bugun iyiyim diyorum yatiyom kalkiyom bogazim yine sissss

nasıl bir virüsmüş kız bu yapıştı gitmiyor benim sesimi duyan sen ağlıyormusun diyor sanki yara var boğazımda,zaten kocişte sızlanmaya başladı inşaallah oda yatmaz onun hastalığı hiç çekilmiyor

He resmen yapistiii anlamadim gittii. Ayy benim herifte bir hasta olsa oluyom sanar
Aman bise olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…