Bugun pazar var hem hastayim hem disarisi cok soguk
Hemde ewde sebze felan kalmadi
kaynar ısıtacam kız hastalık kaynarı ama he içermisin sende bir fincan
Icerim wallaaaaa
canım nasılsın ben seninle paylaşmak istedim ben bebeğime kavuştum ikimizde iyiyiz.darısı başına kısa zamanda haberlerini bekliyorum öptüm.
napıonuz karılarr...
Dumanmi gelmisssmandalina
Banamı dedinbi kahvaltı yapıp geliyorum
ikikiside ama pc ye geçtim şimdi bide dişim ağrıyor yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:tamammmmmmmmkız sen bişeymi yapıyon yosam ceptenmi yazıyon...
napıonuz karılarr...
geçmiş olsun önemli bişisi yoktur inşallahCanım çoook sevindim yaaa gözün Aydın darısı bana o zaman:) Kızlarrrr napıyosunuz ben su saat oldu hala kahvaltı yapmadımyeğenim hastaydı sabah acil geldik şimdi telden bakim dedim size güzel bi gün olur inş.
Banamı dedinbi kahvaltı yapıp geliyorum
Canım çoook sevindim yaaa gözün Aydın darısı bana o zaman:) Kızlarrrr napıyosunuz ben su saat oldu hala kahvaltı yapmadımyeğenim hastaydı sabah acil geldik şimdi telden bakim dedim size güzel bi gün olur inş.
ikikiside ama pc ye geçtim şimdi bide dişim ağrıyor yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
ablalaırna
geçmiş olsun önemli bişisi yoktur inşallah
çicuku bu saate kadar aç koymuş
hee sana şişko mandalina
ablalalrm da kadın ya o bakımdan kızma hemen ben kalktm erkanla evı temızledık borek yaptık anamlar gelcekler aksam ustu
ablalalrm da kadın ya o bakımdan kızma hemen ben kalktm erkanla evı temızledık borek yaptık anamlar gelcekler aksam ustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?