Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ellerinize sağlı benimde yufkalar hazır beni bekliyiiiiii içimde hazır az sonra yaparım bide dondurucuya atacam
hasta oluyok perişanız bir tas çorba verenim yok :105::105::105:

oyy kız suratını sevsinler kıyamam,yorma kendini zaten hastasın

oyy kız suratını sevsinler kıyamam,yorma kendini zaten hastasın
:105: :105: az kendime geleyim sobanın yanına getiririm malzemeleri oturduğum yerde yavaş yavaş yaparım :105:
başak hanımda anasının kıymetini bilmesin kadının kalbini kırsın gidince anlar ancak

Allah korusun sabredecem napim zaten tam anlamıyla antibiyotik felan içemedim ondan hastalık yakamdan düşmiyi:2::2:

allah korusun tabıkı ablacım ınsallah bu kadar hastalıgın ustune hedıye gıbı gelen bı kzıın olsun amınnn

vallahı yakın olsak gelır herseyını yapardım da

beydaglı ablam nasılsn
saol hayatım yakın olsak ben sana bakardım aşılama yaptıran sensin çok saol
korkunun ecele faydası yok git işte hamileyken dişin dahada azar o zaman bişeyde yapamazsın:18:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
kedının hesabı yıne kapanmıs kufur mu etmıs napıs bu delı kız

hee bende gördüm gene nolmuuş

:85::85: evet bizim c.tesimiz yok akşama kadar çalışıyiiiiii :85:
du bakim az hafifledi dişim sabah ballı limonlu yeşil çay içtimdi baldan mı acaba :85:
çürükmüki..kız karanfil varsa üzerine koy hafifletiyormuş diyorlar..

vallahı yakın olsak gelır herseyını yapardım da

beydaglı ablam nasılsn

sağol kuzum iyi olmaya çalışıyorum ,az önce bende sana yazdım ama görmedin zahirr

saol hayatım yakın olsak ben sana bakardım aşılama yaptıran sensin çok saol

:18::18::18::18::18::18::18::18:

hee bende gördüm gene nolmuuş

olsun nolcak abla allah verene verır bı yardım elı uzatsam nolurdu bı corba yapsam cokmu kı.. ahh yakın olaydık

bılmıom kı karılra sallamıs lafları rahat duramıyo
yuzumde bı sıvılce cıkmıs adet sıvılcesımıdır bu ya pöff uyuz kaptm bnm sıvılcem ıkmıs genelde ama

çürükmüki..kız karanfil varsa üzerine koy hafifletiyormuş diyorlar..

sağol kuzum iyi olmaya çalışıyorum ,az önce bende sana yazdım ama görmedin zahirr
vallahı gormedım ablam ozur dılerm..
bende erkanla ıs yaptm az az bugun agrım arada gırıyo kıramp gıbı ıyıym yanı allaha sukur

saol tatlımmmm takılma belirtilere salla yaaa valla benim umrumda değil canımın derdindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…