Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abovvvvvvvvv ben hatırlıyorum ama
hani bi tanıdıkınız o tedavi ile bebek sahibi olmştu
sende karar veremiyordun tekrar tedaviye
hatırladınmı:18::18::18:

hee sen o tanıdıkların doktorunu diyosun doktor önermişlerdi yani değişik bir tedavi sistemi yok..

bende dedim kendi kocamdan habarım yokk...

karar veremiyorum başak çok korkuyorum:18:zaten bir süre daha karar veremezsem belkide ayrılırım aranızdan çicuk yapmıcaksam burda ne işim var dimi amaa yaa off bilmiyomm..

kız birileride benim için istihareye yatacaktı yaaa

valla benim aklımda yatacam sözüm söz ama o kadından umut yok zati .okuyla oyniyi
bide kocası hizmet bekliyormuş lohusalık bitince bide gece mesaisi başlar

valla benim aklımda yatacam sözüm söz ama o kadından umut yok zati .okuyla oyniyi
bide kocası hizmet bekliyormuş lohusalık bitince bide gece mesaisi başlar

taam bebeamm inanıyorum zaten vakti var diyede acele etmiyorum ama unuymayın hee...

zaten daha zor yatar başak haklıda ama birde tam istiharedeyken ege uyandırır yarım kalır walla

beydağlı canım hani börek yaparken yoğurtla harç hazırlarız ya bu defa yoğurt yoktu sütle hazırladım süper oldu çıtır çıtır
valla bimin bir meyve suyu var portakal nar limon (karışık ) onunla süper gitti kanda sulandırıyiiii

taam bebeamm inanıyorum zaten vakti var diyede acele etmiyorum ama unuymayın hee...

zaten daha zor yatar başak haklıda ama birde tam istiharedeyken ege uyandırır yarım kalır walla

bencedeeeee egenin en zor dönemleri çiçuk dünyaya adapte olma çabasında napsın

çoğu gitti azı kaldı,kız ne oldu buna sesi kesildi yinemi uyandi bu çicuk..benim gözüm korktu ha sevinçç:18:

o günler çok zordur wc ye gidemezsin banyo yapmaya vaktin olmazzzz
rezil rusvay olursun ama bebeğin uyurken onu seyrettiğinde
bütün herşeyi unutursun canım çok edepsiz bu insanoğlu çok çabuk unutuyor
Allahım nasip etsin inşallah hepiniz oynayıp .okunuzlan

kız bende yapmıştım birkaç kez sütle gerçekten şahane oluyor..sen yidin yani büreğiii eyi afiyet olsun
ben hiç hazır mevye suyu içmem sevinç sevmiyorum kimseyede önermiyrum sağlığa zararlı...

hoşgeldin kız nerelerdesin sen??

anan o senin,senin göynün böyle kırılıyora kimbilir onunki nasıl kırılmıştır ...geçecek kuzum sabırlı ol

bak kızzzz hala kendini savuuyor annen senin ewinde misafir yaptığın söylediğin herşeye daha çok alınır
o mu seni doğurdu senmi onu
ege yi ayakta sallamaya alıştırdı annem
alıştırmayalım sen gidince zorlanırım diyorum dinlemiyorki beni bende sinirleniyorum:105::105::105::105:
daha çemkiriyon birde kadına,o hep seni düşünüyor...

iyi bari hayırlı olsun...egecik aşı oldumu bugün..
:105::105::105::105:

ege pazartesi olcak inşallah boyuna kilosunda bakcaz gelişimi nasıl diye
kurban ol sen o anaya daha napsın kadın
dedesi geldimi egeciki görmeye
:105::105::105::105:

babam geldi evet
2haftada bir geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…