Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

acıkmıstım ohh ablacım elıne saglık
saol hayatım gel beraber olsun

he valla yidik oğlanla
bundan sonra sütle yaparım
tepsileride attım dondurucuyaa ohhhh
bende hazır kullanmam zaten katı meyve sıkacağımız var
ama buna bayılıyom

arada gelıyorum abla da kısmeyle karsılasmıyorum

bu aralar net sadece oyun oynuyorum sonra cık gezıyorum bıde boyle deneyım dedım

amin...
kendimi o halde düşünemiyorum heee...ben oturur ağlardım heralde
ewet boşuna herşey insanlar için değil yaa....

he valla yidik oğlanla
ama buna bayılıyom

benımde katı meyve sıkacagım var ama temzılemesı benı olduruyo annem hergun sıkıyo usenmeden hergun yıkıyo banasa usengec dıye kızıyo

bişi sorcam sızede oluyomu su gibi akıntı ne demek su gıbı bısey akıyo sureklı:26::26:
kaşıntın felan varmı yanma felan
akıntı hamilelik belirtisi biliyon dimi

ne warrrr bizde salladık sanki ayakta sallanmayacak eninde sonunda ayakta sallanıyor
gittiğin yerde nerde uyutacan beşiğimi sırtına bağlayacan rahatlık bizde salladık merak etme bişe olmadı
ege karma aşı vurulacaksa ateş yapar ateş düşürücü yazdır demiştim
dedesi sewiyormu kuzummmmm

kasıntım yok ablaa yanmam da yok arada bı sankı koku gelıyo wc koku falan yok bende mantar oldum sanıyodum kı hamıle degılımdır nedense ıcımde bısı yok

:78::78::78::78::78::78:yemin ederim erken doğurunca aklıma istihare sözüm geldiçok utandım

aramızdan ayrılamazsınkedicik evli bilem değil sohbete katılıyor hatun , sende her zaman gelceksin aramıza
ama kendini kötü hissedeceksen saygı duyarız
ben isterimki bigün evine gelelim tanışalım
sevincin arabası var ama bizi sana getirmiyor hiç, atlasak gelsek ne güzel olurdu
bide sanfurlu arabaymışne işe yarıyosaq

bişi sorcam sızede oluyomu su gibi akıntı ne demek su gıbı bısey akıyo sureklı:26::26:
ayy inşaallah hayra alamettir neyse fazla dillendirmeyek..
aboww ayakta sallamayaydı eyiydi..o suratını yirim kız

he valla yidik oğlanla
ama buna bayılıyom
afiyet olsun..sen yinede hazır içme meyvenin kendisini ye daha eyii..
arada gelıyorum abla da kısmeyle karsılasmıyorum

bu aralar net sadece oyun oynuyorum sonra cık gezıyorum bıde boyle deneyım dedım

dene bakalım kuzum kendini nasıl huzurlu hissediyorsan öyle davran,inşaallah herşey güzel olur..

bu dediğine inanıyomusun
heeeeeee geçen ay yımırtlama haftası ful çalıştıydık olmadıda
benımde katı meyve sıkacagım var ama temzılemesı benı olduruyo annem hergun sıkıyo usenmeden hergun yıkıyo banasa usengec dıye kızıyo

kız benimki makinaya giriyor havuç elma sık karışık süper valla mandalina bile atıyom ben

aramızdanmı ayrılacakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş delimisin kadınn
hee götürürüm ne varrr ne kıskanıyon sanruflu arabamı

valla benim aklımda yatacam sözüm söz ama o kadından umut yok zati .okuyla oyniyi
bide kocası hizmet bekliyormuş lohusalık bitince bide gece mesaisi başlar

başakkkk sen bir çarpışaydın eyiydi belki relax olur sakinleşirdin

bencede kocasıylada sürekli kavgalılar adamın canına tak dedi zaar neyse ege 1 ayı geçti
az kaldı
tirbiyesizlerrrrrrrrrrr

taam bebeamm inanıyorum zaten vakti var diyede acele etmiyorum ama unuymayın hee...

zaten daha zor yatar başak haklıda ama birde tam istiharedeyken ege uyandırır yarım kalır walla

bencedeeeee egenin en zor dönemleri çiçuk dünyaya adapte olma çabasında napsın

çoğu gitti azı kaldı,kız ne oldu buna sesi kesildi yinemi uyandi bu çicuk..benim gözüm korktu ha sevinçç:18:
büyük su döktüm geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…