saol hayatım gel beraber olsunacıkmıstım ohh ablacım elıne saglık
kız bende yapmıştım birkaç kez sütle gerçekten şahane oluyor..sen yidin yani büreğiii eyi afiyet olsun
ben hiç hazır mevye suyu içmem sevinç sevmiyorum kimseyede önermiyrum sağlığa zararlı...
hoşgeldin kız nerelerdesin sen??
kız bende yapmıştım birkaç kez sütle gerçekten şahane oluyor..sen yidin yani büreğiii eyi afiyet olsun
ben hiç hazır mevye suyu içmem sevinç sevmiyorum kimseyede önermiyrum sağlığa zararlı...
hoşgeldin kız nerelerdesin sen??
amin...o günler çok zordur wc ye gidemezsin banyo yapmaya vaktin olmazzzz
rezil rusvay olursun ama bebeğin uyurken onu seyrettiğinde
bütün herşeyi unutursun canım çok edepsiz bu insanoğlu çok çabuk unutuyor
Allahım nasip etsin inşallah hepiniz oynayıp .okunuzlan
iyice uçmuşşş
yuok bir defa olduydu oda tutmaz zaaarrr
saol hayatım gel beraber olsun
he valla yidik oğlanla
bundan sonra sütle yaparım
tepsileride attım dondurucuyaa ohhhh
bende hazır kullanmam zaten katı meyve sıkacağımız var
ama buna bayılıyom
kaşıntın felan varmı yanma felanbişi sorcam sızede oluyomu su gibi akıntı ne demek su gıbı bısey akıyo sureklı:26::26:
ege yi ayakta sallamaya alıştırdı annem
alıştırmayalım sen gidince zorlanırım diyorum dinlemiyorki beni bende sinirleniyorum:105::105::105::105:
:105::105::105::105:
ege pazartesi olcak inşallah boyuna kilosunda bakcaz gelişimi nasıl diye
babam geldi evet
2haftada bir geliyor
yok eklemedn sen benıinşallah tatlım bekliyorum
begümcüm biz senle facete arkadaş oldukmu:26::26:
evet cnm
evet aşkım
rica ederim
kaşıntın felan varmı yanma felan
akıntı hamilelik belirtisi biliyon dimi
ne warrrr bizde salladık sanki ayakta sallanmayacak eninde sonunda ayakta sallanıyor
gittiğin yerde nerde uyutacan beşiğimi sırtına bağlayacanrahatlık bizde salladık merak etme bişe olmadı
ege karma aşı vurulacaksa ateş yapar ateş düşürücü yazdır demiştim
dedesi sewiyormu kuzummmmm
hee sen o tanıdıkların doktorunu diyosun doktor önermişlerdi yani değişik bir tedavi sistemi yok..
bende dedim kendi kocamdan habarım yokk...
karar veremiyorum başak çok korkuyorum:18:zaten bir süre daha karar veremezsem belkide ayrılırım aranızdan çicuk yapmıcaksam burda ne işim var dimi amaa yaa off bilmiyomm..
kız birileride benim için istihareye yatacaktı yaaa
ayy inşaallah hayra alamettir neyse fazla dillendirmeyek..bişi sorcam sızede oluyomu su gibi akıntı ne demek su gıbı bısey akıyo sureklı:26::26:
aboww ayakta sallamayaydı eyiydi..o suratını yirim kız
ege yi ayakta sallamaya alıştırdı annem
alıştırmayalım sen gidince zorlanırım diyorum dinlemiyorki beni bende sinirleniyorum:105::105::105::105:
ege pazartesi olcak inşallah boyuna kilosunda bakcaz gelişimi nasıl diye
babam geldi evet
2haftada bir geliyor
afiyet olsun..sen yinede hazır içme meyvenin kendisini ye daha eyii..saol hayatım gel beraber olsun
he valla yidik oğlanla
bundan sonra sütle yaparım
tepsileride attım dondurucuyaa ohhhh
bende hazır kullanmam zaten katı meyve sıkacağımız var
ama buna bayılıyom
arada gelıyorum abla da kısmeyle karsılasmıyorum
bu aralar net sadece oyun oynuyorum sonra cık gezıyorum bıde boyle deneyım dedım
bu dediğine inanıyomusun
benımde katı meyve sıkacagım var ama temzılemesı benı olduruyo annem hergun sıkıyo usenmeden hergun yıkıyo banasa usengec dıye kızıyo
yok eklemedn sen benı
basakk ebnım ıın yatsana be ıstıhareye bu gece nolurrr
:78::78::78::78::78::78:yemin ederim erken doğurunca aklıma istihare sözüm geldiçok utandım
aramızdan ayrılamazsınkedicik evli bilem değil sohbete katılıyor hatun , sende her zaman gelceksin aramıza
ama kendini kötü hissedeceksen saygı duyarız
ben isterimki bigün evine gelelim tanışalım
sevincin arabası var ama bizi sana getirmiyor hiç, atlasak gelsek ne güzel olurdu
bide sanfurlu arabaymışne işe yarıyosaq
valla benim aklımda yatacam sözüm söz ama o kadından umut yok zati .okuyla oyniyi
bide kocası hizmet bekliyormuşlohusalık bitince bide gece mesaisi başlar
başakkkk sen bir çarpışaydın eyiydi belki relax olur sakinleşirdin
tirbiyesizlerrrrrrrrrrrbencede kocasıylada sürekli kavgalılar adamın canına tak dedi zaar neyse ege 1 ayı geçti
az kaldı
taam bebeamm inanıyorum zaten vakti var diyede acele etmiyorum ama unuymayın hee...
zaten daha zor yatar başak haklıda ama birde tam istiharedeyken ege uyandırır yarım kalır walla
bencedeeeee egenin en zor dönemleri çiçuk dünyaya adapte olma çabasında napsın
büyük su döktüm geldimçoğu gitti azı kaldı,kız ne oldu buna sesi kesildi yinemi uyandi bu çicuk..benim gözüm korktu ha sevinçç:18:
heeeeeee geçen ay yımırtlama haftası ful çalıştıydık olmadıda
kız benimki makinaya giriyor havuç elma sık karışık süper valla mandalina bile atıyom ben
basakk ebnım ıın yatsana be ıstıhareye bu gece nolurrr
banada yatsana allah rızası ıcın kuzucum ya kımse yatmıo esım yattı gecen sfer bende yattm olmadıbende bı zmanlar erosa yatmıstım o aylarda hamıs kalmsıtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?