:78::78::78::78::78::78:yemin ederim erken doğurunca aklıma istihare sözüm geldiçok utandım
aramızdan ayrılamazsınkedicik evli bilem değil sohbete katılıyor hatun , sende her zaman gelceksin aramıza
ama kendini kötü hissedeceksen saygı duyarız
ben isterimki bigün evine gelelim tanışalım
sevincin arabası var ama bizi sana getirmiyor hiç, atlasak gelsek ne güzel olurdu
bide sanfurlu arabaymışne işe yarıyosaq
beloşşşşşşşşşşşşşşşşş kuzuuummmmmmmmm gel bürek yiyekkk
sevıc ablamın arkadas lıstesı kapalı nasıl eklıyım kzuum senı sevıınc abla bana senın lınkını atıversn o zamn:18::18::18::18:sevinçten bulsana beni ekle senm
tamamm cnm allah razı olsunnyatayım ama bu ara yatamamki annem bebkten
hem tam leklenmem bitmemiş
banada yatsana allah rızası ıcın kuzucum ya kımse yatmıo esım yattı gecen sfer bende yattm olmadı
utanma senin elindemiydi sanki erken doğurmamak..
asla aranızda kendimi kötü hissetmiyorum kuzum aksine kafam dağılıyor,hem benm hiç öyle duygularım yok yani sizlerin sevincine en az sizler kadar çok sewinirim ,sizden başka arkadaşımda zaten yok bende sizlerle tanışmayı çok isterdimm..
sanrufunu yazın açar bizde kafayı çıkarırık
ben gelmem
o günler çok zordur wc ye gidemezsin banyo yapmaya vaktin olmazzzz
rezil rusvay olursun ama bebeğin uyurken onu seyrettiğinde
bütün herşeyi unutursun canım çok edepsiz bu insanoğlu çok çabuk unutuyor
Allahım nasip etsin inşallah hepiniz oynayıp .okunuzlan
sagol kuzuucm allah razı olsun bu gece yataydın ıyıydıı ama olsunyatarım tatlım aksam mısafrlıge gtcez esım bu yarın ızınlı uyumaz hafta ıcı hasta olmasam yatarım
sevıc ablamın arkadas lıstesı kapalı nasıl eklıyım kzuum senı sevıınc abla bana senın lınkını atıversn o zamn
heç bitmedi bu böyük suyun bende sıkıştım dökemde gelem..tirbiyesizlerrrrrrrrrrr
büyük su döktüm geldim
aramızdanmı ayrılacakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş delimisin kadınn
hee götürürüm ne varrr ne kıskanıyon sanruflu arabamı
canımm benimmmmmmmmm
heee kafamızı çıkarırık ne warrr başak hnm
sıvılcem cıkmıs ona taktım sımdıde su 9 gun gecsın de bıtsın bu azapppppp varmı yokmu beklemek en zoru kurban oldugum bana sabır versın:18::18:
sagol kuzuucm allah razı olsun bu gece yataydın ıyıydıı ama olsun
büreği bitirdinmiiii
en azından kımseye kotuluk yapmıom kendıme sarıyomm su bebek haberımı alıyım normale donerım sanırım manyak gıbıyım herseyden mımlenıyormtaktıkça takıyon haaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?