Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla atlaya atlaya okudum cnm çok konuşmuşsunuz kız etrafımda herkes hasta eşimde dahil nasıl yakalanmıycam bilmiyorum

ben bilmem eşim biliri izledim zaten dolmaya aşeriyorum suan

Ayyyy kuzummm dolmayi nerdrn bulak simdiiiii
Gecen programdada findik lahmac vardi
Benim canim istemisti

sevinçççç noldu kız kaçtınmı sesin çıkmıyooooo,,, ben acıktım bişiler yemeye kaçıyorum madem sen konuşmazsan

Hanımlar herkese tünaydııınbi haftadır nerdeyse hep dışardaydım dünde temizlik yaptım dip köşe yorgunluktan giremedim valla..Akşama annemlere yemeğe gidicez çok özledim anacığımııaz dertleşiyim gidiyimdebegümcüüm hadi hayırlısı cnm sanki bu sefer olcak gibi inş olmasada üzülme bak bana geçen ay olmadı ama napalım inş bu ay ikimizinde ve bekleyen diğer tüm hanımlarrrrr hepimizin göbüşleri bebişle dolsuuuuun inşşşşşseviiiiiiiinç kısss geçmiş olsun bide diş ağrısımı başladıı:18::18:umudum işe mi girmiişaaa ne güzel ne işi.. ?:26aşaya nolduysa hala ses seda yokduruuuuuu kıss senden de ses seda yok naptın aabaa:26:beydağlı duman basakks ve diğer hanımlar slmlar sizlerede hepinizi öpüyorum

İyiyim cnm ewdeyiz kocişim we kedimle zaman geçiriyorum
Dün regl oldum karnım 2gündür fena şiş we ağrıyoo

Sen nasılsın yormuyosun dimi kendinii
Kaç gün kaldı büyük güne

benımde esım dun evdeydı :) ben napıyım tv ye bakıyorm dun annmer vardı bıraz yoruldm ama sımdı ıyıym cnm haftaya yarın :) yanı 24 aralık pazartesı sabahı adet yoksa bebek var cnm bu sefer erkenden kan testı yapmıcam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…