Kuzum yarın test yap hayırlısı olsun ınsallah
Sara ablam nasılsın hıc yazmadım sana rahatsız etmemek ıcın nasılsınsevinç cim dişinmi ağrıyo geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur bilirim bi doktora görün ihmal etme
sevinç cim dişinmi ağrıyo geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur bilirim bi doktora görün ihmal etme
sevinç cim dişinmi ağrıyo geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur bilirim bi doktora görün ihmal etme
En yakın zamanda Allah bebegıne kavuştursunkızlar merhaba ben vajinismus hastasydm ama Allaha şükürki 1 ay önce yendim bu hastalığı 1 buçuk senelik evliyim artık bebişte istiyoruz inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder banada
Bazısında çatlatma ıgnesınden ağrın var diyo ama 10 gn oldu çatlatma olalı ne alaka dimi bebısın nasıl kuzum
kızlar merhaba ben vajinismus hastasydm ama Allaha şükürki 1 ay önce yendim bu hastalığı 1 buçuk senelik evliyim artık bebişte istiyoruz inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder banada
[video=youtube;-tGgadBXQkc]http://www.youtube.com/watch?v=-tGgadBXQkc[/video]
neysse ben de alex le bizim evin yan tarafında yeşillik alana saldık oynadık azcık 1 ay onceki hali şuan 5 kılo daha aldı dahada byuudu eve geldin gene evde oyun oynarken çekicem Diyeyim ve yatayımm artık Öpüyorum hepinizi
kızlar merhaba ben vajinismus hastasydm ama Allaha şükürki 1 ay önce yendim bu hastalığı 1 buçuk senelik evliyim artık bebişte istiyoruz inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder banada
Oy teyzesi yer onu :) tatlı yedıgın de oynuyo duymuştum :) benım tuttu mu kuzum hısset bakalım:))iyi çok şükür teyzesi yanımızda babası olmadımı hareketleniyo şimdiden babasına düşmanay tatlı yiyince nasıl oynuyo öyle yaa yirim ben onun ellerini ayaklarını babası hissemedi daha pek bi o elini koyunca kımıldamıyo kerata oyun yapıo ay inşallah darısı seninde başına canım yaa herkesin bu mutluluğu yaşamasını çok isteriim
Yazdım bıtanem :)yapcam canım ya gelcekse gelsede bu sıkınıdan kurtulsam:26::26::26: facde yazmıstım gormedn sanırım canım
hos geldın canım ınsallah rabbım ez zamanda nasıp eder
Oy teyzesi yer onu :) tatlı yedıgın de oynuyo duymuştum :) benım tuttu mu kuzum hısset bakalım:))
Yerım senın gobegınııı masallahhhh :))
Oyy ınsallah :)) bıtanem sıvılcen cıkmsmıydı ılk zaman bıde neden bol su ıcımbence haylaa tutunmaya çalışıyosen kendini çok yormazsan iyi bakarsan kendine tutuncak inşallah annesi bol su iç sıkı giyin üşütme sakın özeliklede ayaklarını bol bolda yat dinlen
amin kızlar çooookkk çook istiyorum inşallah hemen olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?