Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç cim dişinmi ağrıyo geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur bilirim bi doktora görün ihmal etme

sevinç cim dişinmi ağrıyo geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur bilirim bi doktora görün ihmal etme

ablam hosgeldık nasılsın ne dyecegımı bılemıyrm cok uzuldum hayırlısı buymus ınsallah bebegın fazla bekletmez sen ve nazo hamıle kalmasını butun yuregımle ıstıyorumm ınsallah guzel haberınızı duyarız en yakın zmanada

kızlar merhaba ben vajinismus hastasydm ama Allaha şükürki 1 ay önce yendim bu hastalığı 1 buçuk senelik evliyim artık bebişte istiyoruz inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder banada

Bazısında çatlatma ıgnesınden ağrın var diyo ama 10 gn oldu çatlatma olalı ne alaka dimi bebısın nasıl kuzum

iyi çok şükür teyzesi yanımızda babası olmadımı hareketleniyo şimdiden babasına düşman ay tatlı yiyince nasıl oynuyo öyle yaa yirim ben onun ellerini ayaklarını babası hissemedi daha pek bi o elini koyunca kımıldamıyo kerata oyun yapıo ay inşallah darısı seninde başına canım yaa herkesin bu mutluluğu yaşamasını çok isteriim

one kız azman gibim köpek diyince minik sevimli bişii bekliyodum bende

kızlar merhaba ben vajinismus hastasydm ama Allaha şükürki 1 ay önce yendim bu hastalığı 1 buçuk senelik evliyim artık bebişte istiyoruz inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder banada

Oy teyzesi yer onu :) tatlı yedıgın de oynuyo duymuştum :) benım tuttu mu kuzum hısset bakalım:))

Oy teyzesi yer onu :) tatlı yedıgın de oynuyo duymuştum :) benım tuttu mu kuzum hısset bakalım:))

bence haylaa tutunmaya çalışıyo sen kendini çok yormazsan iyi bakarsan kendine tutuncak inşallah annesi bol su iç sıkı giyin üşütme sakın özeliklede ayaklarını bol bolda yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…